Queen of Alexandria

• l Wild-symbolet er et wild-symbol.
  • l Wild-symbol udvider og dækker hele hjulet ved landing.
  • l Wild-symbolet forekommer kunhjul 2, 3 og 4.
  • l Wild-symbolet kan erstatte alle symboler undtagen jackpotudløser-symbolet.

Gratis re-spin

• l 1 eller flere wild-symboler, der forekommerhjulene 2, 3 eller 4, aktiverer re-spin- funktionen.
  • l 1 gratis re-spin tildeles.
  • l De tildelte re-spin spilles automatisk.
  • l Under Re-spin-funktionen, kan wild-symbolet udvides til at dække hele hjulet og låses fast, imens de andre hjul re-spinner.
  • l Hvis et nyt wild-symbol lander under re-spin, udvides det og låses i lighed med alle tidligere udvidede wild-symboler til endnu et re-spin.
  • l Op til 2 ekstra wild-symboler kan forekomme efter et wild-symbol aktiver et re-spin, hvilket udløser et ekstra re-spin, med op til max. 3 re-spin.
  • l Re-spin-funktionen slutter, når ingen nye wild-symboler forekommer under re-spin.
  • l Disse re-spin spilles med samme bet som i runden, der aktiverer re-spin.
  • l Alle bets og linjer, som spilles, er de samme som i det spin, der udløste re-spin- funktionen.
  • l Jackpotudløser-symboler forekommer ikke under re-spin-funktionen.
  • l Wild-symboler er tilgængelige under basisspil og re-spin-funktionen.

Jackpot-hjul

• l Jackpotudløser-symboler kan forekomme over alle symboler undtagen wild-symbolet.
  • l Jackpotudløser-symboler kan kun forekommehjul 2, 3 og 4.
  • l Indsamling af jackpotudløser-symboler giver en chance for at udløse et spinjackpot- hjulet.
  • l Kun jackpotudløser-symbolerne, der er indsamlet i det nuværende spin, bidrager til chancen for at udløse en jackpot.
  • l Jackpothjulet giver 1 af 4 garanterede jackpots.
  • l Jackpot-hjulet består af et hjul delt op i farvede segmenter. Hvert segment er tilknyttet hver sin jackpot.
  • l Det landede hjul-segment vil tildele den dertil knyttede jackpot.
  • l Hvis du aktiverer jackpot-hjulet og gratis spin-funktionen, aktiveres jackpot-hjulet først. Dernæst aktiveres funktionen re-spin. Gevinster fra begge tilføjes dernæst til dine gevinster.
  • l Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Linjeudbetalinger

• l Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination i hver retning på hver linje.
  • l Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet.
  • l Linje-bet er det samlede bet divideret med 10.
  • l Symbolerne skal optræde ved siden af hinanden på en payline for at udgøre en gevinstlinjekombination.
  • l Linje-vinderkombinationer udbetales fra venstre-mod-højre eller højre-mod-venstre. mindst ét af symbolerne skal vises på første slothjul for vinderkombinationer fra venstre, eller sidste slothjul for vinderkombinationer fra højre. En symbolkombination, der starter fra et andet slothjul, udbetales ikke. Disse symboler skal være ved siden af hinanden på en linje.
  • l Hvis der er mere end 1 mulig vinderkombination på en payline i den ene eller anden retning, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
  • l Der udbetales kun for én vinderkombination fra venstre pr. payline.
  • l Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination fra højre pr. payline.
  • l Alle linjer skal spilles.
  • l Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver kombination.
  • l Antallet af vundne jetoner afhænger af linje-bet.
  • l Kun de tilgængelige linjer kan resultere i en gevinstlinjekombination.
  • l Du får udbetalt det samlede antal payline-gevinster, som lander på et spin.

Spiludbetalinger

• l Gevinster udbetaltspillemaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises i hjulområdet, når hjulene stopper.
  • l Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver vinderkombination.
  • l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Lobby-knap: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Spilstyring

• Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • X-knap: Afslutter spillet.

Såden spilles spillet

• l Spillets formål er at lade hjulene køre, symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.
  • l Din saldo bliver vist i jetoner og er tilgængeligkonsolbjælken.
  • l Vælg dit bet på en mobilenhed ved at trykkebet-ikonet eller bet-området.
  • l Vælg dit bet via hovedmenuenskrivebordet ellerkonsolbjælken.
  • l Klik og tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
  • l Vælg stopknappen for at standse det aktuelle hjul-spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykkehjulene. Dette har ikke indflydelsespin-resultaterne.
  • l Hvis du har aktiveret det i indstillingerne, kan du trykkespace for at spinne eller stoppe.
  • l Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vinderkombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i gevinst-feltet.
  • l Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Bet-valg

• l Vælg dit bet på en mobilenhed eller ved at trykke bet på konsolbjælken eller ved at trykke bet-ikonet.
  • l Vælg dit bet på konsolbjælken med inkrement- og decrement-ikonerne, eller ved at klikke på bet-området. Du kan også vælge dit bet fra hovedmenuen ved hjælp af bet- ikonet.

Indstillinger

• l Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
  • l Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • l For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
  • l Du kan vælge, hvilke indstillinger du vil tænde og slukke for.
  • l Indstillingen introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • l Vis vejledning ved indstilligen Start viser vejledningen ved starten af spillet.
  • l Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastighedenslothjulet.
  • l Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • l Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • l Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • l Indstillingen Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast.

Udbytte til spiller

• l Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • l Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • l Dette spil har en UTS på 96,00 %.

Seneste opdatering: 14-04-2021