Super Hot Joker

SPILLEREGLER

Super Hot Joker - Spil hjælp

Ønsker du noget frugtagtig spil med en saftig belønning? Så er Super Hot Joker lige noget for dig. Denne "gmale skole" inspirerede spilleautomat med et moderne twist handler om at dreje de frugtagtige hjul. De velkendte frugtsymboler såsom kirsebær, citroner, appelsiner, vandmeloner og mere giver nogle lækre udbetalinger. For at krydre spændingen er der også gratis spin, wild og stablede symboler!

Super Hot Joker er a er en 5-hjuls, 4-række spilleautomat med 40 udbetalingslinjer. At vinde er lige så let som at stille 3 symboler på en gevinstlinjen. Den gyldne klokke giver fantastiske belønninger, når 3 eller flere lander og udløser 10 gratis spins. Det sjove stopper ikke her, da stablede symboler bringer endnu større gevinster, og når heldet er på din side, og en fuldt wildt hjul opstår, så gør dig klar til en imponerende 1.000 gange udbetaling!

Start den saftige sjov nu og spil Super Hot Joker!

Generel informationstavle:

 

Game Type

Video Slot

Antal udbetalingslinjer

40 linjer

Antal hjul \ rækker

5x4

 

Spilfunktioner

·        Super Hot Joker er en 5-hjuls, 4-række, 40 vindende linjer video spilleautomat med en free spin-funktion.

Tilbagebetaling til spillere

 

94%

Hitrate

47.4%

Spilfunktioner

Gratis spins

3 eller flere scatter-symboler udløser free spin-funktionen og tildeler 10 free spin. Enhver genudløsning tilføjer 10 ekstra free spins.

Sådan spilles spillet

Væddemål

 

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne på hver side af Spin knappen og/eller Møntværdi + / - knappen. Så tryk på Spin knappen eller Mellemrumstasten at indsende din indsats og begynde runden.

Du kan også vælge den ønskede indsats fra Indstats-muligheder menu i Indstillinger, og tryk derefter på Spin-knappen for at lukke menuen, som sender indsatsen og starter runden.

Runden kan også startes ved at bruge Autospin funktionen.

Samlet indstas, balance og gevinst beløb kan vises i mønter eller kontante værdier. Skift mellem dem kan gøres ved at klikke på nederste UI bar.

Spin nuligheder

 

Når runden er startet, kan spilleren hurtigt komme frem til runde resultatet eller springe over animationerne ved at trykke på Spring over/Stop knappen der erstatter Spin knappen, mens runden er i gang.

For at spille runden hurtigere kan spilleren bruge Hurtig Spin eller Turbo Spin muligheden

Turbo Spin – hjulene spinder og stopper hurtigere uden ekstra animationer.

Turbo Spin kan aktiveres af:

 • Tryk på mellemrumstasten på en stationær computer.
 • Tændes fra Autospin menuen, og derefter starte Autospin

Hurtig Spin tilstand- hjulene spinder og stopper hurtigere, dog vises alle ekstra animationer.

Hurtig Spin kan aktiveres af:

 • Tændes igennem Sandwich menu
 • Tændes fra Indstillinger
 • Tændes fra Autospin menuen, og starter Autospin

Udbetalingsregler

 • Vindende kombinationer bliver betalt per linje efter hinanden, fra det yderste venstre hjul til det yderste højre
 • Kun den højeste gevinst per linje
 • Samtidige gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
 • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen
 • Funktionsfejl ugyldiggør alle
 • Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for denne session, afsluttes efter maksimum 90 dage og minimum 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

Udbetalingsregler for funktioner

 • Gratis Spins spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede Gratis
 • Gratis Spins gevinster tilføjes til alle indledende

Autospin

Aktiverer spillet automatisk i et forudbestemt antal runder på den aktuelle indsats konfiguration. Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

 • Tabsgrænse - Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:

(Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).

 • Singel gevinst - Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
 • Gevinstgrænse - Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:

(Summen af gevinster) - (Summen af indsats) >= (gevinstgrænse beløbet).

 • På en gevinst - Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
 • Stopper på en funktion - Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 02-02-2022