Viking Clash

Viking Clash er et slotspil med to 25-linjers hjulsæt. Hvert hjulsæt har 5 hjul med 3 symboler pr. hjul.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spil-knappen for at spille. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Regler for udbetalinger

En gevinstlinje bliver tildelt, når et antal af det samme symbol forekommer fortløbende fra venstre til højre langs en gevinstlinje. Kun en linjegevinst kan blive tildelt på en enkel gevinstlinje. Værdien af den højeste linjegevinst bliver altid tildelt. Alle gevinster forekommer på gevinstlinjer. Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på indsatsen pr. linje.

Dobbelt spil

Viking Clash er et slotspil med to 25-linjers hjulsæt: Et rødt hjulsæt og et grønt hjulsæt. Hvert hjulsæt har 5 hjul med 3 symboler pr. hjul.

Rød Katapult Scatter-symbol vises kun på det røde hjulsæt.

Grøn Kanon Scatter-symbol vises kun på det grønne hjulsæt.

Wild-symboler

Wild Shield-symbolet er et Wild-symbol, som erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet, og det forekommer kun under gratis spil-funktionen.

Wild Ship-symbolet er et Wild-symbol, som erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet, og det forekommer kun under Wild Ship-funktionen.

Scatter-symboler

Det Røde Katapult- og Det Grønne Kanonsymbol er Scatter-symboler. Hvis 3 eller flere Rød Katapult- og/eller Grøn Kanonsymboler vises på hjulene, udløses gratis spil-funktionen.

Wild Ship-funktion

Wild-Ship-funktionen udløses tilfældigt i basisspillet, efter en hvilken som helst linjegevinst er udbetalt.

Når Wild Ship-funktionen udløses, passerer en bølge hen over hjulene, og et antal Wild Ship-symboler vises på hjulene.

Wild Ships lander på hjul 3 til 5 på en tilfældig position.

Alle hjul på begge hjulsæt forbliver fastlåste under hele Wild Ship-funktionen. Wild Ship-symbolerne sejler vandret tværs over hjulene fra højre mod venstre, et hjul af gangen. Hver gang Wild Ship-symbolet standser, bliver det hjulsæt, der har mindst ét Wild Ship-symbol vurderet for gevinster.

Når Wild Ship-symbolet sejler bort fra det yderste venstre hjul, forsvinder det. Når alle Wild Ship-symboler er sejlet bort, er funktionen afsluttet.

Vikingeslag gratis spil-funktionen

Hvis 3 eller flere Rød Katapult- og/eller Grøn Kanonsymboler vises på hjulene, udløses gratis spil-funktionen.

For hvert Rød Katapult-symbol, der vises, når gratis spil-funktionen udløses, søsættes et Wild Shield-symbol på det grønne hjulsæt på de positioner, der er umiddelbart under hvert Rød Katapult-symbol.

For hvert Grøn Kanon-symbol, der vises, når gratis spil-funktionen udløses, søsættes et Wild Shield-symbol på en tilfældig position på det røde hjulsæt.

For hvert Scatter-symbol, der lander under gratis spil-funktionen, bliver der tildelt et ekstra gratis spil, og endnu et Wild Shield-symbol bliver tilføjet til hjulene på samme måde, som når gratis spil-funktionen udløses.

Hvis et Rød Katapult- eller Grøn Kanonsymbol søsætter et Wild Shield-symbol oveni et eksisterende Wild Shield-symbol, vil der blive tilføjet en multiplikator til det eksisterende Wild Shield-symbol.

Ethvert Wild Shield-symbol, der tilføjes til det ene eller det andet hjul forbliver på plads, indtil gratis spil-funktionen er afsluttet.

Yderligere information

Uafsluttede spil afsluttes automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra denne automatiske afslutning indbetales på spillerens konto.

Hvis et ufuldstændigt spil ikke kan afgøres, bliver indsatsen refunderet tilbage til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE.
Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.667%.

Seneste opdatering: 04-08-2021