Cazino Zeppelin Reloaded

Velkommen til Cazino Zeppelin Reloaded videospilleautomat med Free Spins, Multiplikatorer og Sticky Wilds!

OM SPILLET

Cazino Zeppelin Reloaded er en videospilleautomat med 5 hjul og 20 gevinstlinjer fra venstre mod højre. Spillet har otte almindelige symboler, som man vinder på, hvis tre eller flere lander på række på en gevinstlinje. Wilds erstatter alle almindelige symboler og kan tilføje multiplikatorer. Der er et Free Spin-symbol, som har sin egen gevinst, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie, og som kun vises i basisspillet.

Wilds

Hvert hjul har sin egen wild. Enhver wild kan lande med en ekstra tilfældig x1, x2, x3 eller x5 multiplikator i basisspillet. Flere multiplikatorer på en enkelt linje lægges sammen. Alle wilds på hjulene under en Free Spin-udløser vil blive overført til Free Spin-sessionen sammen med deres multiplikator. Alle Wilds i Free Spins er klæbrige.

Free Spins

Ram 2 Free Spin symboler og få tildelt 2x indsatsen.
Ram 3 Free Spin symboler og få tildelt 2x indsatsen og 10 Free Spins.
Ram 4 Free Spin symboler og få tildelt 2x indsatsen og 15 Free Spins.
Ram 5 Free Spin symboler og få tildelt 2x indsatsen og 20 Free Spins.

Free Spin tilstanden bliver spillet med samme indsats og antal linjer, som aktiverede den. I Free Spins starter alle nye wilds uden multiplikator; Hver wild vil øge sin multiplikator med 1 (startende med x2, hvis der ikke var en multiplikator på wild), hver gang en ny wild lander. Denne multiplikator indsamles under sessionen og nulstilles først, når sessionen er afsluttet. Alle wilds, der vises i Free Spin-sessionen, forbliver på deres pladser i hele Free Spin-sessionen. Hvis alle fem hjul indeholder mindst ét wild symbol, forlænges Free Spin-sessionen med fem ekstra spins. Ekstra Free Spins kan kun blive tildelt én gang pr Free Spin-session.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

• Samtidig eller sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes og udbetales.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver og forklaringer på spillefunktioner. Gevinsttabellen er dynamisk.

• Spilindstillinger – Viser indstillingspanelet.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lyde – Tænder og slukker for lyden.

• Fuldskærm – Åbner og lukker fuldskærmstilstand. (Kun Desktop)

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer. (Kun Desktop)

• Indsatsniveau – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.

• Indsats – Viser den aktuelle indsats.

• Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (hvis tilgængelig)

• Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

• Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 24 time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1, dateret 13/01/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

• Ordliste

Engelsk

Dansk

Wild

Wild symboler

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Big Win

Stor Gevinst

Super Big Win

Super Stor Gevinst

Sticky Wild

Klæbrig Wild

Golden bet

Gyldent væddemål

Seneste opdatering: 27-01-2022