Tiki Tumble

SPILINFORMATION

Tiki Tumble er en spillemaskine med 20 linjer, 5 hjul og 4 symboler pr. hjul. Funktionerne i spillet omfatter Wild-symboler, Gratis Spil og Puffende Wilds.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spil-knappen for at spille Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Valg af indsats

Når man vælger en indsats, skifter symbolerne på hjulene til de symboler, der var på hjulene i slutningen af det sidste spil, der blev spillet på den valgte indsats. Hvis spillet ikke tidligere er spillet på den valgte indsats, udfyldes hjulene med standardsymboler.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten

Regler for udbetalinger

En linjegevinst vindes, når et antal ens symboler fremkommer fortløbende på linjen fra venstre mod højre. Kun en linjegevinst kan blive tildelt på en enkel gevinstlinje. Værdien af den højeste linjegevinst bliver altid tildelt. Alle gevinster forekommer på gevinstlinjer. Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på indsatsen pr. linje.

Wild-symbol

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet. Wild-symbolet vises i stakke på hjulene.

Puffende Wilds-funktionen

Puffende Wilds udløses, når et eller flere Wild-symboler vises i de øverste 3 symbolpositioner på et eller flere hjul, før hjulene drejer. Disse hjul bliver puffet 1 symbolposition ned. Alle andre hjul spinner normalt.

Puffende Wilds udløses i hovedspillet og i gratis spil. Når alle spil og puf er fuldførte, vurderes der, om der er gevinst på hjulene.

Scatter-symbol

Guldmaske-symbolet er et Scatter-symbol. Hvis 3 eller flere Guldmaske-symboler vises på hjulene, udløses de gratis spil.

Gratis spil-feature

Hvis 3 eller flere Guldmaske-symboler vises på hjulene, udløses de gratis spil.

Når gratis spil starter, fyldes andet og fjerde hjul med Wild-symboler.

Under gratis spil gøres en multiplikator gældende for alle gevinster. Til at begynde med er multiplikatoren 1X, 2X eller 3X afhængigt af det antal Guldmaske-symboler, der vises. Hver gang Puffende Wilds udløses, øges multiplikatoren.

Gratis spil fortsætter, til der ikke længere vises nogen Wild-symboler.

Yderligere information

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Hvis et ufuldstændigt spil ikke kan afgøres, bliver indsatsen refunderet tilbage til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE. Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.49%.

 

Seneste opdatering: 29-10-2021