After Burner

Introduktion til spillet:

Formålet med After Burner-spillet er at få udbetalt pengene, før JET-flyet styrter ned eller når et maksimum på 10.000x det satsede beløb. Spillere kan placere en indsats inden JET-flyet letter. Når JET-flyet er i luften, vil det fortsætte med at flyve højere og multiplikatoren i midten af skærmen vil fortsætte med at stige. Ved hvert stigning er der en risiko for, at JET-flyet styrter ned. Hvis spilleren ikke tager pengene, før JET-flyet styrter ned, er indsatsen tabt, og spilrunden er slut.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, afgives der en standardindsats. Spilleren kan ændre indsatsens værdi ved at klikke på de stigende eller faldende knapper i indsatspanelet.
  • Spillere kan afgive to samtidige indsatser ved at klikke på 'AFGIV DIN INDSATS'.
  • Når flyet er i luften, så klik på "Tag pengene"-knappen for at vinde det satsede beløb (indsatsen) ganget med det tal, der vises af multiplikatoren.
  • Gevinster føjes til saldoen, hvis der trykkes på "Tag pengene"-knappen, før JET-flyet styrter ned eller når et maksimum på 10.000x.
  • "Automatisk indsamling": Vælg "Automatisk indsamling" for automatisk at tage gevinsterne, når den ønskede multiplikator er nået.
  • For at gøre brug af "Automatisk indsamling" skal du klikke på ON eller OFF knappen. Efter aktivering, vil spilleren automatisk vinde, når multiplikatoren når den værdi, der er valgt af spilleren.
  • Lydstyrke: Lyd- ikonet vil afspille lydene i spillet. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.

Muligheder i mobiludgaven:

• Klik på  Hjem  for at gå til lobby skærmen.
  • Tryk på “i” -knappen for at se spillereglerne.
  • Klik på Volume-ikonet for at slå lyden til eller fra.
  • Tryk på ‘$’-muligheden for at gå til indbetalingsskærmen.

Spilleregler:

• After Burner er et multiplayer-spil, hvor indsatser kan placeres før JET-flyet letter.
  • CKlik på knappen "AFGIV DIN INDSATS" for at afgive indsatserne.
  • Spilleren kan placere to samtidige indsatser på samme JET-rejse.
  • Spilleren kan afgive næste rundes indsats, hvis spilleren ikke har nogen aktive indsatser i spillet.
  • Når spilleren bekræfter indsatsen, er der ikke mulighed for annullere indsatsen.
  • Det tager fem sekunder at indlæse alle indsatser i Jet. I denne tidsperiode kan spilleren også afgive indsatserne.
  • Når JET-flyet letter, så fortsætter multiplikatoren midt på skærmen med at stige i takt med, at JET-flyet når højere op.
  • For at vinde spillet, kan spilleren indsamle multiplikatoren inden JET-flyet styrter ned, ved at klikke på TAG PENGENE-knappen.
  • Spilleren kan bruge enten Tag pengene eller Automatisk indsamling for at indsamle gevinsterne. Selvom spilleren har valgt automatisk indsamling, er det stadig muligt at indsamle gevinsten i et hvilket som helst stadie af spillet.
  • Den indsamlede multiplikator vil blive ganget op med indsatsen og givet til spilleren.
  • En multiplikator kan kun indsamles en gang per spillet indsats.
  • Spilleren taber indsatsen, hvis JET-flyet styrter ned inden multiplikatoren er indsamlet.
  • Spilleren har muligheden for manuelt at angive den ønskede multiplikator i vinduet Automatisk indsamling. Hvis spilleren angiver en ugyldig multiplikator, vil multiplikatoren automatisk nulstilles til den lavest gyldige multiplikatorværdi.
  • Under grundspillet er den mindste multiplikator 1,00x og den maksimale multiplikator 10.000x.
  • Multiplikatoren starter fra 0,00x for at vise kontinuiteten og går derfra umiddelbart op til 1,00x, hvorefter multiplikatoren stiger progressivt med brøkopdelte skridt til 10.000,00x. Der er en mulighed for, at Jetten bryder sammen helt i starten og viser en nul-multiplikator, hvilket ikke resulterer i nogen gevinst.
  • Indsamlingsmuligheden deaktiveres for spilleren, når Blast-multiplikatoren opnås.
  • Den maksimale indsats vil blive betragtet som en kombination af INDSATS1 og INDSATS2.
  • Den maksimale mulige gevinst for spillet er 10.000x indsatsen.
  • Når den maksimale multiplikator opnås, vil gevinsten automatisk blive indsamlet.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på - og +.
  • Al afrunding i dette "After Burner"-spil bruger metoden med afrunding til nærmeste halve. Dette betyder, at cent rundes op, hvis værdien har et decimalpoint, der er større end eller lig med fem, og forbliver samme værdi, hvis decimalpointet er mindre end fem.
  • Afrundingseksempler

• 1.765 bliver til 1,77
    • 1.776 bliver til 1,78
    • 1.764 bliver til 1,76
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet varierer mellem 96.59% og 97,38 %.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge på din konto i desktop-udgaven og klikke på 'Spilhistorik' i hvilket som helst spil.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Auto-indsatser og Automatisk indsamling

• Valgte indsatser kan placeres automatisk for fremtidige spil ved at aktivere Auto-funktionen.
  • Den automatiske indsamlingsfunktion kan aktiveres ved klikke på Auto-muligheden ved siden af TAG PENGENE.
  • Automatisk indsamlingsmultiplikator kan indstilles ved brug af + og – knapperne.
  • For automatisk indsamling er den mindste multiplikator 1,35x og den maksimale multiplikator er 10.000x.
  • Automatisk indsamling vil ske, hvis multiplikatoren på skærmen når den specificerede indsamlingsværdi.
  • Automatisk indsamling vil blive aktiveret, før du starter det nye spil.
  • Når Blast-multiplikatoren og Auto Collect-multiplikatoren er ens, vil Auto Collect have forrang.

Spilindstillinger:

• Spilleren kan se den historiske multiplikatoroversigt for hvornår JET-flyet er styrtet ned i venstre side af spillet.
  • Historik-panelet viser de sidste 50 resultater.
  • Multiplikatorerne under 1,5x er angivet i rød farve, og højere multiplikatorer er angivet med grøn farve.
  • Spillere kan se alle indsatsdetaljer for igangværende spil under "Nuværende indsatser" i højre side af spillet.
  • Under "Mine indsatser" kan spilleren se tidligere afgivne indsatser og oplysninger fra de seneste 24 timer.
  • "Statistik"-sektionen viser spillets topgevinster fra de seneste 24 timer.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis spilleren mister forbindelsen midt i spillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Spillere kan se resultatet ved at klikke på 'Spilhistorik', når de er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på knappen 'Indbetal' nederst på spillets skærm for at foretage en indbetaling, hvis du spiller via desktop-udgaven.
  • Gå til kasse-funktionen $ for at indbetale på mobilen.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 30-05-2023