Winterberries 2

Velkommen til Winterberries 2 videospilleautomaten med Frys Respins, Free Spins Kolonnemultiplikatorer.

OM SPILLET

Winterberries 2 er en videospilleautomat med 5 hjul, 3 rækker og 20 gevinstlinjer. Spillet har 8 almindelige symboler, som man vinder på, hvis tre eller flere lander på række på en gevinstlinje, der starter på den yderste venstre position. Der er 3 forskellige Scatter symboler, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.

Frys & Respin

At vinde på en hvilken som helst linje giver et respin med de vindende symboler frosset på deres position. Hvis nye symboler af samme slags dukker op under Respin, fryses de nye symboler også, og endnu et respin tildeles. Respins fortsætter, indtil ingen nye symboler fryser, hvorefter gevinsten udbetales. Scatters i sig selv udløser ikke respins, men hvis der er en vindende kombination og 3+ scatters, vil scatterne blive frosset sammen med de vindende symboler.

Kolonnemultiplikator

Ved at fylde sammenhængende hjul fra venstre mod højre med frosne symboler (inklusive scatters) aktiveres multiplikatoren på det frosne hjul længst til højre. Multiplikatoren vises på toppen af hjulet. I Free Spins fordobles kolonnemultiplikatorerne.

Free Spins

Ram 3+ Scatter symboler i basisspillet for at udløse Free Spins. Free Spins spilles med samme indsats og linjer som i basisspillet. Der er 3 forskellige scatters i Free Spins; hver af dem, der lander, tilføjer 1 ekstra Free Spin og øger alle kolonnemultiplikatorerne. Scatter gevinsterne fra basisspillet er: 10 Free Spins fra 3 Scatters, 12 Free Spins fra 4 Scatters, 15 Free Spins fra 5 Scatters. 20 Free Spins kan blive tildelt fra 6 Scatters, hvis det Gyldne Væddemål er aktiveret. Multiplikatorerne tildelt fra hver type scatter er + 1-3 fra sølv scatter, + 4, 6, 8 fra guld scatter og 10 eller 15 fra diamant scatter.

Gyldent Væddemål

Spillere kan betale 50% ekstra pr. indsats for at tilføje et sjette hjul. Dette fordobler chancerne for at udløse Free Spins, det låser op for 6-af-1-slags gevinster og den højeste hjulmultiplikator.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien af gevinsten i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Det ovenstående inkluderer ikke Free Spin symboler, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
  • Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

SPILPANEL

• Menu - Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
  • Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.
  • Kontantindsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Gevinstfelt – Viser den aktuelle gevinst
  • Spin-knap – Placer indsatsen, spinner hjulene og starter spillet. (På nogle markeder kan spillere bruge mellemrumstasten på skrivebordet til at spinne)
  • Gyldent Væddemål - Aktiverer/deaktiverer det Gyldne Væddemål.
  • Lydløs - Slår lyden fra og til i spillet.

SPILMENU

• Kontantindsats - Viser indsatsmulighederne.
  • Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet.
  • Indstillinger – Viser spilindstillingerne.
  • Spilleregler – Viser spillets regler.
  • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 24 time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 13/02/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
FREE SPIN GRATIS SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST

Seneste opdatering: 10-03-2023