Jiggly Cash

Spilleregler(1.3.2023)

Bemærk: Jiggly Cash computerspil emaskinen omtales som Jiggly Cash, spil et el er spil.

Jiggly Cash er en 6x5-computerspil emaskine. Spil et byder på betalende Scatter-kombinationsgevinster, lavinefunktion, multiplikatorfunktion, mysteriefunktion og et bonusspil med gratis spins og genudløsere. Den teoretiske tilbagebetaling til spil er er 96,19%.

En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte indsatsniveau.

Autospil spil er automatisk spil et i det antal runder, som blev valgt på autospilsiden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.

Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel en.

Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.

8 el er flere identiske symboler (med undtagelse af bonus-, multiplikator- og mysteriesymboler) hvor som helst på spilområdet vil udgøre en betalende Scatter-kombinationsgevinst. Gevinstens størrelse afhænger af antal et af identiske symboler. Gevinstgivende symboler fjernes og udløser lavinefunktionen.

Lavinefunktionen udløses, når en betalende Scatter-kombinationsgevinst sikres. Gevinstgivende symboler fjernes, og al e tomme positioner på spilområdet bliver erstattet med nye/el er eksisterende symboler, som falder ned fra oven.

Lavinefunktionen fortsætter, så længe der er en ny gevinst. Gevinsterne bliver lagt sammen løbende, så længe lavinefunktionen er aktiv, og den samlede gevinst udbetales ved lavinefunktionens afslutning.

Multiplikatorfunktionen aktiveres, hvis en gevinst udløses i umiddelbar nærhed (horisontalt el er vertikalt) af et multiplikatorsymbol.

Hvert aktiverede multiplikatorsymbol fjernes fra spilområdet, og dets værdi lægges til den aktuel e, samlede multiplikatorværdi. Eksempelvis vil et multiplikatorsymbol med en multiplikator på 25x og et med en multiplikator 5x give en samlet multiplikator på 30x. Den aktuel e, samlede multiplikatorværdi vises på området over hjulene. Multiplikatorniveauer: 2x, 3x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 250x.

Hvis multiplikatorer er blevet aktiveret, mens lavinefunktionen var aktiv, vil det samlede gevinstbeløb for lavinefunktionen blive ganget med den aktuel e multiplikatorværdi, når lavinefunktionen afsluttes. Multiplikatorerne beholdes under hele lavinefunktionen. Multiplikatoren nulstil es, når den samlede gevinst er blevet beregnet og udbetalt.

Mysteriefunktionen aktiveres, hvis en gevinst udløses i umiddelbar nærhed (horisontalt el er vertikalt) af et mysteriesymbo Hvis et mysteriesymbol er aktivt samtidig med lavinefunktionen, og før en betalende Scatter-kombinationsgevinst e blevet beregnet, vil mysteriefunktionen vælge et vilkårligt symbol med lav værdi og forvandle al e aktuel e eksemplarer af dette symbol (inklusive sig selv) til et vilkårligt symbol med mel emhøj værdi (Jiggly gult, grønt el er blåt) el er et symbol med høj værdi (Jiggly rødt) i henhold til gevinsttabel en.

3 Scatter-symboler, som lander et vilkårligt sted på hjulene i spilområdet, vil udløse el er genudløse bonusspil et og resulte i henholdsvis 10 el er 5 gratis spins. Al e vilkårlige multiplikatorer fra hovedspil et nulstil es, når bonusspil et startes.

I bonusspil et lægges al e aktiverede multiplikatorværdier sammen og gemmes i området, som kaldes for JIGGLYBANK, så længe bonusspil et kører. For at multiplikatoren kan tilføjes ved afslutningen af en lavinefunktio er det påkrævet, at multiplikatorfunktionen aktiveres mindst én gang, mens lavinefunktionen kører.

Bonusspil et gennemføres med det samme indsatsniveau som det spin, der udløste bonusspil et.

Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.

I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige.

Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens afslutning.

Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 10000. Hvis man når denne grænse, bliver spilrunden afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Køb af en funktion kan blive gennemført til en pris, som svarer til størrelsen af den aktuel e indsats ganget op. Et køb star et spin med et slutresultat, der udløser bonusspil et. Den teoretiske udbetaling er 96,46%. Al e slutresultater af et funktionskøb udbetales i henhold til gevinsttabel en og i forhold til indsatsstørrelsen. Køb af funktion-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i al e lande.

Seneste opdatering: 08-05-2023