Cash Falls Island Bounty

SÅDAN SPILLER DU

UDBETALINGER

• Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination. ANY WAY™-udbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre.
    Gevinstudbetaling pr. symbol.
    Dette er et Any Way™-udbetalingsspil.
    Der er 4608 måder at vinde på.
  • Scatter-gevinster er føjet til Any Way™-udbetalinger. Gevinstoversigten afspejler den nuværende indsatskonfiguration.
    Alle gevinster på flere kombinationer lægges sammen.

WILD-SYMBOL

• {wild} er WILD for {dolphin} , {crab}, {starfish}, {Ace}, {King}, {Queen} og {Jack}.
  • {wild} forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

MØNTSYMBOLER

• {coin} er et scatter-symbol og kan lande på alle hjul.
  • {silverCoin} vises kun i gratis spins over hvert hjul.
  • {silverCoin} bliver aktiv over alle hjul, der fulde af {coin}

JACKPOT-MØNTSYMBOLER

• Der er 4 jackpot-MØNT-symboler - MINI, MINOR, MAJOR og MEGA.
  • Jackpot-MØNT-symbolerne er scatter-symboler.

BONUSSYMBOL

• {fire} er et scatter-symbol.
  • {fire}-symbolet forekommer kun i basisspillet.

CASH FALLS™-FUNKTION

• Under basisspillet vil hver {coin} vise en multiplikator for den samlede indsats eller jackpot baseret på nedenstående tabel.
  • Mulige {coin}-værdier
  • Hjul1-2
  • 0,5x-10x samlet indsats, MINI
  • Hjul3-4
  • 0,5x-20x samlet indsats, MINI, MINOR
  • Hjul5
  • 1x-20x samlet indsats, MINI, MINOR, MAJOR, MEGA
  • Når {coin} lander på hjulene, låses {coin} fast i 3 spins, spins vises i måleren under hjulet.

CASH FALLS™-FUNKTION

• Hvis der efterfølgende lander {coin} på hjulene, nulstiller måleren spins til 3. Ændring af indsatsen vil rydde {coin} fra hjulene. Når du vender tilbage til den samme indsats, hentes og tilføjes {coin} igen.
  • Hvis alle positioner på et hjul er fyldt med {coin}, tildeler det pågældende hjul Cash Falls™-funktionen. Cash Falls™-funktionen tildeler multiplikatorer for samlet indsats, der vises på hver {coin} på hjulet. Hvis der vises en MINI-, MINOR-, MAJOR- eller MEGA--jackpot på en af {coin}, tildeles den multiplikator for samlet indsats, som svarer til den tilsvarende måler.
  • Alle multiplikatorer for samlet indsats lægges sammen, og det samlede beløb vises i måleren nederst på det pågældende hjul. Når et hjul tildeler Cash Falls™-funktionen, vil den nuværende {coin} på det pågældende hjul ikke længere blive holdt. Den resterende {coin} vil forsvinde, når måleren under hjulene ikke har flere spins.
  • {coin} lander i stakke med 1, 2 eller 3. En stak på maks. 3 {coin} kan lande pr. spin i basisspillet. Symboler, der lander bag {coin}, evalueres ikke.
  • Cash Falls™-funktionen er kun tilgængelig i basisspillet.

GRATIS SPINS-FUNKTION

• 3, 4 eller 5 {fire} tildeler 1x samlet indsats og udløser funktionen Gratis spins med henholdsvis 10, 12 eller 15 gratis spins.
  • Mulige {coin}-værdier
  • Hjul1-2
  • 0,5x-10x, 100x samlet indsats, MINI
  • Hjul3-4
  • 0,5x-10x, 100x samlet indsats, MINI, MINOR
  • Hjul5
  • 1X-10x, 100x samlet indsats, MINI, MINOR
  • Under gratis spins-funktionen viser hver {coin} en multiplikator for den samlede indsats eller en jackpot baseret på ovenstående tabel.
  • Alle {coin}, der lander under gratis spins låses fast i resten af de gratis spins.
  • Hvis hver position på et hjul under gratis spins er fyldt med {coin}, viser {silverCoin} en vilkårlig multiplikator for samlet indsats.
  • Ved slutningen af gratis spins tildeler {silverCoin} et vilkårligt antal ekstra multiplikatorer for samlet indsats til måleren under hjulet, når {coin} multiplikatorer for samlet indsats er føjet til måleren. De ekstra tildelte multiplikatorer for samlet indsats kan være op til 100x og kan også kun omfatte MINI- og MINOR-jackpot.
  • Hvis der vises en MINI- eller MINOR--jackpot på en af {coin}, tildeles den multiplikator for samlet indsats, som svarer til den tilsvarende måler.
  • Yderligere samlet antal indsatsmultiplikatorer fra {silverCoin}-tildelingen giver det samme antal multiplikatorer som {coin}, afhængigt af hvilket hjul de er på (som vist på side 10). Nedenstående tabel viser antallet af tildelte {silverCoin}for hvert hjul.
  • Muligt antal tildelte {silverCoin}
  • Hjul1-2
  • 6 - 15
  • Hjul3-4
  • 8 - 25
  • Hjul5
  • 10 - 30
  • Funktionen Gratis spins slutter, når der ikke er flere gratis spins tilbage, eller når alle hjulpositioner er fyldt med {coin}.
  • Når du afslutter gratis spins-funktionen, vender basisspillet tilbage til den tilstand, det var i, før du gik ind i gratis spins-funktionen.
  • Der bruges et andet sæt hjul under gratis spins-funktionen. Alle symboler ud over {coin} er nedtonede og evalueres ikke. Symboler, der lander bag {coin}, evalueres ikke.
  • {coin} kan lande i stakke med 1 eller 2. En stak på maks. 2 {coin} kan lande pr. gratis spin.
  • Gratis spins kan ikke genudløses.

BUY PASS™

• BUY PASS™-funktionen giver direkte adgang til Gratis spins-funktionen.
  • Gratis BUY PASS™-spins giver vilkårligt 10, 12 eller 15 GRATIS SPINS.
  • Gratis spins spilles ved det valgte indsatsniveau, hvor BUY PASS™ blev udløst.
  • Prisen for gratis BUY PASS™-spins er vist nedenfor:
    {multiplier}x.

TURBOTILSTAND

• Slå turbotilstand til for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås fra under spillet.
  • Når gratis spins tildeles, slås turbotilstand automatisk FRA.
  • Aktivering af turbotilstand påvirker ikke resultatet af spins.

JURIDISK MEDDELELSE

• Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 95.92% / 93.82%. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og det datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 09-08-2023