Diamond Sands

Om dette spil

Velkommen til Diamond Sands.
Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Dette spil indeholder 243 Ways.
Det indeholder pengesymboler, Diamond Wheel og Sunset Free Spins med en multiplikator-fremskridstmåler.

Generel

Way udbetaler, hvis de samme symboler forekommer ved siden af hinanden på enhver position på tilstødende hjul, gående fra positionen længst til venstre mod højre, som vist i UDBETALINGSTABELLEN.
Kun den højeste gevinst pr. Way udbetales.
Gevinster på flere forskellige Ways på samme tid bliver tilføjet.
I basisspillet og Sunset Free Spins kan pengesymboler forekomme hvor som helst på hjulene.
Pengesymboler, der er forbundet med Way-gevinster, udbetaler kun én gang med deres respektive værdier lagt sammen, hvor summen udgør den tildelte gevinst.
Hvert pengesymbol tildeles en tilfældig pengepræmie-værdi.
Pengepræmie-værdierne for pengesymbolerne går fra 0,5x - 100x.
Sunset Free Spins-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.
Den maksimalt akkumulerede samlede gevinst i basisspillet og alle funktioner har en grænse på 5.000x indsats.
Funktionen slutter, når cap er nået.

Diamond Wheel-udløser

Nogle symboler på hjulene i basisspillet er påført en bonuspolet.
Hver gang der lander en bonuspolet, er der en chance for at udløse Diamond Wheel- funktionen.
Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke på den måde tildelingen af en kontantpræmie.
Diamond Wheel-funktionen kan ikke udløses på et spin, der udløser Sunset Free Spins-funktionen.
Diamond Wheel-funktionen kan ikke udløses under Sunset Free Spins-funktionen.

Diamond Wheel

Diamond Wheel tildeler én af de fire garanterede præmier.
De mulige præmier er BIG, MAJOR, MEGA og DIAMOND.
BIG-præmien tildeler 20x den aktuelle indsats.
MAJOR-præmien tildeler 50x den aktuelle indsats.
MEGA-præmien tildeler 250x den aktuelle indsats.
DIAMOND-præmien tildeler 5.000x den aktuelle indsats.
Hjulet spinner én gang, og når det stopper, tildeles et enkelt felt indeholdende en præmie.

Sunset Free Spins

Hvis der lander 3 Sunset Free Spins-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5, bliver der tildelt 10 Free Spins.
Way-gevinster, hvis der er nogen, udbetales, før funktionen begynder.
Sunset Free Spins-funktionen indeholder Collect-symboler, Sunset Diamond- symboler og en Free Spins multiplikator-fremskridtsmåler.
Sunset Free Spins starter med 4 indsamlede Sunset Diamond-symboler.
Sunset Diamond-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 under Sunset Free Spins.
Collect-symbolet forekommer kun på hjul 5.
Når der lander et Collect-symbol bliver alle Penge-symbolers respektive værdi lagt sammen og tildelt for det respektive spin.
Free Spins multiplikator-fremskridtsmåleren er inddelt i fem niveauer med hver sin multiplikator.
Niveauerne er: x1, x2, x3, x5 og x25.
Sunset Free Spins starter med en multiplikator på x1.
Højere niveauer låses op ved at indsamle Sunset Diamond-symboler.
Der skal bruges 4 Sunset Diamond-symboler for at låse op for næste multiplikatorniveau.
Indsamlede Sunset Diamond-symboler vises på Free Spins multiplikator- fremskridtsmåleren.
Hvis der låses op for et niveau, bliver der tildelt 5 ekstra Free Spins, når det aktiveres.

Et oplåst niveau aktiveres, når det nuværende niveau er gennemført.
Sunset Free Spins fortsætter, indtil alle oplåste niveauer er spillet.

Alle Way-gevinster og pengesymbol-gevinster ganges med den nuværende aktive multiplikator.
Gevinster indsamles automatisk under Sunset Free Spins.
Den sidste indsats, du placerede i spillet, bruges som indsatsbeløbet i Sunset Free Spins.

Oversættelse af spillets ordliste

Følgende liste er kun gældende på andre sprog end engelsk
DIAMOND SANDS - DIAMANTSANDET
WAY / WAYS - MÅDE / MÅDER
COLLECT - INDKASSÉR
DIAMOND WHEEL - DIAMANTHJUL
BIG - STOR
MAJOR - STØRRE
MEGA - MEGA
DIAMOND - DIAMANT
SUNSET - SOLNEDGANG
FREE SPINS - GRATIS SPIN
SUNSET DIAMOND - SOLNEDGANGSDIAMANT
BIG WIN - STOR GEVINST
MEGA WIN - MEGA-GEVINST
EPIC WIN - EPISK GEVINST
JUST FOR THE WIN - KUN FOR GEVINSTEN

Spilstyring

Spin-knap: Start spillet med den nuværende indsatsstørrelse, som vist i indsatsfeltet. Et tryk hvor som helst på hjulene eller på Spin-knappen, viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spin-knappen.
Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Saldo-felt: Viser den nuværende konto-saldo.
Indsats-felt: Viser den nuværende indsats-størrelse.
Samlet og Gevinst-felt: Viser udbetalingen i en gevinstrunde.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
Lyd-knap: Slå lyden til eller fra.
Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spin-knappen.
Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
Bank-knap: Gå til bank-siderne.
Lobby-knap: Gå tilbage til lobbyen.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Overordnet TBP: 96,08 %.
Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 09-11-2022