Lost Relics 2

Pravila igre

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

CLUSTER PAYS™

5 eller flere symboler, der vises i en klynge, tildeler en gevinst i henhold til udbetalingstabellen.

Et symbol er en del af en klynge, hvis det er vandret eller lodret ved siden af det samme symbol.

FUNKTIONEN SKJULTE KISTER

Under grundspillet og free spins er der kister, der er gemt tilfældigt under flisesektorerne. Flisesektorerne bliver afdækket, når gevinster opstår over dem. Afslør hele kisten, og vind præmien indeni ved at afdække flisesektorer. Under grundspillet er der altid én kiste. Afdækkede sektorer forbliver afdækkede mellem spins, indtil kisten er helt afsløret. Hver gang en kiste åbnes, nulstilles uafdækkede flisesektorer. Under free spins er der 3 eller 4 kister, undtagen i det sidste og tredje niveau, hvor der kun er én. Under free spins nulstilles flisesektorerne, når alle skjulte kister er åbnet.

Der er tre typer af kister, der øges i størrelse: Sølv-, guld- og ametystkister. Kisterne er tilfældigt udvalgt og kan indeholde flere og større præmier afhængigt af deres størrelse. Når en kiste har alle pladser, der dækker den i afdækket form, tildeles præmierne i den øjeblikkeligt. Når en kiste afdækkes (og dækkes af kistestørrelsen), tildeles spilleren et tilfældigt beløb og en kombination af følgende præmier: Multiplikator, tilfældige wilds, kontanter, free spin-udløser og opgradering (kun tilgængelig under free spin).

PRÆMIER FRA SKJULTE KISTER

MULTIPLIKATOR – når denne præmie tildeles, vil en tilfældig multiplikator på enten x2, x3, x4, x5, x6 eller x7 blive anvendt på alle de vindende klynger fra det aktuelle spin. Under free spins akkumuleres multiplikatoren under free spins-sessionen og vil blive anvendt på alle de vindende klynger fra det aktuelle spin med det aktuelle akkumulerede beløb.

TILFÆLDIGE WILDS – når tilfældige wilds-gevinsten tildeles, vil op til 7 wild-symboler blive spredt på hjulene. Under free spins forbliver tilfældige wilds låst i deres positioner indtil slutningen af sessionen.

Erstatter alle betalende symboler.

KONTANTER – en øjeblikkelig kontantpræmie tildeles på det spin, hvor den afdækkes, hvis den tildeles. Værdien af den øjeblikke Kontantpræmie kan være 2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 20x, 25x, 30x, 50x, 60x, 75x, 90x eller 250x gange den aktuelle rundeindsats.

FREE SPINS – hvis denne præmie tildeles under grundspillet, vil den aktivere free spins. Hvis den tildeles under free spins, vil den tilføje et tilfældigt antal yderligere free spins: 2, 3, 4, 5 eller 6, afhængigt af kistestørrelsen.

OPGRADERING – opgraderingsgevinsten kan kun tildeles fra kisterne under free spins. Første gang den vises, vil den udvide hjulene fra 6 x 6 til 8 x 8. Hvis en anden opgradering tildeles, vil den udvide hjulene til 10 x 10. I dette sidste niveau er der altid én ametystkiste, som er den højeste kisteklasse, der indeholder alle typer præmier undtagen en opgradering. Når kisten åbnes, vil der ikke blive præsenteret flere kister før slutningen af free spins. Når en opgradering tildeles, og hjulene udvides, nulstilles alle nuværende kister og udækkede symboler.

FREE SPINS

Free spins kan udløses på to forskellige måder. Den første måde er at afsløre free spins-udløseren fra kisterne. Den anden måde er ved at lande 3 scattersymboler på hjulene. Scattersymbolet kan vises hvor som helst på hjulene, men maksimalt 3 kan lande samtidigt i ét spin. Free spin-sessionen starter med 10 free spin, men yderligere spin kan afsløres fra kisterne.

SPILTERMINOLOGI

Engelsk udtryk Oversat udtryk

W WILD

SCATTER SCATTER

JACKPOT JACKPOT

*Jackpotsymboler kan kun vises, hvis de er konfigureret og tilladt i din jurisdiktion.

SÅDAN SPILLER DU LOST RELICS™ 2

Spilforløb

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.

Betting

For at spille skal du have tilstrækkelige midler til at dække din indsats. Du kan se din aktuelle SALDO på skærmen.

For at spille skal du først vælge indsatsværdien. Klik/tryk på “+” eller “-“ for at øge eller reducere din indsats, eller klik/tryk på indsatsværdien i midten, og vælg en indsatsværdi fra en rulbar liste. Bemærk, at den valgte indsats puges til hvert spin. Hvis din saldo ikke længere er tilstrækkelig mens du spiller, vil du modtage en automatisk meddelelse, som siger ”Utilstrækkelige midler”.

Når du har valgt indsatsen, skal du klikke/trykke på knappen SPIN, for at begynde at spille.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at gentage din valgte indsats i et vist antal spillerunder. For at starte Autospil skal du vælge den ønskede indsatsværdi, og derefter klikke/trykke på knappen Autospil.

I panelet Autospil kan du starte Autospil ved at vælge antallet af runder, som du ønsker din indsats skal gentages i.

5

Dit valgte antal runder med Autospil vil blive vist på Autospil-knappen. Antallet af resterende Autospil-runder opdateres når Autospil startes.

40

Dit samlede indsatsbeløb for Autospil beregnes ved at multiplicere antallet af Autospil-runder, med værdien af din indsats. Dette indikeres under hver Autospil-mulighed. Det resterende indsatsbeløb for Autospil vises også under den valgte Autospil-mulighed, når Autospil er startet.

Dine automatiske spillerunder vil fortsætte, enten indtil dine valgte antal Autospil-runder er fuldført, eller du vælger at stoppe Autospil ved at klikke/trykke på STOP.

Autospil stopper efter Bonusfunktionen er gennemført.

Mens Autospil er i gang, er det ikke muligt at ændre din indsats. Du skal stoppe Autospil for at ændre indsatsen.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.47kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.47kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,473.93kr, Den næste minimum startværdi er: 17,473.93kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 436,848.49kr, Den næste minimum startværdi er: 436,848.49kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 873.69kr, Den næste minimum startværdi er: 873.69kr

Andre betjeningsknapper

Klik/tryk på knappen UDBETALINGSTABEL for at se gevinstkombinationer og udbetalinger.

Klik/tryk på knappen LYD for at tænde eller slukke for spillets lyde.

Klik/tryk på knappen HISTORIK for at se de spillerunder du har spillet, samt resultaterne for disse runder.

Klik/tryk på knappen HJÆLP for at se spillereglerne.

Klik/tryk på knappen FULD SKÆRM for at åbne spillet i fuld skærm, eller klik/tryk på knappen FORLAD FULD SKÆRM for at forlade det (som et alternativ kan du trykke på ESC).

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Symboludbetalingsværdierne, der vises i udbetalingstabellen, er dynamiske og ændres i overensstemmelse med den valgte indsatsværdi.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

Spillenummer

Hver spillerunde er identificeret med et unikt SPILLENUMMER.

Dette nummer viser hvornår spillerunden begyndte i GMT-formatet efter time: minut: sekund. pug dette spillenummer som reference (eller tag et skærmbillede af spillenummeret), hvis du ønsker at kontakte kundeservice angående en bestemt runde.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 95.16%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 21148.1.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 06-09-2023