Vegas Megaways

Introduktion til spillet:

Vegas Megaways er et video slot med seks hjul med reagerende gevinster med Big Time Gaming’s unikke Megaways™.

Sådan spilles spillet:

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil:

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

Start spin:

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats. Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Bonuskøb:

Tryk på knappen Bonuskøb for at få adgang til menuen Bonuskøb.

Du kan købe 10 gratis spins for 75 gange gratis spins-indsatsen, eller 20 gratis spins for 150 gange gratis spins-indsatsen.

Gratis spins-indsatsen kan ændres ved at trykke på plus- og minusknapperne på gratis spins-indsatsdisplayet. Gratis spins-indsatsen gælder for hvert gratis spin.

Tryk på prisen for at købe bonussen til den pris. Prisen vil blive trukket fra din saldo.

Ved at købe en bonus starter VIP Gamble.

Bonuskøb kan være begrænset eller utilgængeligt i din jurisdiktion.

Ekstra hjul:

Det ekstra hjul tilføjer et symbol til det hjul, det er nedenunder for hjulene 2, 3, 4 og 5.

Reaktioner:

Hvert gevinstsymbol er en del af en reaktion og erstattes af symboler, der kommer fra oven på hjulene og fra højre i det ekstra hjul.

Gevinstsymboler:

En gevinst udbetales når på hinanden følgende symboler matcher, uanset af højden, fra venstre mod højre startende fra det venstre hjul.

Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild:

Wilds erstatter alle symboler undtagen Scatter. Wilds findes kun på det ekstra hjul.

Scatter:

Symbolet Scatter kan vises i en hvilken som helst af de seks lodrette hjul. Få tre Scatters for at vinde otte gratis spins og start VIP Gamble.

Hver ekstra Scatter flytter dig et trin op i VIP Gamble præmie-stigen.

VIP gambling:

VIP Gamble giver dig chancen for at vinde op til 50 gratis spins.

Spillets præmie-stige består af 12 trin. Trinværdierne er 8, 10, 12, 14, 16,

18, 20, 22, 25, 30, 40 og 50 Gratis Spins.

Starttrinnet bestemmes af antallet af scatters, der udløste funktionen. Trin 1 for 3 scatters, Trin 2 for 4 scatters, og så videre.

Trin 2 og Trin 7 er sikkerhedsnet-trin. Ved at nå disse trin garanteres du henholdsvis 10 og 20 gratis spins.

Indsaml /  Gamble:

For at starte gratis spins uden at spille skal du trykke INDSAML.

For at spille skal du vælge enten spar, hjerter, kløver eller ruder, og tryk på GAMBLE.

Et vellykket spil flytter dig et trin højere op på præmie-stigen.

Et ikke-vellykket spil afslutter funktionen med 0, 10 eller 20 gratis spins afhængig af, hvilket trin på stigen du har nået.

INDSAML er deaktiveret på trin 2 og trin 7, fordi disse er risikofrie spil.

Tips:

Der gives et tip ved hvert spil. Tipsene er Fjern to, Vinder odds og Alle odds.

Fjern to fjerner to forkerte svar.

Vinder odds afslører det mest sandsynlige svar og dets chance for at være korrekt.

Alle odds viser chancen for at få ret for hvert svar.

Gratis spins:

Under gratis spins er der en ubegrænset gevinstmultiplikator, som starter ved 1 og forøges med 1 efter hver reaktion.

Gratis spin scatter-ikoner kan fremkomme på det ekstra hjul og giver yderligere gratis spins. Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins, anvendes, så længe de gratis spins varer.

Ved slutningen af de Gratis Spins, vises den samlede gevinst for disse spins. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, og almindeligt spil genoptages herefter.

Gratis Spin Scatter:

Scatter-ikonet for gratis spins kan forekomme på det ekstra hjul under gratis spins.

3 Scatters = 4 ekstra gratis spins. 4 scatters = 8 ekstra gratis spins.

Tilbagebetalingsprocent (RTP):

Tilbagebetalingsprocenten (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid. Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulering af adskillige spilrunder. Værdierne afspejler den maksimale forventede RTP og ændres ikke.

RTP'en er defineret på forskellige stadier eller tilstande af spillet. Samlet RTP: 96,29%

RTP ved bonuskøb: 96,30%

Generelle oplysninger:

Hvis du vælger at spille i VIP gambling, den optimale strategi er at vælge det svar, der er angivet af Vinder odds tip og at vælge et svar med den højeste procentdel i All odds tip.

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 10-08-2022