Graveyard Bash

Graveyard Bash er en fem-hjuls spilleautomat med 20 betalingslinjer. Et bonusspil og en bonusrunde giver dig mulighed for at vinde mere end i det normale spil. Spillet indeholder også et joker-symbol, Graveyard Bash. Graveyard Bash-symbolet findes på alle hjulene og kan erstatte alle de andre symboler, undtagen Gargoil-symbolet og Butler-symbolet.

Information

• Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Du kan spille på 1-20 linjer. Klik på "Gevinstoversigt" for at se betalingslinjerne.

Sådan spiller du

• Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet, er der valgt en standardindsats pr. betalingslinje for alle 20 linjer. Du kan øge indsatsen pr. linje ved at klikke på op-pilen til venstre for "INDSATS" eller reducere indsatsen ved at klikke på ned-pilen til højre. Hvis din spilsaldo ryger under din samlede indsats, bliver indsats og linjer ikke justeret til den næste mulige indsats. Derimod vil et "Re-buy" vindue dukke op. Hvis du ikke har penge på din konto, vil du få vist indskudsmulighederne. Du kan reducere indsatsen ved at klikke på ned-pilen til højre.
  • Valg af "LINJER": 20 linjer er valgt som standard, når du åbner spillet. Du kan reducere antallet af linjer ved at klikke på ned-pilen til højre for "LINJER". Du kan øge antallet af linjer igen ved at klikke på op-pilen til venstre for "LINJER". De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte linjer forbliver mørke. Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo til at spille med samme indsats på alle de valgte linjer, vil systemet automatisk reducere antallet af linjer i henhold til saldoen.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "Indsats pr. linje". Det samlede indsatsbeløb vises i "INDSATS" øverst på spilskærmen.
  • GEVINSTOVERSIGT: Du kan se gevinstoversigten ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på spilskærmen. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises i form af kreditter. For at finde det effektive gevinstbeløb pr. linje skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL" på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • Spin: Når hjulene stopper, bliver alle gevinster på de valgte linjer, plus alle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Dine gevinster vises under "GEVINST" øverst på spilskærmen.
  • Hjemsøgt hus-bonusrunden: En bonusrunde udløses, når tre eller flere Gargoil-symboler ses på sammenhængende hjul fra hjulet yderst til venstre på en aktiv betalingslinje. Spilskærmen skifter, og bonusskærmbilledet dukker op. Hovedspillet vender tilbage, når bonusrunden er spillet færdig.
  • Gentag/Skift indsats: Standardindsatsen for det næste spin er den samme som i det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge piletasterne ved "INDSATS" og "LINJER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "INDSATS".
  • Resultat: Gevinster vises ved, at betalingslinjer blinker eller, i tilfælde af en spredt gevinst, ved at deres symboler bliver levende. Den samlede gevinst vises øverst på skærmen under "GEVINST".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte denne funktion til at vælge forskellige muligheder for "håndfrit" spil. De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter det antal spin, som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge et antal spin og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede indsats.
  • Spin indtil gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det valgte beløb i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter indtil den næste gevinst.
  • Spin indtil bonusrunde/-spil udløses: Spillet fortsætter, indtil næste bonusrunde eller -spil udløses.
  • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter, indtil saldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Din saldo er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "INDSATS".
  • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter, indtil saldoen er lig med eller mindre end det indtastede beløb. Din saldo er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "INDSATS".
  • Spil hurtigere: Med denne funktion kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre førnævnte muligheder, før du kan vælge "SPIL HURTIGERE".

Klik på "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen for at benytte auto-spin funktionen. Vælg de muligheder, du vil spille med, på det efterfølgende skærmbillede. Brug de relevante rullemenuer. Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo til at spille med de ønskede muligheder, vil "BUY-IN" vinduet dukke op, og give dig mulighed for at overføre flere midler fra din konto. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "ANNULLER" for at stoppe auto-spin og vende tilbage til normalt spil.

Når du spiller med flere muligheder, vil den mulighed, som først opfyldes, blive prioriteret, og de øvrige muligheder bliver deaktiveret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre og fortsætte med spillet.

Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, når du spiller med fiktive penge.

Hvis din spilsaldo ryger under den senest placerede indsats, vil systemet automatisk reducere indsatsbeløbet, så du kan fortsætte med at spille. Hvis din spilsaldo ryger under den tilladte mindsteindsats ($0,01), vil "Buy-in" vinduet dukke op og give dig mulighed for at overføre flere midler fra din konto.

• Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "VERSION" for at se spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Regler

• Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen det spredte Butler-symbol, som giver gevinst i begge retninger.
  • Graveyard Bash-symbolet fungerer som en joker og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte Butler-symbol og Gargoil-symbolet.
  • En bonusrunde udløses, når tre eller flere Gargoil-symboler ses på sammenhængende hjul med start fra hjulet yderst til venstre på en aktiv betalingslinje.
  • Alle gevinster sker på de valgte linjer, undtagen de spredte symboler, som giver gevinst, når de ses på hjulene.
  • Kun højeste gevinst på de valgte betalingslinjer kommer til udbetaling.
  • Gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til det samlede gevinstbeløb.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Bonusrunden med gratis spins spilles med den samme indsats og de samme linjer, som i det udløsende spil.
  • Det Hjemsøgte hus-bonusspillet og de gratis spins kan ikke vindes i løbet af bonusrunden med gratis spins. Derimod gives faste gevinster.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinje.

Funktioner

Bonusspil:

• Et bonusspil udløses, når tre eller flere Gargoil-symboler ses på sammenhængende hjul med start fra hjulet yderst til venstre på en aktiv betalingslinje. Spilskærmen skifter, og bonusspilskærmen dukker op. Det normale spilvindue vender tilbage, når bonusspillet er færdigt.
  • Når bonusspilskærmen dukker op, skal du vælge et af de seks viste vinduer. Når du har valgt et vindue, vil du se en tilfældig multiplikator.
  • Spillet slutter med det samme, når du har foretaget dit valg.
  • Gevinster overføres til "KREDITTER" ved slutningen af et spil, før starten på et bonusspil, og efter hvert stadie i bonusspillet.
  • Klik på "FÆRDIG" for at vende tilbage til hovedspillet.

Bonusrunde med gratis spins:

• Bonusrunden med gratis spins udløses, når tre eller flere spredte Butler-symboler ses på hjulene.
  • Spilleren får en kontantbonus og et tilfældigt antal gratis spins i forhold til antallet af de viste symboler.
  • Bonusspillet og bonusrunden med gratis spins kan ikke udløses i løbet af de gratis spins. Du vinder derimod faste gevinster.

Gevinstoversigt

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil programmet automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet, hvis du klikker på "Spilhistorik", når du logger ind igen.

Hvis du mister forbindelsen midt i et bonusspil/bonusrunde, vil du blive bedt om at afslutte spillet, når du logger ind igen. Når du har afsluttet en bonusrunde/bonusspil, kan du fortsætte med det samme spil eller vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle gevinster og spil.

Seneste opdatering: 29-03-2018