Merry Reels

Mål:

Merry Reels er en spilleautomat med 5 hjul og 2 bonusspil: Santa’s Bonus Quest og et and freespin bonusspil. Santa’s Bonus Quest præmier ganges med den samlede indsats. I freespin bonusspilet kan du både udløse flere freespin og bonusspil.

3 eller flere BONUS-symboler udløser Santa’s Bonus Quest. 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler udløser 15, 20 eller 25 freespin.

Information:

• Spillereglerne og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.14%.

Sådan spiller du

• Der spilles automatisk på 20 linjer.
  • Når du starter spillet er der valgt en standardindsats per linje. Hvis din saldo falder under den samlede indsats, justeres indsats og linjeantal ikke automatisk til næste mulige indsats, i stedet vises et Re-buy-vindue. Hvis du ikke har penge på din saldo, vil buy-in vinduet blive vist.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på INDSATS og klik på ▲ eller ▼, eller træk slikkuglen.
  • Du kan ændre antal linjer ved at klikke på LINJER og klik på ▲ eller ▼, eller træk slikkuglen.
  • SAMLET INDSATS er antal valgte linjer gangeі med indsatsen per linje.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at spille på maks. antal linjer og indsats per linje. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Vælg SPIN nederst til højre for at starte spillet.
  • Vælg AUTOSPIN for håndfrit spil. Mulighederne er:
    • X20: Der spilles automatisk 20 spil.
    • X10: Der spilles automatisk 10 spil.
    • X5: Der spilles automatisk 5 spil.
    • SPIN TIL BONUSSPIL: Spillet fortsætter indtil det næste bonusspil udløses.
    • Vælg hjulets fart: Spil HURTIG-modus.
  • Klik på STOP for at deaktivere AUTOSPIN og vende tilbage til normalt spil.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIN er ikke tilgængelig i spil for sjov modus.
  • Alle vindende symboler vil være animeret.
  • Den samlede gevinst vises i WIN Vinduet nederst på skærmen.
  • Din resterende spillesaldo vises nær $-meteret øverst på skærmen.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Browser-knap panelfunktioner

Disse indstillinger er ikke tilgængelige i fuldskærm modus.)

• Klik på Re-buy for at overføre flere penge til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne for spillet som en hjemmeside.
  • Klik på Spilhistorik for at se logs resultater af dine tidligere spil.
  • Klik på Forlad spil for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

REGLER

• Klik på "Hjælp" for at se spillereglerne.
  • Andre regelsider kan læses ved at klikke på ◄ og ►.

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på TILBAGE TIL SPILLET -knappen

Funktioner:

Gevinstoversigt:

• GEVINSTOVERSIGT kan ses ved at klikke på Hjælp og GEVINSTOVERSIGT på regelsiderne.

• GEVINSTLINJER kan ses ved at klikke på GEVINSTLINJER knappen

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Du kan tilføje penge på din konto ved at klikke på "Rebuy" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis spillesaldoen går under minimumindsatsen, vises buy-in-vinduet automatisk For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" i hovedlobbyen (Spil hvor som helst kliente) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kunder) eller klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in"-vinduet i spillet.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam