Oddset

Oddset er et slot-spil med fem hjul og hele 30 betalingslinjer. Hvis 3 eller flere spredte Oddset-symboler dukker op, får du adgang til Oddset Bonusspillet, hvor du kan vinde et tilfældigt antal gratis spins og multiplikatorer. Vilde Kath-symbolet erstatter alle symboler undtagen det spredte Oddset-symbol. Gratis spins kan genudløses under gratis spin-runden. Enhvert genudløst spin vil gentage det originale antal gratis spil med samme multiplikator.

Spilinformation

• Indsatsgrænsen bliver vist i spillets titelbjælke.
  • Spillet spilles med 1-30 linjer.
  • Kombinationer med gevinstgivende symboler forekommer fra venstre mod højre – undtagen spredte symboler, der giver gevinst uanset hvor de forekommer.
  • Alle udbetalinger følger gevinstoversigten.
  • Betalingslinje-gevinster ganges med indsats per betalingslinje og lægges oveni andre betalingslinjegevinster.
  • Kun den højeste gevinst på hver enkelt fremhævet betalingslinje udbetales.
  • Alle sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til din samlede gevinst.

Sådan spiller du

• Valg af ’INDSATS’: Når du åbner spillet, er alle 30 linjer sat med en standardindsats. Du kan vælge at øge eller minimere indsatsen per linje ved at klikke på ▲ og ▼, som du finder til højre for INDSATS. Hvis din spilsaldo er mindre end den samlede indsats, bliver din indsats og dine linjer ikke justeret til næste mulige indsats. I stedet vil ”Re-buy”-vinduet poppe op. Hvis du ikke har penge på din konto, vil du få vist dine indskudsmuligheder.
  • LINJER: 30 linjer vælges som standard og spillet spilles med 30 variable linjer.
  • MAKS. INDSATS: Hvis du vil spille med den maksimale indsats, skal du klikke på ’MAKS. INDSATS’. Hvis du spilsaldo ikke er tilstrækkelig, kan du ikke bruge denne funktion.
  • Alle betalingslinjerne ganges med ’indsats per linje’, og den samlede indsats vises i ’SAMLET INDSATS’, som du finder i venstre hjørne af skærmen.
  • GEVINSTOVERSIGT: Du kan se gevinstoversigten ved at klikke på knappen, hvor der står ’GEVINSTOVERSIGT’, som er placeret under ’REGLER’-knappen. Du kommer tilbage til spillet igen ved at klikke på knappen, der hedder ’TILBAGE TIL SPIL’.
  • REGLER: Spillereglerne finder du ved at klikke på ’REGLER’-knappen, som er placeret lige over ’GEVINSTOVERSIGT’-knappen. Du kommer tilbage til spillet igen ved at klikke på knappen, der hedder ’TILBAGE TIL SPIL’. Du kan også læse reglerne ved at klikke på knappen ’REGLER’, når du befinder dig på ’GEVINSTOVERSIGT’-skærmen.
  • SPIN: Klik på ’SPIN’ for at få hjulene til at køre. Når hjulene holder op med at dreje, vil alle vindende kombinationer på de valgte betalingslinjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten. For at udregne gevinsten på den enkelte linje skal du gange gevinsten af det respektive symbol med indsats per linje. For at udregne gevinsten på spredte symboler skal du gange gevinsten af det respektive spredte symbol med den samlede indsats.
  • RESULTAT: Alle gevinster markeres med, at betalingslinjen fremhæves og symbolet animeres, eller, i tilfælde af gevinst på spredte symboler, at disse symboler animeres. Gevinst på individuelle betalingslinjer vises for enden af hver enkelt vindende linje.
  • UDBETALING: Enhver betalingslinje-gevinst eller spredt symbol-gevinst vises i området under de fem hjul. Gentagne indsatser/skiftende indsatser: Hvis du allerede har lavet din indsats, vil de valgte indstillinger automatisk blive ført med over til det efterfølgende spin, hvis beløbet på din konto er tilstrækkeligt. Vil du spille med den samme indsats igen, skal du ikke gøre andet end at klikke ’SPIN’. Brug ▲ og ▼ nær ’INDSATS’ for at ændre din indsats – som forklaret ovenfor.
  • KREDIT: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har valgt den ønskede indsats, bliver vist under ’KREDIT’, som er din nuværende spilsaldo minus den samlede indsats.
  • Din nuværende spilsaldo er summen af de beløb, der vises under ’KREDIT’ og ’SAMLET INDSATS’.
  • AUTO SPIN: Denne funktion giver dig mulighed for at spille ’håndfrit’. Med denne funktion spiller du automatisk, og du kan vælge mellem følgende muligheder:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge lige så mange spins, du vil, indtil beløbet på din spilsaldo er mindre end den samlede indsats.
    • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin til gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste gevinst.
    • Spin til bonusspil udløses: Spillet fortsætter automatisk, indtil næste bonusspil udløses.
    • Spin indtil min saldo er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Det indtastede beløb skal altid være større end spilsaldoen. Vær opmærksom på at ’spilsaldo’ er summen af de beløb, som vises i ’KREDIT’ og ’SAMLET INDSATS’.
    • Spin til min saldo er lig med eller ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Det indtastede beløb skal altid være under spilsaldoen. Vær opmærksom på at ’spilsaldo’ er summen af de beløb, som vises i ’KREDIT’ og ’SAMLET INDSATS’.
  • For at benytte ’AUTO-SPIN’ funktionen skal du klikke på ’AUTO-SPIN’-knappen nederst til højre på spilskærmen. På den efterfølgende side der vises skal du vælge de muligheder, som du vil spille med, ved at tikke dem af.
  • Hvis din spilsaldo ikke er tilstrækkelig til at dække de valgte muligheder, vil BUY-IN-vinduet poppe op, hvorefter du kan overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på ’START’ for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på ’ANNULLER’ for at stoppe ’AUTO-SPIN’ funktionen, og vende tilbage til hovedspillet.
  • Klik på ’STOP SPIN’ for at stoppe ’AUTO-SPIN’ funktionen. Når ’AUTO-SPIN’ er i gang kan du stoppe spillet ved at klikke på ’STOP SPIN’-knappen. Hvis et spil er i gang, vil ’AUTO-SPIN’ stoppe når det pågældende spin er færdigt. I øvrige tilfælde vil spillet stoppe med det samme og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere ’AUTO-SPIN’-muligheder vil den betingelse, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med ’AUTO-SPIN’-funktionen.
  • Bemærk: ’AUTO-SPIN’ funktionen er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på ’Spilhistorik’ for at se dine tidligere spil.
  • Klik på ’Spilleregler’ for at se spillets aktuelle versionsnummer og spillereglerne.
  • Klik på ’Re-buy’ for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på ’Forlad spil’ for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på ’Lynindskud’ for at lave et indskud på din konto.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.
  • Det er kun muligt at bruge funktionerne ’Spilhistorik’ og ’Re-buy’, når du spiller for rigtige penge.

Spilleregler

• Spillet kan spilles med maksimalt 30 linjer.
  • LINJER kan ændres.
  • INDSATSEN kan ændres ved at bruge knapperne ▲ og ▼.
  • SPIN begynder spillet med den nuværende INDSATS og linjer.
  • Med MAKS. INDSATS vælger du den maksimale indsats for 30 linjer.
  • Udbetalinger vises i gevinstoversigten.
  • Betalingslinje-gevinster ganges med indsats per linje.
  • Spredte gevinster ganges med den totale indsats og lægges sammen med betalingslinje-gevinster. Den højeste gevinst udbetales på hver markeret betalingslinje.
  • Alle sammenfaldende gevinster på forskellige markerede betalingslinjer lægges til din samlede gevinst.
  • Gevinster på bonusspil lægges til spilsaldoen.
  • Kombinationer med gevinstgivende symboler forekommer fra venstre mod højre – undtagen det spredte Oddset-symbol.
  • Alle gevinster forekommer på betalingslinjer – undtagen det spredte Oddset-symbol, der giver gevinst uanset hvor de forekommer.
  • Vilde Kath-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen de spredte symboler og virker kun sammen med alle andre symboler end spredte.
  • Det Vilde Symbol forekommer kun på hjul 2, hjul 3, hjul, 4 og hjul 5 under spillet og gratis spin-runder.
    Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Bonusspil

Oddset Bonusspil:

• Når 3 eller flere spredte Odsset-symboler lander hvor som helst på hjulene i løbet af basisspillet, vinder du adgang til Oddset Bonusspillet.

Oddset bonusspillet (Oddset Bonusspillet - Fodbold)

• Når du kommer til Fodbold Bonus-siden, bliver du præsenteret for 3 valgmuligheder vist som 3 forskellige sparkevarianter. Vælg en af disse 3 sparkevarianter og hvert spark giver 2 mulige udfald – succes eller fiasko. Når du bevæger musen henover, får du mulighed for at se boldens bane for et bestemt spark.
  • Når du har valgt en sparkevariant, vil du se en animation af en fodboldspiller, der sparker til bolden.
  • Afhængig af udfaldet – succes eller fiasko: mål eller ikke-mål – kommer banneret til syne og belønner dig med et antal gratis spins og multiplikatorer, der er fastsat til netop dette spark.
  • Gratis spins kan udløses, selvom sparket er en fiasko.
  • Slutskærmen viser Kath, der står ved siden af et banner, som viser succes eller fiasko og antal gratis spins og multiplikatorer.
  • Alle gratis spins spilles med den samme indsats som det spin, der udløste dem.
  • Enhver genudløser vil gentage det originale antal gratis spil med samme multiplikator.
  • Når alle gratis spins er drejet, vender man tilbage til det normale spil.
  • Alle gevinster vundet med dine gratis spins ganges med den tildelte multiplikator.
  • Antallet af gratis spins og multiplikatorer, som kan vindes ved hvert spark, kan man se på nedenstående tabel:

Spark1

Spark2

Spark3

success

10 spil

med alle gevinster

12 spil

med alle gevinster

15 spil

med alle gevinster

X5

X6

X7

fiasko

8 spil

med alle gevinster

5 spil

med alle gevinster

4 spil

med alle gevinster

X4

X3

X2

Gratis spins:

• Hvis et Vild-symbol dukker op hvor seom helst på hjulene under gratis spins, erstatter Vilde Kath-symbolet alle symboler undtagen det spredte Oddset-symbol.
  • Kath-symbolet udløser kun gevinst sammen med andre symboler – undtagen den spredte Oddset-symbol.
  • En gratis spin-tæller, der viser antallet af tilbageværende gratis spins, vil komme til syne over ’REGLER’- og ’GEVINSTOVERSIGT’-knapperne i det øverste venstre hjørne.
  • Alle gevinster ved gratis spins ganges med den tildelte multiplikator.

Chancen:

• Vælg Chancen, hvis du vil tage chancen med dine gevinster.
  • Du kan kun vælge Chancen-funktionen, når du vinder på slot-maskinen. Du kan vælge at tage chancen eller at spille videre som normalt.
  • I Chancen-funktionen spiller du på enten 1, X eller 2. 1 for hjemmesejr. X for uafgjort. 3 for udesejr. Chancen for at vinde er lige stor for alle tre udfald. Du får pengene 3 gange igen, hvis du vælger det rigtige udfald.
  • Vælg det udfald, du foretrækker. Indsatsen er gevinsten fra dit sidste spin og den mulige gevinst er indsatsen gange 3.
  • Vælger du ’INDKASSER’, kommer du tilbage til slot-spillet.
  • Du kan højst spille 5 Chancen-runder i træk.

Gevinstoversigt

• Klik på ’GEVINSTOVERSIGT’-knappen på spillets hovedskærm og bliv navigeret til Gevinstoversigt 1. Når du klikker på ’GEVINSTOVERSIGT 2’, kommer du tilsvarende til Gevinstoversigt 2.

Gevinstoversigt 2:

Regler:

• Du kommer til regler ved at klikke på ’REGLER’-knappen på hovedskærmen.

Betalingslinjer:

Sådan laver du indskud til din Konto

For at lave indskud til din Konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Spil Nu-klienter) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i venstre side af lobbyen og derefter den ønskede indskudsmulighed (download-klienter). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spillet og derefter klikke på "INDSKYD NU". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed du vælger.

Hvad gør jeg hvis jeg når mine indsatsgrænser?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "Buy-in"-vinduet automatisk dukke op.

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i lobbyen (Spil Nu-versionen) eller på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen), eller klikke på "INDSKYD NU" i "Buy-in"-vinduet i et spil.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen, kan du se resultatet, hvis du klikker på "Spilhistorik".

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst - eller midt i – et bonusspil, vil softwaren automatisk starte de gratis spins når du logger tilbage, hvis de ikke allerede var startet, eller genoptage spillet fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Når du har afsluttet dine gratis spins, kan du genoptage det samme spil eller vælge et andet efter eget ønske.

Hvis du stadigvæk oplever problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der har åbent 24 timer i døgnet.

Seneste opdatering: 15-05-2018