Spinberry Wilds

Hjælp til spillet Spinberry Wilds

Lusket æble, vred lod, stærk drue, fræk pære og glad appelsin... disse frugter er blevet vilde!Bambus til slothjul med trægrene hængende på siderne er her for at sætte scenen. En glædelig oplevelse garanteret!

Generelle oplysninger

Der er 20 gevinstlinjer i Spinberry Wilds.Alle præmier (undtagen Scatter symboler) betaler for hver tilstødende vindende kombination fra venstre mod højre, startende fra hjulet længst til venstre.

Tabel over generelle oplysninger

Spiltype: Videoslot Antal betalingslinjer: 20 linjer Antal hjul og linjer: 5x4 Vend tilbage til spiller: 95.14% Feature Spin Vend tilbage til afspilleren (RTP): 95.1289%

Spilfunktioner

Køb funktion

Yderligere måde at udløse 10 Free spins på.

Feature Spin

Yderligere måde at udløse 10 Free spins på.Under FEATURE SPIN pre-game er der kun én spillemåde.Hvert spil bruger kun aktive og inaktive Free Spins-symboler på hjulene.De spilles med en enkelt vinderlinje med følgende priser:Match 3 scatters på hjulene for at vinde Free Spins-funktionen.

Vædde

Vælg en farve eller kulør for at spille vædde-funktionen. Der uddeles et kort. Hvert kort trækkes fra et nyt dæk med 52 kort. Væddebeløbet fordobles, hvis den korrekte farve vælges eller firdobles, hvis det rigtige sæt vælges. Hvis det er forkert, er væddemålet tabt. Tryk på Indsamling-knappen for at forlade vædde-funktionen. Du kan spille op til 5 gange, eller indtil gevinstbeløbet er større end $250,000. Der kan ikke vindes mere end $250,000 fra gamble-funktionen. Vædde-funktionen er ikke tilgængelig, når spillets gevinster er større end $125,000. Vædde-funktionen vil returnere en gennemsnitlig udbetaling på 100%. Bemærk venligst, at dette ikke betyder, at hver afspilning eller serie af spil vil returnere denne procentdel. Gamble er aktiveret/deaktiveret i indstillingerne af gamble-knappen.Hvis der ikke foretages et valg, vil gamble time-out og indsamle eventuelle gevinster.

Indsatschance

Når en spillers kredit bliver mindre end indsatsbeløbet i det sidste spin, aktiveres indsatschancen.Skiven bliver aktiv. Oddsene for en vellykket indsatschance er repræsenteret af det grønne segment. Et resultat i det grønne segment er et vellykket indsatschance, rødt er et tabende væddemål. Ved tryk på SPIN vil markøren dreje. Hvis den lander på grønt, tildeles et spin af hjulene på det samme indsatsniveau, som blev brugt før aktivering af indsatschance. Hvis den lander på rødt, tages der kredit. Når du trykker på Annuller-knappen, skifter skærmen fra indsatschance til spillet, uden fradrag fra den resterende saldo.Indsatschancen deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Bet chance.

Sticky Collection Re-spin Feature

Funktionen Collection Re-spin aktiveres ved at udfylde Collection Re-spin funktionsmatrixen med 5 eller flere druer med minimum 1 drue pr.

Free Spins

3 Free Spins-symboler i visning på hjul 1-3-5 udløser 10 Free Spins med funktionen Sticky Collection Re-spin.Funktionen Sticky Collection Re-spin - under Free Spins fyldes Collection Re-spin funktionsmatrixen fra spin til spin, indtil Collection Re-spin funktionsmatrixen er fuld og belønner Wilds og Re-spin . Når funktionsmatrixen Collection Re-spin har mere end 1 druesymbol samlet på et hjul, vil matrixen efter Re-spin blive fyldt med en mængde druer, der var indeholdt i matrixen før aktivering af Free Spin minus 1 på hver rulle. For eksempel er hjul 1-2-3-4 udfyldt, og ved næste spin lander et druesymbol på hjul 4 og 5, der aktiverer Collection Re-spin-funktionen efter Re-spin (hvor hjul 4 wild ] ville være en x2 multiplicerende Wild) ved næste spin vil Collection Re-spin-funktionsmatrixen allerede have hjul 4 i Collection Re-spin-funktionsmatrixen udfyldt.Re-spins tæller ikke som en del af 10 Free Spins i alt.Ingen Free spin scatters tilgængelige under Free spins funktionen.Free spins kan ikke genudløses.Hvis der ikke foretages et valg, vil pop-up-vinduet med Free spins-funktionen timeout og starte Free spin-funktionen.

Spil

Indsats

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / -knapperne.

Spin muligheder

Klik på knappen Spin eller tryk på mellemrumstasten for at dreje. Spacebar deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Spacebar to spin.For at spille runder hurtigere kan spilleren bruge Turbo-indstillingen. Turbo – hjulene snurrer og stopper hurtigere uden ekstra animation. Turbo kan aktiveres ved at holde mellemrumstasten eller tænde den fra burgermenuen.

Udbetalingsregler

Vindende kombinationer udbetales begyndende med hjulet længst til venstre til hjulet længst til højre. Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets "Gevinstoversigt", som kan tilgås via knappen Indstillinger. Alle præmier (undtagen Scatters) betales kun på aktive gevinstlinjer. Kun den højeste gevinst betales for en aktiv gevinstlinje. En funktionsfejl annullerer alle betalinger. Wild-symboler erstatter alle gevinster undtagen scatter. 4 eller færre Wild-symboler skal kombineres med et andet symbol på en gevinstlinje for at skabe en vindende kombination.Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for disse sessioner, afsluttes efter maksimalt 90 dage og mindst 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.Vær opmærksom på, at hver konto kun tillader, at der spilles et enkelt spil ad gangen. Derfor bør et spil ikke spilles på mere end én enhed, eller flere spil på samme enhed samtidigt. Hvis du gør det, kan det føre til forskellige fejl.For den bedste spiloplevelse anbefales brug af den nyeste version af software.

Udbetalingsregler i Funktioner

Free Spins spilles med det samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede funktionen. Free spins-gevinster føjes til linjegevinster.

Autoplay

Gør det muligt at spille spillet automatisk i et forudbestemt antal runder med den aktuelt valgte indsats. Autoplay-menuen er tilgængelig via knappen Auto. Vælg antallet af Autoplay-runder via Auto-knappen.

Begrænsninger for Autoplay

Tabsgrænse – den Autoplay stopper ved det sidste spin, før tabsgrænsen nås. Tabsgrænsen ved Autoplay bør være højere end din samlede indsats. Stop ved gevinst ovenfor – Autoplay-funktionen stopper, når gevinstbeløbet for kombinerede gevinster er nået den indstillede beløbsgrænse.Stop ved Bonus-funktion – Autoplay funktionen stopper, når spillet når en funktionsrunde, inklusive men ikke begrænset til: Spinberry Wilds og Free Spins.Når grænsens betingelser er opfyldt, stopper den Autoplay og den relevante pop op-meddelelse vises midt på skærmen.

Spinberry Wilds: Klient v1

.1.0 (CGE v2.1.8), Server v1.2.0.0

Seneste opdatering: 05-12-2022