Cluster Slide

Spilregler:

1. Cluster Slide er en 7 kolonner, 8 rækker slot med faldende symboler og klyngevinst.

2. Spillet tilbyder flere indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats er 100 mønter.

4. En vindende klynge består af 5 eller flere identiske symboler, som enten er lodret eller vandret forbundet.

5. En spilrunde starter på det valgte indsatsniveau, når spilleren rammer Spin-knappen.

6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det findes i den relevante jurisdiktion). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at indstille antallet af spilrunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og vinderkombinationer udbetales i henhold til udbetalingstabellen.

8. Gevinster præsenteres i spillerens valuta eller i mønter. Afspilleren kan ændre præferencer i Indstillinger.

9. Cluster Slide afspilles i to tilstande; Normal tilstand og bonus tilstand med vilde dråber.

10. Gevinstene i det aktuelle symbolfald samles, og de vindende klynger fjernes, bortset fra Feature Wilds, der efterfølgende udfører deres funktion og derefter fjernes. De resterende symboler falder lodret og glider derefter til venstre, indtil de når en hvileposition. Det nye resultat afspilles, og nye symboler falder ind for at udfylde de tomme rum. Cyklussen fortsætter, så længe nye vindende klynger vises.

11. Der er 6 forskellige wild-symboler i spillet, 1 wild-symbol og 5 Feature Wild-symboler. Alle wilds erstatter ethvert symbol undtagen bonussymbolet og Feature Wild-symbolerne.

12. De 5 Feature Wild-symboler er; Multiplikator, fjernelse, opgradering, tilfældig og stor vild. Funktionerne udløses, hvis det respektive Feature Wild-symbol bidrager til en vindende klynge. Hvis der udløses flere Feature Wild-symboler samtidigt, udføres de i følgende rækkefølge; Multiplikator, fjernelse, opgradering, tilfældig og stor vild.

13. Feature Wild: Multiplier Wild Et multiplikator Wild-symbol, der bidrager til en vindende klynge, øger den samlede multiplikator med en og bliver derefter til et normalt wild-symbol. Den samlede multiplikator anvendes på alle gevinster i det aktuelle fald og på alle efterfølgende vindende klynger. Den samlede multiplikator nulstilles i begyndelsen af den næste spilrunde.

14. Feature Wild: Removing Wild Et Removing Wild-symbol, der bidrager til en vindende klynge, vælger tilfældigt en symboltype i visningen og fjerner alle dens forekomster fra symbolgitteret. Selve Removing Wild fjernes også.

15. Feature Wild: Opgradering af vildt Et opgradering af vildt symbol, der bidrager til en vindende klynge, vælger tilfældigt en symboltype i visning og opgraderer alle dens forekomster på symbolgitteret. Berørte symboler opgraderes til det næste symbol i værdihierarkiet i henhold til udbetalingstabellen, og den opgraderende vilde fjernes. Hvis flere opgraderende vilde symboler bidrager til vindende klynger, vil de alle påvirke de samme symboler. Hvis de berørte symboler når den bedst betalende symboltype i værdihierarkiet, vælger de resterende opgraderende vilde symboler tilfældigt en ny symboltype i visningen.

16. Feature Wild: Random Wild Et tilfældigt wild-symbol, der bidrager til en vindende klynge, erstatter tilfældigt 2-4 udbetalingssymboler på symbolgitteret med wild-symboler. Random Wild-symbolet fjernes derefter.

17. Feature Wild: Big Wild Et Big Wild-symbol, der bidrager til en vindende klynge, der tilfældigt vælger en udbetaling eller et wild-symbol på symbolgitteret og udvider det til et symbol på 2x2 størrelse, og Big Wild fjernes derefter. Feature Wild-symboler påvirkes ikke af Big Wild.

18. I begyndelsen af hvert symbolfald i normal tilstand vælges et Feature Wild-symbol tilfældigt og vises i generatoren over symbolgitteret. Hvert symbol i en vindende klynge bidrager til at udfylde måleren i generatoren. Vilde symboler tæller kun én gang.

19. Når måleren i generatoren er fuld, indsamles Feature Wild-symbolet i generatoren og føjes til opgørelsen ved siden af generatoren. Generatoren nulstilles, og et nyt tilfældigt valgt Feature Wild-symbol vises i Generatoren. Cyklussen fortsætter, så længe nye vindende klynger vises. Måleren nulstilles i begyndelsen af næste spilrunde.

20. Når der ikke vises nye vindende klynger, tømmes beholdningen. Hvert Feature Wild-symbol i opgørelsen erstatter tilfældigt 1-4 udbetalingssymboler på symbolgitteret med forekomster af sig selv.

21. Generering af 5 Feature Wild-symboler i samme spilrunde tildeler en additiv x5 multiplikator, der føjes til den samlede multiplikator. Multiplikatoren anvendes på alle efterfølgende vindende klynger. Den samlede multiplikator nulstilles i begyndelsen af den næste spilrunde.

22. 3 eller flere bonussymboler på symbolgitteret udløser bonustilstand med 3 Wild Drops.

23. Wild Drops starter, når der ikke vises nye vindende klynger, og alle Feature Wilds i opgørelsen er blevet spillet igennem.

24. Forløbet for generatoren og x5-multiplikatoren er vedvarende og fortsætter, når bonustilstanden med Wild Drops starter.

25. Bonustilstanden består af 3 vilde dråber, hver med et andet vildt symbolmønster tildelt på det aktuelle symbolgitter. Wild Drop 1: Bonussymbolerne på symbolgitteret bliver til vilde symboler, og yderligere tre vilde symboler placeres tilfældigt på symbolgitteret. Runden spilles igennem, indtil der ikke vises yderligere vindende klynger. Wild Drop 2: To 2x2 wild-symboler placeres tilfældigt på symbolgitteret. Runden spilles igennem, indtil der ikke vises yderligere vindende klynger. Wild Drop 3: Et 3x3 wild-symbol placeres tilfældigt på symbolgitteret. Runden spilles igennem, indtil der ikke vises yderligere vindende klynger.

26. 3 eller flere bonussymboler på symbolgitteret i bonustilstand retrigger yderligere 3 vilde dråber.

27. Bonustilstanden slutter, når der ikke vises yderligere vindende klynger, og beholdningen er tømt, eller når den maksimale gevinst er nået.

28. Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden.

29. Ingen væddemål kan ændres under en igangværende spilrunde.

30. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Cluster Slide er 96,0%

31. Spillet har en maksimal gevinst på 10.000 det placerede væddemål.

32. I tilfælde af funktionsfejl er alle væddemål og gevinster ugyldige.

Seneste opdatering: 14-04-2021