gamevybananasplit

SPILLEREGLER

Banana Split er en video-slot med 3 hjul i 3 rækker. Spillet har 5 væddemålslinjer (faste), som giver gevinst fra venstre mod højre. ‘WILD/SPLIT’-symbolet er et scatter-symbol. Dette scatter-symbol er et wild og matches med alle andre symboler. Scatter-symbolet udløser også ‘split’-funktionen, hvor et eller flere symboler på hjulene opdeles i op til 4 af samme slags symbol. 4 eller flere scatter-symboler på ethvert af hjulene udløser ekstra spil.

Under ekstra spil vil 1 eller flere symboler deles op til 4 af det samme symbol i hvert spil. Ekstra spil kan ikke udløses igen. ‘WILD’-symbolet er wild og matches med alle andre symboler.

Den maksimale udbetaling på denne maskine er 1.600x det maksimale væddemål. Alle gevinster som overstiger dette beløb begrænses derfor til den maksimale gevinst.

Kun højeste gevinst pr. linje udbetales.

Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen.

OPDELING

Et WILD/SPLIT-symbol i grundspillet udløser en opdeling i det pågældende spil. Et eller flere symboler deles op til 4 af samme slags symbol. Ved flere gevinstlinjer med split-symboler bliver gevinsten ganget med det samlede antal opdelinger. WILD/SPLIT-symbolet kan opdeles.

UDLØSNING AF GRATIS SPIL

Ekstra spil udløses ved at 4 eller flere WILD/SPLIT-symboler lander på enhver af kombinationerne på hjulene. Ekstra spil tildeles ud fra den følgende tabel:

Scatter-symboler landet Gratis spil tildelt
4 7
5 10
6 12
7 15
8 20
9 25

GRATIS SPIL

Under ekstra spil vil hvert spil blive opdelt. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler. Wild-symbolet kan opdeles.

DEFINITIONER

Engelsk tekst Lokaliserede definition
Split Opdel
Wild/Split Wild/Split

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

SÅDAN SPILLER DU

• Vælg dit beløb
  • Tryk på Spil-knappen for at starte spillet
  • Tryk på knappen til at styre væddemål for at øge eller mindske din indsats
  • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
  • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til hovedspillet
  • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
  • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten
  • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 96,0%

SPILINDSTILLINGER

• Spillyde - Slår lyde til eller fra.
  • Gevinsttabel - Find ud af hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spilfunktioner og information og spilrækker.
  • Spilregler - Åbner spillets regler.
  • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 02-02-2022