Bolt X Up

Om dette spil

 Dette er et 5 hjuls 3 rækker video slot spil.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.
 Dette spil inkluderer 243 måder.

X UP-funktion

 2 landede scatter-symboler giver et X UP-token. Der tildeles ingen token for 3 landede scatter-symboler.
 Tildelte X UP-tokens indsamles og fremhæves i X UP Multiplier Trail-enheden.
 Større gratis spins gevinstmultiplikatorer aktiveres, efterhånden som der indsamles flere X UP-tokens.
 Når gratis spins startes, vil enhver aktiv gevinstmultiplikator for gratis spins være i kraft fra begyndelsen af funktionen.
 Når gratis spins startes, vil alle indsamlede X UP-tokens blive ført ind i funktionen.
 Indsamling af 1 X UP-token aktiverer multiplikatoren med 2x gratis spins.
 Indsamling af 3 X UP-tokens aktiverer multiplikatoren med 3x gratis spins.
 Indsamling af 5 X UP-tokens aktiverer multiplikatoren med 4x gratis spins.
 Indsamling af 8 X UP-tokens aktiverer multiplikatoren med 5x gratis spins.
 Indsamling af 11 X UP-tokens aktiverer multiplikatoren med 6x gratis spins.
 Indsamling af 15 X UP-tokens aktiverer multiplikatoren med 7x gratis spins.
 Indsamling af 19 X UP-tokens aktiverer multiplikatoren med 8x gratis spins.
 Indsamling af 23 X UP-tokens aktiverer multiplikatoren med 10x gratis spins og starter gratisspin-funktionen.
 Indsamlede X UP-tokens og eventuelle aktiverede Free Spins-multiplikatorer gemmes og bruges pr. indsatsbeløb.
 Indsamlede X UP-tokens fjernes ved fuldførelse af gratis spins for det aktuelle indsatsbeløb.

Upsizer-funktion

 Inden Free Spins-funktionen begynder, har du mulighed for at købe en højere start Free Spins-multiplikator.

 Når du har valgt en multiplikator, bliver du bedt om at bekræfte dit valg og omkostningerne ved at øge din startmultiplikator.
 Funktionen er kun tilgængelig, når gratis spins udløses af scatter-symboler, der lander med en multiplikator mindre end 10x.
 Funktionen kan være begrænset eller gjort utilgængelig, mens din indsats overstiger et specificeret beløb.
 Funktionen er muligvis ikke tilgængelig i alle områder.

Gratis spins

 3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene 2, 3 og 4 udløser 8 gratis spins.
 Enhver aktiveret X UP Free Spins-gevinstmultiplikator vil være i kraft fra starten af spillet.
 Under gratis spins vil landing af 2 scatters give 2 ekstra gratis spins og et X UP-token.
 Yderligere X UP tokens kan indsamles under gratis spins, hvilket kan øge den aktive X UP gratis spins gevinstmultiplikator.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Der kan maksimalt opnås en gevinstmultiplikator på 10x X UP Free Spins.
 Alle spillemåder er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillets gevinster.
 Gratis spins kan ikke genudløses.
 Gratis spins udspiller sig automatisk.

Køb funktion

 Ved at trykke på den aktive Køb Bonus-knap åbnes Køb-funktionen.
 Køb-funktionen giver dig mulighed for at købe 8 gratis spins, startende ved en tilfældigt tildelt gratis spin-multiplikator.
 Den tildelte multiplikator kan være lig med eller højere end din nuværende multiplikator.
 Tryk på '✓ ' vil bekræfte dit valg om at købe en tilfældigt tildelt multiplikator.
 Tryk på 'X'-knappen for at lukke Køb-funktionen.
 Købsbonusfunktionen og eventuelle købte gratis spins spilles på det aktuelt valgte væddemål.
 Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
 Funktionen kan være begrænset eller gjort utilgængelig, mens din indsats overstiger et specificeret beløb.
 Funktionen er muligvis ikke tilgængelig i alle områder.

Indsatsregler

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Den oprindelige indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med måde-omkostningen på 30.

Vejens regler

 Dette spil inkluderer 243 måder.
 En måde er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber på tværs af hjulene.
 En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
 Vejgevinster løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.

Udbetalingsregler

 Way win-udbetalinger er baseret på den oprindelige indsats.
 Den samlede udbetaling er summen af alle vejgevinster og scatter-gevinster som følge af et spin.
 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
 Gevinsten op til den viste værdi er rundet ned og er omtrent den højest mulige gevinst, der kan opnås på et enkelt spin.
 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt vej, tildeles kun den højeste gevinst.

Wild symboler

 Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer.
 Wild-symboler udvides for at fylde hjulet.
 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatters.
 Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander på en måde-kombination.

Scatter symboler

 I grundspillet vises dette symbol kun på hjul 2, 3 og 4.
 I gratis spins vises dette symbol kun på hjul 2 og 4.
 Scatters kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander hvor som helst på hjulene.
 Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Indstillinger for indsats

 Hurtigt væddemål: Viser en række hurtige væddemålsmuligheder for at vælge dit samlede indsatsbeløb.
 Avanceret: (+) eller (-) Vælger det samlede beløb, du vil satse.
 Max Bet: Tilgængelig i både Quick Bet og Advanced modes, placerer den maksimalt tilladte indsats.
 Indsatsmuligheder varierer mellem spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse muligheder.

Spilstyring

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• Bet op-knap: Forøger det samlede bet.

• Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Spilindstillinger

 Lyde: Aktiverer spillyde.
 Quickspin: Gør det muligt for Quickspin at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.

Yderligere Information

 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.
 Værdier afspejler det maksimale forventede afkast og ændres ikke.
 Return to Player er defineret på forskellige stadier eller tilstande af spillet.
 Sandsynligheden for at udløse bestemte spilbegivenheder kan ændre sig under spillet afhængigt af den aktuelle spiltilstand eller fremskridt.
 Samlet RTP: 96.22%
 Køb funktion RTP: 96.22%

Seneste opdatering: 26-05-2022