Plunderland

Spilleregler

• “Plunderland” er en videospillemaskine med 7 hjul og 7 rækker med cluster udbetalingsmekanik.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest betalende kombination for hver cluster gevinst bliver udbetalt.
  • Gevinster på flere clusters lægges sammen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symbolet erstatter alle almindelige symboler på hjulene når cluster gevinster evalueres.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.43%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

White Rabbit Wild-Spilleregler

• White Rabbit Wild lander garanteret på hvert spil. Den kan lande i enhver anden placering end på hotspottet placeret på den midterste række af hjul 4.
  • Wild vil bevæge sig 1 skridt tættere på hotspottet hver gang en cluster vinder, uanset om den er inkluderet i gevinsten eller ej.
  • Wild bevæger sig altid tættere på hotspottet, hvis wild er på samme række eller hjul som hotspottet, skal den bevæge sig vandret eller lodret, hvis ikke, skal den bevæge sig vandret med 50 % chance og lodret med 50 % chance.
  • Når man når hotspottet, forstørres wild med et 2x2, 3x3, 4x4 eller 5x5 wild-symbol. Størrelsen bestemmes tilfældigt i starten af spillet og er afbilddedet tæt på spilområdet.
  • Efter wild-udvidelsen sættes wild tilbage på spilområdet i en tilfældig placering (undtagen hotspotplacering). Hvis den når hotspottet igen inden for samme runde, vil den udvide sig til en større wild, op til en maksimal størrelse på 5x5.
  • Hver gevinst, inklusive wild, øger multiplikatoren af wild med 1 enhed. Denne multiplikator anvendes på alle gevinster inklusive wild. Det gælder også den udvidede wild-tilstanden.

Mad Hatter’s Free Spins-Spilleregler

• Der tildeles 6 free spins, ved at samle 3 scatters over forløbet af en spillerunde.
  • Udvidelsesstørrelsen af hotspottet starter som en 2x2, og øges hver gang hotspottet opnåes.
  • The White Rabbit Wild starter uden multiplikator, og forøges med 1 hver gang den danner en del af en vindende cluster.
  • Både wild-udvidelsen og multiplikatortilstanden er vedvarende gennem hele free spins-runden.

Sådan spiller man

Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.

For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.

Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillings

Seneste opdatering: 11-01-2022