Cash Vandal

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Cash Vandal er en enarmet tyveknægt med fire hjul og tre rækker på hvert hjul. Der er ti faste, aktive gevinstrækker i hvert spil. Spiller finder sted i tre forskellige byer: Paris, London og Berlin.

Spillet har et Scattersymbol, som kan lande på ETHVERT hjul. Hvis den gyldne spraydåse (scatter) lander på hjul fire uden nogen anden spraydåse (scatter) på NOGET hjul, bliver gratis spil-funktionen udløst. Hvis den gyldne spraydåse lander på hjul fire med én anden spraydåse på ethvert hjul, bliver by-funktionen udløst. Hvis den gyldne spraydåse lander på hjul fire med to eller tre spraydåser på ethvert hjul, bliver gratis spil-funktionen udløst.

Hvis gratis spil-funktionen udløses, standser hjul fire, og hjul et, to og tre starter igen. By-funktionen og gratis spil kan udløses fra gratis spil, hvis der lander yderligere spraydåser på hjul et, to eller tre.

Hvis by-funktionen udløses, bliver ét gratis spil givet med stablede wilds på hjul fire og en ekstra ændring af hjul. Der er en anden slags ændring af hjul i hver by. En ekstra by-funktion eller et ekstra gratis spil kan ikke udløses fra denne funktion.

Hvis Paris er den aktive by, vil ændringen af hjul synkronisere hjul et og to. Dette danner 2x2 megasymboler på tværs af hjul et og to.

Hvis London er den aktive by, vil ændringen af hjul tilføje to til ni mysteriesymboler til hjul et, to og tre. Når hjulene standser, afsløres mysteriesymbolet som det samme symbol.

Hvis Berlin er den aktive by, vil ændringen af hjul tilføje to eller tre wild-symboler på hjul et, to og tre.

Gylden spraydåse på hjul fire samt to eller tre spraydåser på ETHVERT andet hjul giver henholdsvis fem eller ti gratis spil. Hvert enkelt gratis spil har stablede wilds på hjul fire. Ved begyndelsen af hver funktion vælges den ønskede by og ændring af hjul under det gratis spil. By-funktion ved hvert gratis spil. Gratis spil kan udløses igen uendeligt med to eller tre scatters og giver henholdsvis fem eller ti gratis spil.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.47%.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 07-05-2019