Poltava

Spilleregler

1. Poltava er en slotmaskine med 5 hjul, 4 rækker med 40 paylines.
  2. Spillet giver 12 betniveauer pr. valuta.
  3. Hvert bet er 100 mønter.
  4. En spillerunde starter med det valgte betniveau, når spilleren klikker på spin- knappen.
  5. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere auto-spin. Hold spin-knappen nede for at vælge et antal spillerunder, der skal spilles automatisk.
  6. Gevinster og vinderkombinationer udbetales i henhold til udbetalingstabellen.
  7. Gevinster vises i mønter eller i spillerens valuta. Spilleren kan ændre indstillingen under Indstillinger.
  8. Poltava Wild erstatter ethvert symbol undtagen Lion.
  9. Poltava spilles i to tilstande, normaltilstand med Marching Reels og bonustilstand med Flames of War Free Spins.
  10. Marching Reels-funktionen udløses, når et hjul er dækket med 4 ens stridsarmsymboler, fx 4 Kavaleri-, 4 Artilleri- eller 4 Infanteri-symboler. Wild- symboler tæller ikke som en del af en formation, der udløser Marching Reels.
  11. Hjul med højere stridsarmværdi tilsidesætter lavere.
  12. Marching Reels genererer en respin, hvorunder en forstærkning føjes til række 2 og 3 over alle hjul til venstre for stridsarmen. Alle tropper rykker trinvist frem til højre og genererer nye respins, så længe at nye identiske stridsarmsymboler lander på hjulet til højre.
  13. Opgraderinger under Marching Reels. Hvis et stridsarmsymbol af højere værdi lander for at dække et fuldt hjul, vil den højere erstatte alle lavere troppeformationer.
  14. Aktive stridsarmsymboler, der lander på række 1 eller 4 bag frontlinjen, vil slutte sig til tropperne og føjes til formationen.
  15. Marching Reels slutter, hvis det ikke genaktiveres af nye stridsarmsymboler, eller når frontlinjen når hjul 5.
  16. 3 Lion-symboler i en given position udløser 3 Flames of War Free Spins.
  17. Lion-symboler vises på hjul 2, 3 og 4 i normaltilstand, og på alle hjulene under bonustilstand.
    1. Lion-symboler er Sticky Wild under Flames of War Free Spins, og hver ny viste Lion vil tilføje 1 gratis spin.
    2. Udbetaling sker i slutningen af de gratis spins.
    3. Den teoretiske tilbagebetaling (RTP) er 96,4 %.
    4. Den maksimale gevinst er 180.000 mønter.
    5. I tilfælde af fejl eller defekter bliver alle bets og gevinster ugyldige.

Spilstrategier

Mange spillere ændrer betstørrelse alt efter udfaldet af spillet op til nu; dette kan gøres automatisk med spilstrategier.

1. En spilstrategi er et foruddefineret spillemønster, som automatisk ændrer betniveauet baseret på et sæt regler.
  2. Spilleren kan ændre eller slukke for spilstrategien efter et hvilket som helst bet.
  3. Auto-spin virker sammen med spilstrategier.
  4. Aktivér en spilstrategi ved at vælge betgrundniveau og en strategi. Tryk så på spin-knappen.
  5. Spilstrategien ændrer ikke det teoretiske udfald af spillet.
  6. Optimizer regulerer betniveauet op eller ned til betniveauet tættest på den valgte %. Forbliver aktiv på laveste betniveau.
  7. Spilstrategier vises i udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 28-07-2017