Tiger's Ice

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 5 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles. l Dette spil indeholder 3125 måder.

Rolling Reels™-funktion

• lFunktionen er aktiv i basisspillet og Gratis Spin. l Funktionen udløses efter alle gevinster.
  • lAlle symboler med gevinst fjernes fra hjulene og ethvert tilbageblivende symbol falder ned. l Nye symboler falder herefter ned på hjulene ovenfra og fylder alle tomme pladser. l Hvis nye vinderkombinationer dannes, udløses funktionen igen.
  • lFunktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vinderkombinationer til stede på hjulene. l Denne funktion indeholder kun et multiplikatorspor i gratis spin. l Multiplikatorsporet er et interval af potentielle gevinstmultiplikator. l Intervallet af potentielle gevinstmultiplikatorer er ubegrænset. l Gevinstmultiplikatorerne starter ved 1x.
  • lGevinstmultiplikatoren stiger med enten 1, 2 eller 3 for hver sammenhængende Rolling Reels™-udløsning i Gratis Spin.
  • lMultiplikatorsporet nulstilles ikke under Gratis Spin. l Scatter-symboler fjernes ikke fra hjulene under Rolling Reels™.

Echo Roll™-funktion

• lFunktionen kan udløses i basisspillet og Gratis Spin.
  • lEcho Roll™ tildeler tilfældigt en ekstra symbolgevinst efter enhver forudgående gevinst.
  • lEcho Roll™ fylder alle de tomme positioner på hjulene med et tilfældigt valgt symbol for at tildele en garanteret gevinst.

Echo Roll™ tildeler ikke scatter-symboler.

En Echo Roll™-modifikator vindes ved at spinne Bonushjulet, inden Gratis Spin starter. l Echo Roll™-modifikatorer kan købes i Upsizer-funktionen. l Echo Roll™-modifikatorer fjernes, når Gratis Spin slutter.

Bonushjul

• lBonushjulet vises og skal spinnes, inden de Gratis Spin kan starte. l Hjulet kan spinnes én gang per udløsning. l Hjulet spinnes uden ekstra omkostning. l Hjulet spinnes ved at interagere med det.
  • lNår hjulet stopper på et segment, tildeler det vundne segment en Gratis Spinfunktionsmodifikatorpræmie.
  • lDe tilgængelige Funktionsmodifikatorer er: l 2 ekstra startende Gratis Spin. l 4 ekstra startende Gratis Spin. l Gratis Spin-multiplikatorsporet stiger med 2. l Gratis Spin-multiplikatorsporet stiger med 3. l Modificer Echo Roll™, så der ikke tildeles nogen lave symboler. l Modificer Echo Roll™, så der kun tildeles wild-symboler.
  • l2 ekstra startende Gratis Spin og Gratis Spin-multiplikatorsporet stiger med 2. l 2 ekstra startende Gratis Spin og lave symboler er fjernet fra Echo Roll™.
  • lGratis Spin-multiplikatorsporet stiger med 2, og laver symboler er fjernet fra Echo Roll™.
  • l4 ekstra startende Gratis Spin, Gratis Spin-multiplikatorsporet stiger med 3, og Echo Roll™ tildeler kun wild-symboler.

• lEt klik på "?"-knappen viser en dialogboks med beskrivelser af Funktionsmodifikatorerne. l Funktionsmodifikatorer nulstilles, når Gratis Spin er slut.

Upsizer-funktion

• lFunktionen er måske ikke tilgængelig i alle regioner. l Denne funktion tilbydes efter Bonushjulet.

Denne funktion giver mulighed for at købe Funktionsmodifikatorer, inden Gratis Spin starter.

• lFunktionsmodifikatorer, der blev vundet fra Bonushjulet, påvirker de Funktionsmodifikatorer, der er til salg.
  • lEnhver tilgængelig Funktionsmodifikation præsenteres med deres beregnede købspris.
  • lNår en modifikator er blevet valgt, dukker der et bekræftelsesvindue op med købsdetaljerne. l Et tryk på "Start Gratis Spin"-knappen starter Gratis Spin-funktionen.
  • lFunktionen kan være begrænset eller gøres tilgængelig, imens din indsats overstiger et angivet beløb.
  • lDet maksimale antal ekstra startende Gratis Spin, der kan vindes som et resultat af Bonushjulet og Upsizer, er 4.
  • lAlle Funktionsmodifikatorer inkluderer:
  • l2 ekstra startende Gratis Spin. l 4 ekstra startende Gratis Spin. l Gratis Spin-multiplikatorsporet stiger med 2. l Gratis Spin-multiplikatorsporet stiger med 3. l Modificer Echo Roll™, så der ikke tildeles nogen lave symboler. l Modificer Echo Roll™, så der kun tildeles wild-symboler.

• lEt klik på "?"-knappen viser en dialogboks med beskrivelser af Funktionsmodifikatorerne. l Funktionsmodifikatorer nulstilles, når Gratis Spin er slut.

Gratis spin

• lI basisspillet udløser 3 scatter-symboler på hjulene Bonushjulet og 8 Gratis Spin.
  • lI basisspillet vil ethvert ekstra scatter-symbol, ud over de 3 udløsende scatters, hver især tilføje 2 Gratis Spin til de oprindelige 8 udløste Gratis Spin. l Antallet af udløsende scatters evalueres til slut efter et rul med Rolling Reels™. l Gratis spin-gevinstmultiplikatoren øges efter hvert spin.
  • lGratis Spin-gevinstmultiplikatorer lægges sammen og bliver ikke nulstillet sidst i funktionen.

Gratis Spin-gevinstmultiplikatoren kan enten stige med 1, 2 eller 3 under funktionen.

Hver scatter, der lander, giver et ekstra gratis spin.

• lAlle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Gratis spin bliver spillet automatisk. l Gratis spin kan ikke udløses flere gange. l Den samlede gevinst per transaktion er begrænset til 20.000x basisindsatsen.
  • lEn transaktion er alle de udbetalinger og spil, som der kan opstå som et resultat af en indsats.
  • lHvis en transaktionsgevinstgrænse nås, tildeles gevinsten og ethvert tilbageværende gevinstbeløb, rullende hjul eller gratis spin annulleres. l Gratis spin slutter, når det endelige gevinstbeløb er blevet tildelt.

Bonus-køb

• lEt tryk på den aktive Bonus-køb-knap åbner Bonus-køb.
  • lBonus-køb giver dig mulighed for at købe direkte adgang til Bonushjulet med 8 startende gratis spin, og den efterfølgende Gratis Spin-funktion. l De beregnede købspris vises oven over knapperne "" og "X".
  • lEt tryk på "" bekræfter dit valg om at købe Bonushjulet og den efterfølgende Gratis Spin-funktion.
  • lEt tryk på "X"-knappen lukker Bonus-køb. l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
  • lFunktionen kan være begrænset eller gøres tilgængelig, imens din indsats overstiger et angivet beløb. l Funktionen er måske ikke tilgængelig i alle regioner.

Indsats-regler

l Hvert spin koster et samlet betbeløb. l Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med mådeprisen for 30.

Måderegler

• lDette spil indeholder 3125 måder.
  • lEn måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette

mønster. l Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

• lUdbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.
  • lDen samlede udbetaling er den samlede mængde af alle mådegevinster og scattergevinster i et spin. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • lHvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst,

der udbetales.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler.
  • lWild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en

mådekombination.

Scatter-symboler

• lDette symbol har ikke en udbetaling.
  • l3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene i basisspillet udløser Bonushjulet og Gratis Spin. l Antallet af udløsende scatters evalueres til slut efter et rul med Rolling Reels™.

Autospil

• lDenne funktion er kun tilgængelig i basisspil. l Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Valg af en autospil-indstillinger-knap vil angive antallet af spin og starte autospil

• lAutospil spiller med det sidste indsats, du valgte, så du skal vælge en indsats-beløb, før du starter autospil.
  • lAntallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Autospil-indstillinger

• lIndstillinger for autospil varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger. l Antal spin: Vælg det antal spin, du vil spille. l Indsats-indstillinger: Angiv beløbet på den indsats, du vil spille.
  • lIndtil stop: Få sessionen til at spille, indtil du vælger at stoppe. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet.
  • lStop, hvis en gevinst overstiger eller er lig med: Stop sessionen overstiger eller er lig

med det valgte beløb.

• lGevinstgrænse eller Hvis gevinst så mindst: Stop sessionen, hvis gevinsten

overstiger eller er lig med det valgte beløb.

• lTabsgrænse eller Hvis beløb falder med: Stop sessionen, hvis saldoen reduceres og falder under eller lig med det valgte beløb. l Stop, når alle spin er gennemført: Stop efter spil af det valgte antal spin. l Stop ved enhver gevinst: Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.
  • lStop hvis jetoner forøges med: Stop sessionen, hvis din saldo forøges og overstiger

eller er lig med det valgte beløb.

• lStop hvis jetoner reduceres med: Stop sessionen, hvis din saldo reduceres eller falder under eller er lig med det valgte beløb. l Stop ved en funktion: Stopper hvis gratis spin eller en anden bonusfunktion aktiveres.

Indsats-indstillinger

• lHurtigt indsats: Viser et udvalg af hurtige indsats-muligheder for at vælge dit samlede betbeløb. l Avanceret: (+) eller (-) Vælger det samlede beløb, du vil satse.
  • lMaks. indsats: Tilgængeligt både som hurtigt indsats og avancerede tilstande, placerer det maksimalt tilladte indsats.
  • lIndsats-indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Spilstyring

• lSpin-knap: Starter et hjulspin.

• lIndsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• lIndsats: Viser den nuværende samlede indsats.

• lSaldo: Viser de nuværende saldoer.

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Spilmenu

• lLuk-knap: Lukker spilmenuen.

• lUdbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

• lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger. l Bank-knap: Viser banksiden.
  • lHjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

• lStartknappen: Afslutter spillet.

Spilindstillinger l Lyd: Slår spillyd til.

Yderligere oplysninger

• lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • lDriftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

• lUdbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede

penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

• lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. l Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke. l Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.
  • lSandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt. l Overordnet UTS: 96,20 %. l UTS for Upsizer: 96,20 %. l UTS for Bonus-køb: 96,20 %.

Seneste opdatering: 15-12-2022