Miss Red


Indledning


Genoplev charmen fra den klassiske fortælling i denne moderniserede fortolkning af Den Lille Rødhætte. Følg Den Lille Rødhætte og Store Stygge Ulv gennem skoven, i takt med at End2End-funktionen forvandler hjulene og giver større gevinster! Rejs til Bedstes hus og få en Gratis spin-bonus, der giver endnu flere store stygge gevinster!

[ til toppen ]


Sådan spiller du


Miss Red tilbyder 1024 gevinstmåder for kun 45 mønter.

MULTIWAY
Viser det aktuelle antal spillede mønter. Indsatsen er fastsat til 1024 måder, hvilket koster 45 mønter.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere møntværdien. Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

SPIN
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]


Auto-spin


Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med 1024 måder og den aktuelle møntværdi.

Vælg den ønskede møntværdi, klik på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger. Auto-spin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]


End2End-funktion


Basisspil
I basisspillet aktiverer Den Lille Rødhætte og Ulv-symboler End2End-funktionen med udvidende symboler. Symboludvidelser sker i nedenstående rækkefølge:
Ethvert symbol mellem to Ulv-symboler på samme række forvandles til et Ulv-symbol, bortset fra Den Lille Rødhætte-symbolet, der forvandles til Ulv/Lille Rødhætte symbolet.


Ethvert symbol mellem to Den Lille Rødhætte og/eller Ulv/Den Lille Rødhætte-symboler på den samme række forvandles til Den Lille Rødhætte-symbolet, med undtagelse af Ulv-symbolet, der forvandles til Ulv/Lille Rødhætte-symbolet og Ulv/Den Lille Rødhætte-symboler, der forbliver uændrede.

Det kombinerede Ulv/Den Lille Rødhætte-symbol erstatter Den Lille Rødhætte-symbolet og Wolf-symbolet.

Gratis spins-bonus
Under Bedstes gratis spin-bonus bliver alle Ulv- og Den Lille Rødhætte-symboler erstattet med det kombinerede Ulv/Lille Rødhætte-symbol, før End2End-udvidelsen opstår. Ethvert symbol mellem to Ulv/Lille Rødhætte-symboler på den samme række ændres til et Ulv/Lille Rødhætte-symbol.

Når en ændring finder sted over ethvert andet symbol, der allerede en del af en gevinstgivende kombination, bliver den oprindelige gevinst udbetalt i tillæg til alle andre gevinster, der opstår som følge af ændringen. Når en ændring finder sted over et udløsende bonussymbol, tildeles de gratis spins i tillæg til gevinster, der opstår som følge af ændringen.

Gevinster evalueres efter alle symbolændringer er udført.


End2End eksempel: Ulv-symboler, der udvides over en gevinstgivende kombination med tre Bedste-symboler i basisspillet:

Før End2End-udvidelse:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
         
Ulv Bedste Bedste Lille Rødhætte Ulv
      Bedste  
         

Før udvidelsen skaber Bedste-symbolerne i kolonne 2, 3 og 4 en gevinst med tre Bedste-symboler. Ulv-symbolerne i kolonne 1 og kolonne 5 udløser End2End-udvidelsen.


Efter End2End-udvidelsen:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
         
Ulv Ulv Ulv Ulv/Lille Rødhætte Ulv
      Bedste  
         

End2End-udvidelsen skaber en gevinst med 5 Ulv-symboler i kolonne 1, 2, 3, 4 og 5.

De samlede gevinstgivende kombinationer i dette eksempel er gevinsten med 3 Bedste-symboler før udvidelsen og gevinsten med de 5 Ulv-symboler efter udvidelsen.

[ til toppen ]


MultiWay Xtra-funktion


MultiWay Xtra giver 1024 gevinstmåder i hvert spil. MultiWay Xtra gevinster udbetales for matchende symboler i enhver position i tilstødende kolonner, startende fra den yderste venstre kolonne, yderste højre kolonne eller i de tre midterste kolonner. Mere end ét matchende symbol i den samme kolonne mangedobler gevinsten. Kun den højeste MultiWay Xtra-gevinst udbetales for hvert symbol i hvert spin.

Eksempel på en MultiWay Xtra-gevinst:


Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat med Lille Rødhætte-symbolet. Da der er mindst et Lille Rødhætte-symbol i hver af de første fire kolonner, vinder spilleren MultiWay Xtra -gevinsten for 4 Lille Rødhætte-symboler, hvilket udbetaler 15 mønter per vej.


Gevinsteksempel: 1 x 2 x 1 x 3 Lille Rødhætte → 6 gevinstmåder:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
      Lille Rødhætte  
Lille Rødhætte Lille Rødhætte Lille Rødhætte Lille Rødhætte  
  Lille Rødhætte   Lille Rødhætte  
         
1 Lille Rødhætte 2 Lille Rødhætte 1 Lille Rødhætte 3 Lille Rødhætte


Sådan bestemmes gevinsten for denne kombination:
    1. Tæl antallet af Lille Rødhætte-symboler i hver kolonne.
    2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 1 x 3 = 6).
    3. Gang antallet af måder med de 4 Lille Rødhætte symbolgevinster (6 x 15 = 90). Gevinsten er på 90 mønter.

Det faktisk vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

[ til toppen ]


Bedstes gratis spins-bonus


Bedstes gratis spin-bonus udløses ved at få tre bonus scatter-symboler hvor som helst på de tre midterste hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Find antallet af gratis spins ved at vælge en af de fem viste kurve. Hver kurv indeholder mellem 5 og 15 indledende gratis spins.

Bonusspillet indeholder bedre End2End-udvidelser end basisspillet.

Under Bedstes gratis spin-bonus kan du genudløse bonussen ved at få tre bonussymboler hvor som helst på de tre midterste hjul. Disse symboler vises på hjul 2, 3 og 4. Når bonusrunden genudløses, skal du vælge en ekstra kurv, som giver dig et antal gratis spins (mellem 5 og 15). Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 280 spins per bonusrunde.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spil.

[ til toppen ]


Valgmuligheder


Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.
  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafik, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ til toppen ]


Regler


Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Multiway Xtra-symbolgevinster udbetales for det samme symbol i enhver position i tilstødende kolonner.
Samme gevinstgivende symbol i samme kolonne fordobler gevinsten!


Multiway Xtra-gevinster udbetales fra venstre til højre, højre til venstre eller på de midterste tre kolonner.

Kun den højeste MultiWay Xtra-gevinst udbetales for hvert symbol i hvert spin.

MultiWay Xtra-gevinster ganges med møntværdien.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]


Yderligere oplysninger


Forventet udbetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler den teoretiske gevinst i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller anmeldte varemærker, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 16-05-2018