Dam Beavers

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Lad os give en varm velkomst til Casa del Bæver, en luksuriøs dæmning i flere etager, der bebos af 4 friske bævere, der er glade for gør-det-selv- projekter (også selvom de ikke er ret gode til det).

Dam Beavers er en spillemaskine med 5 rækker og 5 kolonner og nedfaldende symboler. Spillet kan udvide gitteret op til maksimalt 8 rækker og 8 kolonner. Når du afslører og udløser bristepunkter under symbolerne, går spillet videre til et udvidet symbolgitter fra 5x5 til 6x6, 7x7 og til sidst 8x8.

De vigtigste spilfunktioner er: De fire bævere, der bevæger sig rundt på gitteret og samler frugtsymboler og funktionssymboler; funktionsmåleren, der tæller op, mens du samler betalingssymboler, og tilføjer et afventende funktionssymbol, når måleren er fuld; skjulte funktioner under symbolerne, der aktiveres, når de bliver afsløret helt; Beaver Night Fever-minibonusspillet, du får adgang til, når du fjerner alle gulvbrædderne på en etage; og endelig free drops-bonusspillet.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spilvisningen i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spilvisningen, når du spiller.

Udbetalingslinjer

Gevinster genereres af de fire bævere, når de samler frugtsymboler, der ligger vandret eller lodret ved siden af hinanden, hvilket giver mange muligheder for at vinde. RTP for alle sejre er den samme, og RTP for spillet er defineret i spillereglerne.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstand udløser Free Drops-bonustilstanden.

Knapforklaringer

Spilleregler

Dam Beaver er en spillemaskine med 5 rækker, 5 kolonner og faldende symboler. Spillet kan udvides op til maksimalt 8 rækker og 8 kolonner.

Alle drops i normaltilstand starter med frugtsymboler på gevinstniveau 1 og med en gitterstørrelse på 5 rækker og 5 kolonner.

Min. indsatsen er 2,00 kr, maks. indsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen Spin.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spilrunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Dam Beavers spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Dam Beavers har fire bæversymboler, som bevæger sig rundt på gitteret. Hver bæver bliver sat sammen med et frugtsymbol med samme farve som bæveren.

Der ligger gulvbrædder under symbolerne, som bliver ødelagt, når en bæver bevæger sig hen over dem. Funktionssymboler kan skjules under gulvbrædderne.

Bæverne samler frugtsymboler i samme farve som dem selv og interagerer med funktionssymboler på enten symbolgitteret, eller når de er helt afsløret under gulvbrædderne.

Gevinstsymboler består af ædelsten med samme farve som bæveren, der bevæger sig samt wild-symboler.

Gevinster genereres, når en bæver bevæger sig og indsamler ortogonalt tilstødende gevinstsymboler.

Bæverne samler symboler ved at bevæge sig til gevinstsymboler, der vandret eller lodret ligger lige ved siden af hinanden.

Frugtsymboler kan opgraderes individuelt til højere gevinstniveauer op til et maksimalt gevinstniveau på 8.

Der er en funktionsmåler over gitteret. Funktionsmåleren holder styr på indsamlede frugtsymboler og wild-symboler. Funktionsmåleren bliver ved med at tælle indsamlede symboler, indtil bæverne ikke kan samle flere.

3 funktionsbelønningskort er vist for enden af funktionsmåleren. Et kort vises med forsiden opad, og et ekstra kort bliver afsløret, hver gang funktionsmåleren fyldes op. Der er tre forskellige funktionsbelønningskort:

Wild Scatter - et tilfældigt antal symboler på gitteret bliver erstattet med wilds.

Opdatér symboler - erstatter alle de nuværende symboler på gitteret. Symbol Swap - to tilfældige symboltyper bytter plads, for eksempel: Alle røde symboler bliver grønne, og alle tidligere grønne symboler bliver røde.

En funktion, der venter på at blive udløst, aktiveres, når du ikke kan komme videre i spillet. Når funktionen er udløst, bruges kortet og vendes med forsiden nedad. Funktionsbelønningskortet kan repræsentere en af de tre funktionsbelønninger, næste gang det bliver vendt med forsiden opad.

En funktionsbelønning bliver afventende, når funktionsmåleren fyldes op, hvorefter indsamling til en ny funktionsbelønning går i gang. Maksimalt 3 funktionsbelønninger kan være afventende samtidig, én for hvert funktionsbelønningskort. Afventende funktionsbelønninger aktiveres og spilles én efter én i den rækkefølge, de er indsamlet i.

Et funktionssymbol aktiveres, når det bliver afsløret helt og samles af en bæver.

Der er i alt 8 funktionssymboler i Dam Beavers. 5 forskellige typer funktionssymboler bliver vist på spilgitteret, og 3 funktionssymboler er skjult under gulvbrædderne.

Viste symboler på gitteret: fyrværkerisymbol, TNT-symbol, blendersymbol, wild-symbol og bonussymbol.

Skjult under gulvbrædder: mønter, passager og bristepunkter.

Når en bæver samler et fyrværkerisymbol op, bliver dens egne betalingssymboler opgraderet til det næste gevinstniveau. Symboler opgraderer ét gevinstniveau ad gangen op til et maksimalt gevinstniveau på 8. Alle andre gevinstsymboler på spilgitteret opgraderes, hvis bæverens egne gevinstsymboler allerede er på gevinstniveau 8.

Når en bæver samler et TNT-symbol op, forårsager den en række underjordiske eksplosioner, der fjerner gulvbrædder. Potentielle symboler oven på gulvbrædderne påvirkes ikke.

Når en bæver samler et blendersymbol op, udløser den et øjeblikkeligt boost for funktionsmåleren, og overoplader resten, hvor det kan lade sig gøre.

Wild-symbolet kan udskiftes for alle frugtsymboler på deres respektive aktuelle gevinstniveauer.

Mønter er store symboler, der kommer til syne under gulvbrædderne. Du får mønten, når den er helt afsløret. Mønter kan overlappe andre mønter. Den øverste mønt skal samles op, før mønten nedenunder bliver tilgængelig.

Et indsamlet møntsymbol udbetaler sin værdi gange det aktive indsatsniveau. MAX WIN-mønten udbetaler øjeblikkelig det resterende beløb, du skal bruge for at opnå maksimal gevinst.

Passager er skjulte tunneller under gulvbrædderne. En afsløret passage lader en bæver bevæge sig under banen og dukke op ved et andet tilfældigt symbol. Alternativt kan en bæver bruge en passage til at bytte

plads med en anden bæver.

Bristepunkter er 2x2 store og skjulte fremskridtspunkter under gulvbrædderne. Et helt afsløret bristepunkt låser op for fremskridt til den næste etage. Alle etageniveauer har et breaking point bortset fra etage 4

Alle gevinstsymboler bliver opgraderet med et gevinstniveau, når et bristepunkt aktiveres. En potentiel Beaver Night Fever-funktion bliver gennemført, og gevinstsymbolerne nulstilles til deres respektive gevinstniveauer, som de havde før aktiveringen af Beaver Night Fever- funktionen og før aktiveringen af bristepunktet.

Gevinstsymboler på maksimalt gevinstniveau på 8 bliver ikke opgraderet.

Spillet har 4 etager, og hver etages symbolvisningsstørrelse er stigende. Etager udvikler sig som følger:

Etage 1: 5x5-symbolvisning

Etage 2: 6x6-symbolvisning

Etage 3: 7x7-symbolvisning

Etage 4: 8x8-symbolvisning

Etage 4 er den største symbolvisning på 8x8 og har et særligt antal gulvbrædder. Hjørnefelterne i symbolvisningen og dem, der ligger lige ved siden af dem, har ingen gulvbrædder. En MAX WIN-mønt ligger skjult under gulvbrædderne, og når du afslører den helt, giver den spillets maksimale gevinst og afslutter spilrunden. Det resterende beløb, du skal bruge for at opnå maksimal gevinst, bliver udbetalt.

Når du fjerner gulvbrædderne fra et etageniveau, bliver Beaver Night Fever-minibonusspillet afventende. Når spillet stopper på den nuværende etage, falder alle gevinstsymboler ud, og nye gevinstsymboler kommer ind. De nye symboler kan opgraderes til højere gevinstniveauer.

Etage 1: Alle symboler bliver opgraderet til gevinstniveau 5. Etage 2: Alle symboler bliver opgraderet til gevinstniveau 6. Etage 3: Alle symboler bliver opgraderet til gevinstniveau 7.

Der er ingen Beaver Night Fever for etage 4, eftersom MAX WIN udløses i stedet.

Beaver Night Fever udløses før alle andre afventende belønninger fra funktionsmåleren.

Hvis et gevinstsymbol allerede er på et gevinstniveau, der ligger på eller over, hvad Beaver Night Fever giver, forbliver symbolet på sit nuværende gevinstniveau under Beaver Night Feaver-funktionen.

Beaver Night Fever-funktionen slutter, når du ikke kan komme videre i spillet, og der ikke er nogen funktionsbelønninger, der venter på at blive udløst.

Bonustilstanden med Free Drops udløses, hvis bæverne indsamler tre bonussymboler i en aktiv spilrunde i normaltilstanden.

Et bonusspil bliver afventende, når du har samlet 3 bonussymboler. Bonusspillet starter, når ingen bævere bevæger sig, når en potentiel Beaver Night Fever-funktion bliver gennemført, når alle afventende funktionsbelønninger er spillet, og alle potentielle etagefremskridt er udført.

Bonusspillet giver 5 free drops og starter på den aktive etage.

Etage, fremskridt på funktionsmåleren, gevinstniveau for gevinstsymbolerne og indsamling af ekstra bonussymboler varer alle ved under de sidste free drops. Bævere kan bevæge sig til andre positioner mellem free drops.

Indsamling af bonussymboler ryddes i starten af bonusspillet og giver mulighed for at udløse det igen. 3 bonussymboler i bonustilstand genudløser 5 ekstra free drops. Der er ingen grænse for, hvor mange gange den kan genudløses.

Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spilrunde.

En spilrunde slutter, så snart den maksimale gevinst er opnået, og de

indsamlede gevinster bliver da udbetalt.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Dam Beavers er 94,0 %. Spillets gevinst er begrænset til 10 000x af indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-knapforklaringer

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

Superbonus: Garanterer en spilrunde med adgang til et bonusspil, der starter på etage 3 med alle gevinstsymboler opgraderet til gevinstniveau 3 for 500x af den valgte indsats.

Bonus: Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet for 100x af den valgte indsats.

Dambuster: Et drop, der starter på etage 3 med alle gevinstsymboler opgraderet til gevinstniveau 3 for 25x af den valgte indsats.

Ivrig bæver:Et drop, der starter på etage 2 med alle gevinstsymboler opgraderet til gevinstniveau 2 for 10x af den valgte indsats.

Bonus-jagt: Et drop med 1 bonussymbol allerede indsamlet og mere end fire gange så stor chance for at udløse bonusspillet for 3x af den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Min. prisen for X-iter er 6,00 kr, maks. prisen er 500 000,00 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Dam Beavers er 94,0 %.

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 21-11-2023