Quick Hit Platinum Triple Blazing 7s

Målet med spillet er få gevinstgivende symbolkombinationer ved at dreje hjulene.

SÅDAN SPILLER MAN

VÆLG DIN INDSATS -

Hvis du ønsker at justere din indsats, skal du klikke på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

LINJER

Denne måler viser antallet af spillede linjer.
Alle linjer er altid i spil.

INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der spilles for pr. spin.

START SPILLET

Tryk på knappen SPIN for at starte dit spil
Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske, fortsatte spil.
Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere autospil.
En bonusevent stopper autospil.

SAMLET GEVINST

Gevinstmåleren viser det samlede beløb vundet for et enkelt spin.

HJÆLP

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multipla af indsatsen pr. linje.
De kan ses ved at trykke på knappen HJÆLP, vises som kontantværdier i spillet og ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

SÆRLIGE GEVINSTKOMBINATIONER

Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, ligger ved siden af hinanden på en aktiv gevinstlinje. Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, tælles fra venstre mod højre på en aktiv gevinstlinje med start fra hjulet yderst til venstre. Kun den højeste gevinst pr. spillede linje bliver udbetalt. Der udbetales scatter-gevinster, når symbolerne lander i en hvilken som helst placering på hjulene. Kun den højeste scatter-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spil. Kun én scatter-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spil. Scatter-gevinster multipliceres med indsatsen. Gevinstoversigten er dynamisk og viser de gældende udbetalinger baseret på den nuværende linjeindsats. Gevinster på forskellige linjer lægges sammen, og scatter-gevinster (hvis det er aktuelt) lægges til gevinstlinjegevinsterne. Alle gevinster udbetales i den aktuelle valuta. Alle aktive gevinstlinjer ligger fast. Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.

JOKER-symbolet på den aktive gevinstlinje er joker, når den matches med andre symboler for at generere en vinderkombination og erstatter alle symboler undtagen FRISPILSBONUS-symbolet, QUICK HIT-symbolet og QUICK HIT PLATINUM-symbolet.

FRISPILSBONUSFUNKTIONEN

Alle 3 FRISPILSBONUS-symboler vist samtidigt på eller inden for én position af den første betalingslinje på hjul 2, 3 og 4 udløser FRISPILSBONUSFUNKTIONEN ud over den normale scatter-gevinst. Aktiver FRISPILSBONUSFUNKTIONEN ved at vælge VÆLG fra skemaet med 20 felter. Fortsæt med at vælge, indtil der vises 3 ens frispilfunktioner som angivet nedenfor:

20 FRISPIL VED 3X NORMAL INDSATS
15 FRISPIL VED 2X NORMAL INDSATS
11 FRISPIL VED 2X NORMAL INDSATS
10 FRISPIL VED 2X NORMAL INDSATS
7 FRISPIL VED 2X NORMAL INDSATS
5 FRISPIL VED 2X NORMAL INDSATS

Hvis feltet JOKER-BONUS dukker op, tæller symbolet som 1 match ud af de 3 match, der kræves for at opnå alle 6 frispilsfunktioner såvel som 5 yderligere frispil: Hvis der udløses mere end 1 frispilsfunktion på samme tid, tildeles kun den højeste frispilsfunktion. Frispilshjulene afviger fra basisspillets hjul. Alle gratis spil spilles med den indsats, der var gældende, da bonusfunktionen blev udløst. Der kan genereres yderligere frispil under FRISPILSBONUSFUNKTIONEN. Yderligere frispil føjes til de resterende frispil i samme sats og odds som den indledende runde frispil. Bonusfunktionen slutter, når der ikke er flere frispil, eller når der er blevet spillet 50 frispil.

FRISPILSBONUS fremkommer kun på hjul 2, 3 og 4.Præmier for QUICK HIT PLATINUM-symboler ikke tilgængelige under frispil.Scatter- gevinster med QUICK HIT-symboler er tilgængelige under FRISPILSBONUSFUNKTIONEN.