Quest

QUEST

SPILLEREGLER

Quest er en videoslot med 5 hjul og 3 rækker. Spillet spilles med 20 indsatslinjer (fast), som betaler fra venstre mod højre. 'DRAGEØJET' er scatter-symbolet. 3 eller flere scatter-symboler på et hvilket som helst hjul giver gratis spil.

Hvert basisspil har mulighed for at tildele et særligt 'Magic Element-spil', hvor en af fire tilfældige triggere vil blive anvendt på det spil.

Når freespins udløses, vil tryllebogen afsløre 1 til 4 spin-modifikator-'spells' til at tage med i freespins-bonussen. Disse 'besværgelser' vil ske med hvert gratis spil.

Hvis der er to eller flere scatters under gratis spil får du ekstra, gratis spil.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 1250x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling. Det er muligt, at operatøren har konfigureret en gevinstgrænse, der er et andet end gevinstgrænsen på 1250x. Hvis dette er tilfældet, vil det ikke være muligt at nå gevinstgrænsen på 1250x. Kontakt venligst operatøren for yderligere information.

Kun højeste gevinst pr. linje udbetales.

Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen.

MAGIC ELEMENT-SPIL

Nogle gange vil spillet på ethvert basisspil tildele en af fire funktioner, der skal anvendes på det spil.

Feature Beskrivelse
Kolossale Hjul Enhver gruppe af tre hjul kombineres til ét hjul med enorme symboler
Tilfældige Wilds 5 Wilds laner på hjulene når hjulene står stolle
Wild Hjul 2 eller 3 hjul bliver til Wild, når hjulene står stille
Opgrader symboler Efter at hjulene er landet, vil RUNE-symbolerne blive erstattet med et af symbolerne enten STAFF, POTION, BOG, SCROLL eller CRYSTAL.

GRATIS SPIL-FEATURE

Gratis spil udløses fra 3 eller flere scatter-symboler som lander overalt på hjulene. Gratis spil gives i henhold til den følgende tabel:

Scatter-symboler landet Gratis spil tildelt
3 8
4 10
5 12

Ved indgangen til freespins vælges en til fire funktioner fra Magic Element-spil som beskrevet ovenfor. Disse funktioner gælder for hvert freespin.

GENUDLØS

2 eller flere scatter-symboler overalt på hjulene under gratis spil giver flere gratis spil i henhold til den følgende tabel:

Scatter-symboler landet Gratis spil tildelt
3 8
4 10
5 12

DEFINITIONER

Engelsk tekst Lokaliserede definition
Wild

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg dit beløb
 • Tryk på Spil-knappen for at starte spillet
 • Tryk på knappen til at styre væddemål for at øge eller mindske din indsats
 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til hovedspillet
 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten
 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 95,2%

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slå lyde til eller fra.
 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
 • Spilregler - Åbner spillets regler.
 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 28-06-2022