Buffalo Toro

Spilbeskrivelse

Buffalo Toro er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker med roterende hjul og 4 096 måder at vinde på. Det kommer spækket med Toro Goes Wild og Matador Respin-funktionerne og et gratis spins-bonusspil, alt sammen leveret med den klassiske Buffalo-spillemaskinefølelse.

Toro er en Walking Wild, der genererer respins, mens han bevæger sig. 2 eller flere Matador-symboler udløser et respin, hvor Matadorerne holdes sticky. Hvis du får en Toro, når Matadorer er i udsigt, eller Matadorer, når en Toro er i udsigt, udløser Toro Goes Wild-funktionen. Under funktionen besejrer og slår Toro alle Matadorer af og efterlader et spor af wild-symboler.

Saml guldbøffelsymboler i bonusspillet Free Spins for at forvandle højværdisymbolerne til bøffelsymboler, hvilket øger antallet af bøfler på hjulene.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid nederst på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.

Udbetalingslinjer

Buffalo Toro har 4 096 måder at vinde på. RTP for alle udbetalingslinjer er den samme og spillets RTP er defineret i spillets regler.

Spilfunktioner

Bonusspil

En kombination af 3 bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med gratis spins. Guldbøffelsymboler indsamles for at forvandle højværdisymboler til bøffelsymboler, hvilket øger antallet af værdifulde bøffelsymboler på hjulene.

Spilleregler

• Buffalo Toro er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker med roterende hjul og 4 096 måder at vinde på.
  • Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 100,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.
  • Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre til højre på tilstødende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.
  • En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  • Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  • Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
  • Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  • Buffalo Toro spilles på to måder: Normal og Bonus med gratis spins.
  • Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonus-, superbonus-, Toro og Matador-symboler. En gevinstlinje med ene wilds giver det samme som symboler af den højeste værdi.
  • Multiplikator-wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen bonus-, super bonus-, Toro og Matador-symboler. En tilfældigt bestemt multiplikatorværdi på enten 2 eller 3 vises på multiplikatorens wild- symbol, når den bidrager til en gevinst, og multiplikatoren anvendes på det aktuelle resultat.
  • Multiplikatorværdien på multiplikator-wild-symboler påvirker kun gevinstkombinationer, som en udbetalingslinje passerer igennem.
  • samme betalingslinje.
  • Matador er et blokeringssymbol. To eller flere Matador-symboler giver et Matador Respin, hvor Matador-symbolerne låser sig på plads og forbliver sticky.
  • Yderligere Matador-symboler, der vises under et Matador Respin, giver et ekstra respin. Matador Respin slutter, og Toro Goes Wild-funktionen udløses, hvis en Toro dukker op.
  • Toro er et Walking Wild-symbol, der bevæger sig mod venstre, indtil han drejer ud fra det første hjul, og genererer et respin for hvert trin.
  • Hvis man lander en Toro, når der er synlige Matadorer, eller lander én eller flere Matadorer, når Toro er synlig, udløser det Toro Goes Wild- funktionen.
  • Under Toro Goes Wild-funktionen bevæger Toro sig lodret og derefter vandret for at slå alle Matadorer af og efterlader wild-symboler. Toro fortsætter med at angribe, indtil alle Matadorer er besejret.
  • Toro starter med at angribe Matadorer på det samme hjul, angriber derefter alle Matadorer på hans højre side og angriber til sidst alle Matadorer på hans venstre side.
  • Kun én Toro angriber Matadorer. Den Toro der er længst til venstre vil blive aktiveret, hvis der er mere end én Toro på hjulene, og den Toro, der først kom ind i spilvisningen, vil være den aktive, hvis de er placeret på det samme hjul.
  • Bonussymboler vises på alle hjul, men superbonussymbolet vises kun på det sjette hjul.
  • En kombination af 3 eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med gratis spins. Superbonusspillet vil blive udløst, hvis mindst et af bonussymbolerne er et superbonussymbol.
  • bonussymboler: 8 gratis spins
  • bonussymboler: 12 gratis spins
  • bonussymboler: 16 gratis spins
  • bonussymboler: 20 gratis spins
  • eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra gratis 2 bonussymboler genudløser 4 ekstra gratis spins, men ved 3 eller flere bonussymboler, bliver antallet af ekstra gratis spin bestemt på samme måde, som da bonusspillet blev udløst.
  • Guldbøffelsymboler indsamles under bonusspillet, og for hver 3 guldbøffelsymboler, der indsamles, opgraderes en højværdisymboltype til bøffelsymboler, erstattes af bøffelsymboler, startende med det mindst værdifulde symbol med høj værdi. Der kan maksimalt indsamles 12 guldbøffelsymboler.
  • Hvis Toro- eller Matador Respin-funktionerne falder sammen med udløsning af bonusspillet i det samme resultat, vil Toro- eller Matador Respin-funktionen blive spillet først.
  • Guldbøffelsymboler indsamles under superbonusspillet, og for hver 3 indsamlede guldbøffelsymboler opgraderes en højværdisymboltype til bøffelsymboler, og Rampage Reels udløses. Der kan maksimalt indsamles 12 guldbøffelsymboler.
  • Rampage Reels indeholder kun bøffelsymboler og kan optræde i superbonusspillet. Rampage Reels-funktionen udløses efter samlingen af 3 guldbøffelsymboler. Det maksimale antal Rampage Reels, der kan vises i hvert gratis spin, stiger for hver 3 indsamlede guldbøffelsymboler.
  • Mellem 1 og det maksimale antal Rampage Reels aktiveres tilfældigt i starten af hvert gratis spin eller respin, når Rampage Reels-funktionen er aktiv.
  • Det maksimale antal Rampage Reels stiger som følger:
  • indsamlede guldbøffelsymboler: maksimalt 2 Rampage Reels. 6 indsamlede guldbøffelsymboler: maksimalt 3 Rampage Reels. 9 indsamlede guldbøffelsymboler: maksimalt 4 Rampage Reels. 12 indsamlede guldbøffelsymboler: maksimalt 5 Rampage
  • Gratis spin-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen gratis spin tilbage,
  • eller når den maksimale gevinst er nået.
  • Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
  • Den teoretiske udbetaling (RTP) i Buffalo Toro er 94,0 %. Spillet har en maksimal gevinst på 50 000x indsatsen.
  • Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 06-09-2022