Avalon Gold

Spilbeskrivelse

Avalon Gold er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker og faldende symboler. Denne gang møder vi Kane på en søgen efter sværdet Excalibur i Avalons glemte templer.Spillet har Expanding Wilds, Mystery Boxes, Avalon-funktionerne og et Free Drops-bonusspil. Expanding Wilds gemmer sig for øjnene af dig bag visse udbetalingssymboler, og enhver gevinstkombination, der går gennem disse udbetalingssymboler, vil afsløre og udløse Expanding Wilds. 5 eller flere Mystery Boxes i visningen er nok til at aktivere dem og afsløre enten udbetalingssymboler, wild-symboler eller Avalon-funktioner. Avalon- funktionerne afslører enten møntgevinster, multiplikatorer, Swipers, Collect eller Redrop.

Mystery Boxes er vedvarende mellem Free Drops, indtil de bliver aktiveret.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid nederst på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.

Udbetalingslinjer

Avalon Gold har 4.096 måder at vinde på. RTP for alle måder er den samme og er defineret i spillets regler.

Spilfunktioner

Bonusspil

En kombination af 3 bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free Drops.

Spilleregler

Avalon Gold er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker og faldende symboler. Kolonnerne kan udvides opad til maksimalt 8 rækker.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Alle gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre til højre på tilstødende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.

En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen Spin.

Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Avalon Gold spilles i to tilstande: normaltilstanden og bonustilstanden med Free Drops.

Alle symbol-drops i normaltilstanden starter med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.

Alle lav-, middel-, høj- og Mystery Box-symboler forekommer i fire størrelser: standard 1x1, super 2x2, mega 3x3 og episk 4x4. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, super 2x2 består f.eks. af 4 1x1 standardsymboler.

Tomme pladser under store symboler fyldes med 1x1-symboler af samme type som det store symbol, indtil de når en stabil, horisontal hviletilstand.

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen bonus- og Mystery Box-

symboler.

Expanding Wild-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen bonus- og Mystery Box-symboler. Expanding Wild-symbolet udvides opad og fylder alle ledige pladser op til det aktuelle maksimale antal rækker, når udbetalingssymbolet foran det er en del af en gevinstkombination.

Expanding Wild-symbolet fjernes kun, hvis det er det eneste symbol på dets hjul, der bidrager til en gevinstkombination.

Mystery Box-symbolet er et blokerende symbol, der kan falde ind på ethvert hjul i ethvert Drop.

Hvis der er 5 eller flere Mystery Boxes på hjulene, vil Mystery Boxes aktivere og enten afsløre et udbetalingssymbol eller et wild-symbol eller udløse Avalon-funktionerne. Aktiveringen finder sted, når der ikke er flere gevinstkombinationer.

Hvis Mystery Box afslører en udbetaling eller et wild-symbol, der fører til en gevinst, starter en ny Avalanche, og alle Mystery Boxes vil gå tilbage til en blokerende tilstand. Når Avalanche-cyklussen er slut, og der ikke vises yderligere gevinster, vil Mystery Boxes blive aktiveret igen.

Hvis Mystery Boxes afslører Avalon-funktionerne, afslører Mystery Boxes enten en møntgevinst eller en funktion. Der er 4 forskellige funktioner: multiplikator, +1 Swiper, Collect og Redrop. Mystery Boxes afsløres en ad gangen, fra top til bund på et hjul ad gangen.

Møntgevinst:

Værdien på møntgevinst-symbolet ganges med den valgte indsats.

Multiplikator:

Multiplikatorfunktionen multiplicerer alle allerede afslørede møntværdier. Uåbnede Mystery Boxes påvirkes ikke.

+1 Swiper:

Stryger et 1-tal ind foran den senest tildelte møntværdi før +1 Swiper. Dvs. hvis der er et møntgevinstsymbol eller en allerede afsløret Collect- funktion, der har en værdi på 5x, der blev afsløret lige før +1 Swiper, bliver det til 15x.

Collect:

Samler alle møntværdier fra de allerede afslørede Mystery Boxes, og Collect-symbolet får deres samlede værdi. Alle allerede åbnede Mystery Boxes genaktiveres derefter og afslører nye møntgevinster eller funktioner.

Redrop:

Redrop-funktionen tildeler et nyt symbolfald og en garanteret genaktivering af de Mystery Boxes, der er i visningen. Redrop-funktionen udføres, når alle andre Mystery Box-funktioner er blevet spillet igennem.

Hvert ekstra symboldrop tilføjer en ekstra række af symboler op til et maksimum på 8 rækker. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker.

• rækker: 4 096 måder at vinde på
  • rækker 15 625 måder at vinde på
  • rækker 46 656 måder at vinde på
  • rækker 117 649 måder at vinde på
  • rækker 262 144 måder at vinde på

En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free Drops.

• bonussymboler: 10 Free Drops
  • bonussymboler: 15 Free Drops
  • bonussymboler: 20 Free Drops
  • bonussymboler: 25 Free Drops

Mystery Boxes er vedvarende mellem Free Drops, indtil de bliver aktiveret. 5 eller flere Mystery Boxes i visningen udløser en aktivering, og de spilles igennem som i normal tilstand.

Free drops-bonusspillet starter altid med sikikerhedsniveauet indstillet til 4 linjer. Hvert Free Drop, der starter mindst en Avalanche, øger sikkerhedsniveauet med en række. En stak Mystery Boxes kan øge sikkerhedsniveauet med adskillige rækker.

Sikkerhedniveauets fremrykning sker efter udbetalingen. Det næste Free

Drop starter fra det nye sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveauet kan højest rykke 4 rækker frem, hvilket resulterer i 8 rækker i alt med et maksimum af 262.144 måder at vinde på.

Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser flere Free Drops. Antallet af ekstra Free Drops bestemmes på samme måde, som når bonusspillet bliver udløst første gang.

Bonusspillet slutter, når der ikke er flere Free Drops, eller når det maksimale antal gevinster er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Avalon Gold er 94,0 %. Spillet har en maksimal gevinst på 25 000x indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen har forskellige spiltyper.

Superbonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til et superbonus-spil med vedvarende Mystery Boxes i hele bonusspillet på bekostning af 500x den valgte indsats.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

Mystery Boxes:

1 drop med 5 garanterede Mystery Boxes på bekostning af 50x den valgte indsats.

Expanding Wild:

1 drop med en garanteret Expanding Wild på bekostning af 10x den valgte indsats.

Stort symbol:

1 drop med et garanteret stort symbol på bekostning af 5x den valgte indsats. X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 10,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Avalon Gold er 94,0%

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 09-11-2022