Huntress: Wild Vengeance

Introduktion

HUNTRESS: Wild Vengeance er en spillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 15 gevinstlinjer.Dette spil har en gevinstgrænse på 10.000 gange indsatsen for spillerunden. Spillerunden afsluttes hvis gevinstgrænsen nås.Den teoretiske gennemsnitlige udbetaling til spilleren (spillerafkast) er 95.56% for Bonuskøb-funktionen.Det gennemsnitlige teoretiske spillerafkast (RTP) er 94.59 %.

Resultat vurdering

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.

Funktioner

Solid Superspinners

SuperSpinners kan multiplicere enhver gevinstlinje som går gennem en spinner.Når den er del af en gevinstlinje, vil en spinner øge sin multiplikator med et tilfældigt beløb (1-9).Flere spinnere, som deltager i en gevinst, vil samle deres multiplikatorer.Hver spinner har en chance for at blive inaktiv (tæller som en 1x multiplikator) eller aktiv (multiplikator på 2x eller højere), ved starten af hvert spil.

Funktionen Jægerinde-wild

Jægerinde-wilds kan lande på hjul 2, 3 og 4, og vil blive skubbet for at dække hele hjulet, hvormed funktionen Jægerinde-wild udløses.Når den lander vil alle synlige SuperSpinner-multiplikatorer blive tilføjet til den Globale Jægerindemultiplikator, og blive inaktiv.Den Globale Multiplikator tilføjes til enhver gevinst mens Jægerinde-wild er på hjulene, og vil blive nulstillet efter Jægerinden har forladt hjulene.At lande et eller flere Jægerind-wilds giver et respin.Hvis et Jægerinde-wild lander under et respin, vil det give et nyt respin mens den originale Jægerinde-wild(s) forbliver på dens position.Spinnere vil tilfældigt blive aktive i spillet efter funktionen Jægerinde-wild.Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene undtagen scatter-symbolet.

Scattersymbol

Tre eller flere synlige Scattere vil udløse Gratis Spil-bonussen.4 Scattere som lander vil give en ekstrapræmie på 20x, 5 scattere vil give en præmie på 100x.

Gratis Spil

Under Gratis spil vil den Globale Multiplikator ikke blive nulstillet efter en Jægerinde-wild funktion.Den Globale Multiplikator tilføjes kun til gevinster under funktionen Jægerinde-wild.

Gamble-minispil

Når de gratis spil udløses, kan spilleren vælge at tage 10 gratis spil, eller spille gamble-minispillet med chancen for at vinde op til 26 gratis spil.Gamblemuligheden længst til venstre giver 4 gratis spins ved tab og kan maksimalt give 18 gratis spins. Gamblemuligheden længst til højre giver 0 gratis spins ved tab og kan maksimalt give 26 gratis spins.Vælg hvad du ønsker, og start Gamble-funktionen ved at trykke på start-knappen.De gratis spil vil begynde at stige i panelet øverst på skærmen.Tryk på Indsaml-knappen for at indsamle det antal gratis spil som er indikeret på panelet.Under minispillet er det langsigtede spillerafkast det samme, uanset hvornår du klikker på Indsaml. Den venstre gamblemulighed har et spillerafkast på 94.58 %, og den højre gamblemulighed har et spillerafkast på 94.55 %.Hvis du vælger ikke at Gamble, og indsamler 10 spil ved starten, vil du have et spillerafkast på 94.59 %.For at øve gamble-funktionen uden konsekvenser, tryk på PRØVE-knappen.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Bonuskøb

Tryk på Bonuskøb for at aktivere Bonuskøb. ‘Bonuskøb’ spilles med 57 gange den almindelige indsats.Under minispillet er det langsigtede spillerafkast det samme, uanset hvornår du klikker på Indsaml. Den venstre gamblemulighed har et spillerafkast på 95.56 %, og den højre gamblemulighed har et spillerafkast på 95.44 %.Hvis du vælger ikke at Gamble, og indsamler 10 spil ved starten, vil du have et spillerafkast på 95.56 %.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.

2022-10-26T07:17:43.561Z

Seneste opdatering: 28-10-2022