Word of Thoth

OM SPILLET

Word of Thoth foregår i Khems gyldne tidsalder (Egypten), der er en tid med liv i overflod og levende natur, en oase i det ellers tørre Afrika. Thoth er en klog master i de gamle tider og blandt mange ting også pyramidernes arkitekt. Word of Thoth er en 6x4 videospilleautomat med 4096 måder at vinde på, hvilket betyder, at der ingen gevinstlinjer er, men at enhver kombination af 3 eller flere identiske symboler på hinanden følgende hjul fra venstre til højre giver gevinst. Spilleautomaten har 6 lav-, 4 mellem- og 1 højværdi symboler.

BASISSPIL

 • Spillet indeholder kaskadehjul, 6x4, gevinst fra venstre til højre, måder - 4096.

 • Kaskader - Efter en gevinst eksploderer vindende symboler, og de næste symboler falder ned ovenfra. Hjulene roteres ikke igen ved kaskade spin.

 • RTP: 96,12%

SCATTER

Scatter symbolet udløser Free Spins. Kun en scatter pr. hjul. Hvis et hjul indeholder scatter symbolet, falder andre scattere ikke ned ovenfra. Der er kun scattere i basisspillet.

WILD

Wilds eksploderer ikke på kaskade under bonusspins. Wild symboler lander kun på hjul 2, 3, 4, 5 og 6.

MÅLER

Spillene har en måler. Måleren har 5 søjler, der skal udfyldes i løbet af et enkelt spin, inklusive kaskader. - Hver nye kaskade fylder 1 sølje på måleren. - Hver scatter, der lander, fylder en sølje i måleren. - Måleren nulstilles efter hver spin/kaskade-sekvens.

FREE SPINS

I basisspillet udløses free spins af:

 • - Måleren er på 5+

 • - 3+ scattere lander hvor som helst på hjulene.

Bonusspillet starter med mindst 10 free spins og yderligere +2 free spins for hver ekstra slot, der afsluttes under det udløsende basisspil/kaskade. I bonusspillet øger det opnåede måleresultat multiplikatoren, som gælder for efterfølgende free spins/kaskader og giver yderligere free spins. - Måleren er på 3/5 = +3x multiplikator og +1 free spin. - Måleren er på 4/5 = +5x + 2 free spins. - Måleren er på 5/5 eller over = +10x + 5 free spins. - Hvis spillernes måler er på 3, og de får 2 ekstra søjler på én gang, får de en præmie for at have en fuld måler (den 4. præmie springes over). - Hvis der slet ikke er nogen gevinst under free spins, fortsætter free spins, indtil du vinder.

4096 MÅDER AT VINDE PÅ

 • En gevinst skabes ved at matchende symboler på tilstødende hjul, uafhængig af lodret position, fra venstre mod højre, startende på det yderste venstre hjul. 

Bonus køb

Spilleren får 10 free spins ved Bonus Køb. Bonus køb-funktionen er x80 af indsatsværdien og har en RTP på 96,77%. 

SPILPANEL

 • Spin knap. Tryk på spin knappen og indsatsen placeres og hjulene spinner. På de fleste stationære enheder kan spillerne trykke på mellemrumstasten for at spinne.

 • Gevinstlinjer. Gevinstlinjerne er nummereret startende fra 1. Nogle spilleautomater aktiverer som standard alle gevinstlinjer, og andre tillader spilleren at vælge antallet af aktive gevinstlinjer. Antallet af aktive gevinstlinjer vises på spillets interface og også de kontroller, der bruges til at øge/mindske de aktive gevinstlinjer, hvis det er relevant.

 • Gevinsttabel. Spilleren kan finde denne sektion i spillet som '?', 'Info', 'hjælp', 'gevinsttabel' eller under lignende navne. Det indeholder alle de specifikke regler for dette spil, herunder definitioner af symboler og deres gevinsttabeller, gevinstlinjer, bonusser og beskrivelser af specielle funktioner. Juridisk info relateret til spillet kan også findes her.

 • Indsatsindstillinger. Spil giver spilleren mulighed for at vælge antallet af mønter, kreditter eller penge at spille for. Spilleren kan ændre indsatsen ved hjælp af kontrollerne i indsatssektionen (INDSAT/LINJEINDSATS/SAMLET INDSATS). Under alle omstændigheder opnås den samlede indsats pr. spin ved at gange antallet af valgte mønter (1 som standard) med møntværdien eller linjeindsatsen med antallet af valgte gevinstlinjer. Indsatsniveauet definerer også gevinstniveauet i henhold til gevinsttabellen.

 • Sådan spilles spillet. Når gevinstlinjerne og indsatsbeløbet er indstillet, sætter spilleren hjulene i bevægelse ved at klikke eller trykke på SPIN/START-knappen, der som regel er placeret i midten eller højre side af skærmen. Hvis du klikker på eller trykker på denne knap, starter hjulets spin-animation og genererer en udgift på spillerens saldo. Når hjulene stopper, tilføjes præmierne - hvis nogen - til saldoen. Alle gevinster vises på skærmen via GEVINST/SAMLET GEVINST-etiketten.

 • Autospil. Spilleren kan bruge AUTOSPIL indstillingerne til at sætte et antal spin. Denne funktion starter hvert spin automatisk, indtil der enten sker noget, der kræver spillerens indblanding, eller antallet af indstillede spins er opbrugt. I nogle jurisdiktioner inkluderer valgmulighederne for autospil ekstra indstillinger, der muliggør afbrydelse af autospil, hvis det samlede beløb, der er vundet eller tabt i en session, overstiger et bestemt beløb, eller hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb.

 • Andre indstillinger. Spillerne er i stand til at ændre lyd til/fra, hastighed, grafikkvalitet og andre indstillinger ved hjælp af de tilgængelige indstillinger i spillet. Der er også en LOBBY/HJEM /LUK-knap, der giver spilleren mulighed for at afslutte spillet og gå tilbage til kasinoets lobby, hvor de kan finde spilkataloget.

 • Spilhistorik. Hvis denne funktion er aktiv på spiludbyderens hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.

EKSTRA INFO

 • Samtidige eller sammenfaldende gevinster på forskellige måder tilføjes og udbetales.

 • Gevinsterne i gevinsttabellen ændres dynamisk baseret på indsats.

 • Free spins og kaskade spins bliver spillet med samme indsats som i det udløsende spin.

Ordliste

Engelsk

Dansk

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Wild

Wild symboler

Seneste opdatering: 09-06-2021