Crazy Digginz - It's all Mine!

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Dette spil inkluderer 20 faste gevinstlinjer.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Den samlede indsats bygger på det startindsats, der blev placeret på hver spillet gevinstlinje.
Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Gevinstlinjer ganges med summen af multiplikatorerne på de symboler, der indgår i gevinstkombinationen.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

Wild-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4.
Wild-symboler er tilgængelige i basisspillet og gratis spin-funktionen.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Bonus-symboler og Særlig Wild- symboler.

Særlige Wilds

Allmine, Flint og Morpho er Særlig Wild-symboler.
Allmine (Indsamleren)

Flint (Sprederen)
Morpho (Opgraderen)
Særlig wild-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
Særlige Wild-symboler er tilgængelige i basisspillet og gratis spin-funktionen.
Allmine indsamler alle gevinstmultiplikatorer på høje symboler.
Hvis et højt symbol ikke er påført en multiplikator, så indsamler Allmine en samlet x1 multiplikator fra det.
Det samlede antal af indsamlede gevinstmultiplikatorer er summen, som er påført Allmine.
Flint fordeler tilfældigt multiplikatorer til alle symboler, undtagen Bonus-symboler.
Morpho opgraderer tilfældigt en type medium eller lave symboler til tilfældige høje

symboler.
Særlig Wild-symboler kan erstatte alle symboler, undtagen Bonus-symboler.

Crazy-tilstand

Crazy-tilstanden øger Særlig Wild-præmier.
Crazy-tilstanden bliver tilfældigt udløst i basisspillet og Gratis Spin.
Allmine indsamler det dobbelte af de gevinstmultiplikatorer, der er påført høje symboler.
Hvis et højt symbol ikke er påført en multiplikator, så indsamler Allmine en samlet x2 multiplikator fra det.
Flint fordeler tilfældigt multiplikatorer til alle symboler, undtagen Bonus-symboler.
Morpho opgraderer tilfældigt 2 typer medium eller lave symboler til tilfældige høje symboler.

Gratis spin

Bonus-symboler forekommer på alle hjul i basisspillet.
Bonus-symboler forekommer på hjul 1, 3 og 5 under Gratis Spin.
Ram 3, 4 eller 5 Bonus-symboler i basisspillet for tilfældigt at udløse 8-12 Gratis Spin og låse op for Særlig Wild-funktioner.
Antallet af Bonus-symboler, der lander, afgør antallet af Særlig Wild-funktioner, der låses op.
3 Bonus-symboler låser op for Allmine.
4 Bonus-symboler låser op for Allmine og Flint.
5 Bonus-symboler låser op for Allmine, Flint og Morpho.
Ram 3 Bonus-symboler under Gratis Spin for tilfældigt at genudløse 8-12 Gratis Spin og låse op for en ekstra Særlig Wild-funktion
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Alle indsatser, der spilles, er de samme som det spin, der udløste funktionen.

Bonus-køb

Bonus-køb er tilgængelig i basisspillet.
Aktivering af bonus-køb udløser gratis spin.
Funktionspris:
Lås op for Allmine koster 79x det nuværende indsatsbeløb.
Lås op for Allmine og Flint koster 299X det nuværende indsatsbeløb.
Lås op for Allmine, Flint og Morpho koster 1.999X det nuværende indsatsbeløb.
Funktionen spilles til nuværende indsats.
Funktionen er ikke tilgængelig over en bestemt indsatsgrænse.

Win Booster™

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Aktiver Win Booster™ for at øge din chance for at lande særlige wild-, bonus- og høje symboler i basisspillet.
Win Booster™ fordobler det samlede indsatsbeløb.
Win Booster™ påvirker ikke linjeudbetalinger.

Spilstyring

Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.
Spin-knap: Starter et hjulspin.

Lyd: Slår spillyd til.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Viser antallet af resterende autospil-spin og afslutter den aktuelle autospil-session.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller i spillet.

Menu-knap: Viser spillets indstillinger.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indstillinger for autospil

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.
Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.
Min. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til min. værdi.
Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.
Forudindstillede indsatser: Indstiller den aktuelle, samlede indsats-værdi.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.
Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,02 %.
TBP for Win Booster™: 96,18 %.
TBP ved køb af 3 bonus-symboler: 96,49 %.
TBP ved køb af 4 bonus-symboler: 96,53 %.
TBP ved køb af 5 bonus-symboler: 96,63 %.

Seneste opdatering: 08-02-2023