Ingots of Cai Shen

Om dette spil

• Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
  • Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Bet-regler

• Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.
  • Startbet er det nuværende samlede bet divideret med mådeprisen for 10.Måderegler
  • Spillet indeholder 243 måder.
  • En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
  • Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

• Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet.
  • Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.
  • Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Ingots of Cai Shen Feature

• Ingots of Cai Shen Feature kan udløses tilfældigt i basisspillet.
  • En stak med 3 barrer, der lander på hjul 1, udløser funktionen.
  • Barrer på hjul 1 er altid i stakke på 3.
  • Når 1 eller 2 barrer lander på hjul 1 i løbet af gratis spin, bliver hjulet nudget, så det afslører en hel stak barrer.
  • Nudging i gratis spin finder sted, før nogen måder vinder.
  • Barrer på hjul 2, 3, 4 og 5 afslører en multiplikatorpræmie, Mini Jackpot, Minor Jackpot eller Major Jackpot.
  • Multiplikatorerne er 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x, 20x det nuværende bet.
  • Mini Jackpot, Minor Jackpot, Major Jackpot giver henholdsvis 25x, 50x og 250x det aktuelle bet.
  • Når en hel stak med 3 barrer lander på hjul 1, bliver alle præmier på skærmen, der er forbundet med barrer på hjul 2, 3, 4 og 5, tildelt.
  • Hvis en funktion udløses, og der ikke er nogen barrer på hjul 2, 3, 4 eller 5, så bliver 2 barrer med multiplikatorpræmier føjet til hjulene.
  • Hvis funktionen bliver udløst og hjulene 2, 3, 4 og 5 er helt fyldt med barrer, så bliver en ekstra Mega Jackpot på 1000x det aktuelle bet tildelt.
  • Mega Jackpot tildeles sammen med alle de præmier, der tildeles fra barrer på hjulene.
  • Ingots of Cai Shen Feature-gevinster føjes til mådegevinster.

Scatter-symboler

• Scatter forekommer kun på hjulene 3, 4 og 5.
  • Dette symbol har ikke en udbetaling.

Gratis spin

• 3 scatter-symboler udløser 8 gratis spin.
  • Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Gratis spin kan genudløses.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Bet-indstillinger

• Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.
  • Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Spilstyring

• Saldo: Viser de nuværende saldoer.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• Menu-knap: Viser en menu med generelle system- og spilindstillinger.

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • Tryk på spin-knappen under autospil afslutter den nuværende autospil-session.

• Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Yderligere oplysninger

• Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • Dette spil har en UTS på 96,42 %.

Seneste opdatering: 03-02-2021