777 Burn Em Up

Hvordan spiller man

Spil Indledning

• Brænd dem op er et 10 - spil der viser et 'gratis spil med spillebonus' med opgradering af 7 ' s symboler.
  • I basisspillet vil alle blandede 7 ' s symboler betale på en vinderlinje.

Bonus For Gratis Spins

• 3 gange brænder man symbolerne op i slutningen af en spin vil der blive tildelt 12 gratis dåser.
  • 4 gange brænder man symbolerne op i slutningen af en spin vil der blive tildelt 18 Gratis dåser.
  • 5 gange brænder man symbolerne op i slutningen af en spin vil der blive tildelt 24 Gratis dåser.
  • I fri bane opgraderes 7 's symboler, der er en del af en sejr, til at matche det højeste 7' s symbol på en vinderlinje.
  • Frit spil bruger det samme tildelingskort som det grundlæggende spil, der udløste funktionen.

Vælg din pæl

• For at justere pælen, brug ' + '- og ' - knapperne til at øge eller mindske størrelsen af din pæl.
  • Tryk på SPIN-knappen for at starte spillet.

Vind linjer

• Spillet indeholder 10 vindlinjer.
  • Alle beløb til linjevind vises i spillenes betalings tabel.
  • Disse kan ses ved at trykke på"?"button .

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er:96%

Seneste opdatering: 20-08-2019