Wild Herd

SPILLEREGLER

Wild Herd er en 5-hjuls videoslot i 4 rækker. Spillet er et 'ways'-spil, der betaler fra venstre mod højre. 'CAR' er scatter-symbolet. 3 eller flere scatter-symboler på alle hjul giver gratis spins.

6 eller flere 'SUNSET'-symboler udløser Money Respin-funktionen. Spillet slutter, hvis der ingen 'SUNSET'-symboler er i 3 på hinanden følgende spins. Præmierne på ‘SUNSET’-symbolerne lægges derefter sammen, og den samlede værdi tildeles.

Under gratis spins, efter den første udbetaling, kan alle zebrasymboler danne en gevinst, selvom de ikke er kommet på hinanden følgende hjul. Gratis spins kan genstartes med 3 eller flere 'CAR'-symboler.

Free spins spilles med samme indsats og linjer som det udløsende spil.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 1250x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling.

Kun den højeste gevinst betales pr. retning. Flere gevinster på tværs af flere betalingsretninger vil blive lagt sammen.

MONEY RESPIN-FUNKTION

‘SUNSET’-symbolerne giver præmier. 6 eller flere 'SUNSET'-symboler udløser Money Respin-funktionen.

Alle standardsymboler fjernes bortset fra 'SUNSET'-symbolet. Respins begynder derefter. Der er mulighed for op til 3 respins, og der tælles ned ved hvert respin.

Et 'SUNSET'-symbol nulstiller de tilgængelige respins til 3. Spillet slutter, når ikke er 'SUNSET'-symboler i 3 på hinanden følgende spins. Værdierne på 'SUNSET'-symbolerne lægges derefter sammen, og den værdi tildeles.

Nogle 'SUNSET'-symboler viser enten 'MINI', 'MINOR', 'MAJOR' eller 'GRAND'. Dette symbol tildeler den tilhørende præmie, som er vist over hjulene.

GRATIS SPIL-FEATURE

Ekstra spil udløses ved 3 eller flere scatter-symboler overalt på hjulene. Ekstra spil tildeles i henhold til den følgende tabel:

Scatter-symboler landet

Gratis spil tildelt

3

10

4

15

5

25

Under gratis spins, efter den første udbetaling, kan alle zebrasymboler danne en gevinst, selvom de ikke er kommet på hinanden følgende hjul.

GENUDLØS

3 eller flere scatter-symboler overalt på hjulene under ekstra spil giver yderligere ekstra spil. Antallet af ekstra spil er det samme som i grundspillet, som vist i tabellen ovenfor.

DEFINITIONER

Engelsk tekst

Lokaliserede definition

scatter-symboler

Wild

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg dit beløb

 • Tryk på Spil-knappen for at starte spillet

 • Tryk på knappen til at styre væddemål for at øge eller mindske din indsats

 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay

 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til hovedspillet

 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand

 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten

 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 95%

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slå lyde til eller fra.

 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.

 • Spilregler - Åbner spillets regler.

 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 08-12-2021