Cat Clans

Om dette spil

l Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles. l Dette spil spilles kun med jetoner. l Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Udbytte til spiller

l Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har et UTS for forskellige spiltyper. l Dette spil har en UTS på 96,57 % med funktionen Køb gratis spin. l Dette spil har en UTS på 96,00 %.

Bet-regler l Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.

Payline-regler

• l En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje på hjulene.
  • l En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline. l Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Antallet af spillede paylines er fast. l Spillet indeholder 20 paylines.

Regler for udbetaling

• l Gevinster ganges med det samlede bet. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination. l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination. l Sammenfaldende gevinster på forskellige paylines tilføjes til gevinsten. l Cat-A-Pult Free Spins-symboler udbetales spredt.
  • l Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. l Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet.
  • l Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster og scatter-gevinster i et spin.

Udbetalingsgrænse

• lDette spil har en udbetalingsgrænse på 20 000x bet l Alle efterfølgende gevinster under det spin vil have en cap på. l Optælling af gevinsten vil fortsætte til dette spils udbetalingsgrænse.
  • lHvis der spilles gratis spin, vil alle resterende gratis spil være mistet, og spillet vil fortsætte til funktionen outro-modalskærm. l Udbetalingsgrænsen kan opnås i basisspillet og Cat-A-Pult Free Spins-funktionen.

Wild-symboler

• l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Cat-A-Pult Free Spins-symboler. l Hvert Wild-symbol lander med en multiplikator mellem 1x og 5x.
  • l Hvis en gevinst indeholder flere Wild-symboler, ganges alle multiplikator-værdierne sammen
  • l I tilfælde af korte spin-intervaller, for eksempel når hurtigt spin er aktiveret, vil Wildmultiplikatoren måske ikke blive vist.
  • l Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en payline-

kombination.

Cat-A-Pult Free Spins-funktion

• l Cat-A-Pult Free Spins er en gratis spin-funktion. l Free Spins-symboler forekommer kun i basisspillet. l Gratis spin-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.
  • l 3 Free Spins-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. l I Cat-A-Pult Free Spins tildeles du 3 gratis spin, der kan nulstilles.
  • l Landing af et Wild-symbol under de gratis spin nulstiller de resterende gratis spin til 3.
  • l Wild-symboler bliver til klistrede Wild-symboler.
  • l Klistret Wild-symboler forbliver på deres position under de gratis spin l Når et Wild-symbol er landet, øger katapulten værdien af 1 tilfældig klistret Wildsymbol med 1 for hvert resterende spin. l Den maksimale multiplikator for en klistret Wild-symbol under funktionen er 9x. l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gratis spin bliver spillet automatisk. l Gratis spin er gratis for spilleren. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Clan Battle Bonus-funktion

• l Clan Battle Bonus er en gratis spin-funktion. l Gyldne pote-symboler forekommer kun i basisspillet. l Det gyldne pote-symbol kan forekomme over ethvert af kattesymbolerne.
  • l Indkassering af de gyldne pote-symboler giver en chance for at udløse Clan Battle Bonus.
  • l I denne funktion kaldes de gratis spin nogen gange for Battle Spins eller Clan Battle

Bonus Spins l Du får 5 gratis spin. l For hver af kattesymbolerne trækkes en præmie på mellem 10x og 10 000x bet.

• l Det kattesymbol, der lander flest gange under 5 gratis spin, tildeles den præmie, der er angivet i måleren under den pågældende kat.
  • l Hvis der er et lige antal symboler efter 5 gratis spin, tildeles et gratis spin yderligere, indtil en vinder er fundet. l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gratis spin bliver spillet automatisk. l Gratis spin er gratis for spilleren. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
  • l De gyldne pote-symboler kan kun forekomme på ikke-vindende runder og ikke, hvis der er et Free Spins-symbol på deres første hjul.

Funktionen Køb

• lPrisen for Buy Free Spins er 50x bet. l Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse Cat-A-Pult Free Spins-funktionen.
  • lFunktionen er kun tilgængelig i basisspil. l Funktionen er ikke tilgængelig over en givet bet-grænse.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.

• l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• l Lyd: Slår spillyd til. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Bet: Viser det nuværende samlede bet. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • l Buy Free Spins-knap: Viser muligheden for at købe funktionen Cat-A-Pult Free Spins.

Spilmenu

• l Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.

Bet-indstillinger l Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Spilindstillinger l Lyd: Slår spillyd til.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Spilterminologi

l CAT CLANS™ = CAT CLANS™ l WILD = WILD l BIG WIN = STOR GEVINST l MEGA WIN = MEGA-GEVINST l EPIC WIN = EPISK GEVINST l LEGENDARY WIN = LEGENDARISK GEVINST l CAT-A-PULT FREE SPINS = KAT-A-PULT-GRATIS SPIN l CLAN BATTLE BONUS = KLANKAMP-BONUS l CLAN MACCATTUS = MACCATTUS-KLAN l CLAN MACWHISKERS = MACWHISKERS-KLAN l FREE SPINS = GRATIS SPIN l CLAN MACFELINE = MACFELINE-KLAN l CLAN MACTABBY = MACTABBY-KLAN l BATTLE SPINS = KAMPSPIN l BUY FREE SPINS = KØB GRATIS SPIN l CLAN BATTLE BONUS SPINS = KLANKAMP-BONUSSPIN l MULTIPLIER WILDS = MULTIPLIKATOR-WILDS

Seneste opdatering: 15-11-2021