Firefly Frenzy

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

• Firefly Frenzy er et videospil med 5 hjul og 30 betalingslinjer. Firefly Frenzy har Fireflies, der lander som Multiplier Wilds og Free Spins, der sender dem til en frenzy med flere Wilds end nogensinde.
  • Firefly Frenzy inkluderer Wilds, Multiplier Wilds, et Moon-symbol, fire mystiske blomstersymboler og fire skinnende krystalsymboler.
  • Firefly Wilds har mulighed for at lande på et hvilket som helst spin. Når de lander, kan de være en Wild, en 2x Multiplier Wild eller en 3x Multiplier Wild. Multiplikatorer vil multiplicere sammen, når de er på samme betalingslinje, op til maksimalt 243x.
  • Kun et Moon-symbol kan lande på et hvilket som helst spin. Når det lander, kan en Firefly Wild nu lande på den for at udløse Frenzy Spins. Otte Free Spins vil blive tildelt, og den Wild, der blev udløst, er nu den laveste multiplikator, der kan lande under Frenzy Spins. Frenzy Spins genudløses på samme måde, og den Wild, der blev genudløst, er nu den laveste multiplikator, der kan lande.
  • Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

Betalingstabel

- Viser betalingstabellen.

Autospil

- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Spil

- Starter runden ved at dreje hjulet.

Stop

- Stopper hjulene hurtigere.

Hurtigt spil

- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.59%.

Seneste opdatering: 24-07-2019