tokidoki – Lucky Town

tokidoki – Lucky Town indtager hjulene med et enestående univers bestående af figurer og en vanvittig action. Stacked Wilds-funktionen øger spændingen, og Wild-symboler med 2x fordobler gevinsterne. Reel Reveal-funktionen flytter nye hjul ind i vinduet i op til 5 gratis spins, hvilket tilføjer flere funktioner og flere tokidoki-familiemedlemmer på hvert spin. Caramella forsøder hjulene med vilkårlige Wild-symboler. Truffle afslører en vilkårlig gevinstmultiplikator. Pogo udvider Wild-symboler på tværs af hjulene. Moofia-mælkekartoner udløser vælgerspil med pengegevinster. Wild-figursymboler opgraderer alle matchende figursymboler til Wild-symboler. Udløs flere funktioner på ét spin og oplev et væld af skøre og vilde gevinster!

Sådan spiller du

tokidoki – Lucky Town indeholder 40 gevinstlinjer for 60 mønter.

40 LINJER + FUNKTION

Viser aktuelt antal valgte mønter. Indsatsen er fastsat til 40 gevinstlinjer, hvilket koster 60 mønter.

MØNTVÆRDI

Viser den aktuelle møntværdi i penge.
Tryk på venstre pil (–) for at reducere møntværdien.
Tryk på højre pil (+) for at øge møntværdien.

SPIN-knappen

Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du trykker på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Stacked Wilds-funktion

Med Stacked Wilds- funktionen spækkes hjul 4 i basisspillet med en gruppe på fire fortløbende Wild-symboler.

I Reel Reveal-funktionen flytter hjulene én plads til venstre ved hvert Reel Reveal-spin.

[ til toppen ]

Reel Reveal -funktion.

Reel Reveal-funktionen udløses ved at få et pil-scatter-symbol på hjul 5 i basisspillet.

Når Reel Reveal-funktionen udløses, flyttes hjulene én plads til venstre så et nyt hjul kommer til syne (Revealed Reel 1 - 5 efter tur) med en ekstra funktion på det femte hjul og tildeler et Reel Reveal-spin.

Genudløs Reel Reveal-funktionen ved at få et pil-scatter-symbol på hjulene. Chancerne for at genudløse Reel Reveal-funktionen øges under Reel Reveal-spins. Hver Reel Reveal-funktion flytter hjulene én plads til venstre. Reel Reveal-funktionen kan genudløses flere gange op til et maksimum på 5 ekstra spins.

Funktionerne på de nye hjul 1, 2, 3, 4 og 5, udløses, hvis de vises hvor som helst på hjulene og kun vises på deres tilsvarende Revealed Reel. Hvis en funktion vises over et udløsende symbol, tildeles den oprindelige symbolfunktion alligevel.

Alle gevinster udbetales først efter det sidste Reel Reveal-spin.

[ til toppen ]

Revealed Reel 1 - Tilfældig Wild-funktion

Tilfældig Wild-funktion udløses ved at få et Caramella-scatter-symbol på Revealed Reel 1. Caramella-symbolet vises kun på Revealed Reel 1. Hvert Caramella-symbol drysser 1 til 3 Wild-symboler på hjulene.

De tilfældige Wild-symboler erstatter ikke pil-scatter-symbolet eller 2x Wild-symbolet. Hvis det tilfældige mønster af Wild-symboler vises over et pile-scatter-symbol og et 2x Wild-symbol, vil Caramella ikke drysse nogen Wild-symboler.

Tilfældig Wild-funktionen er garanteret på det første Reel Reveal-spin der tildeles af Reel Reveal-funktionen.

[ til toppen ]

Revealed Reel 2 - Tilfældig multiplikator-funktion

Tilfældig multiplikator-funktionen udløses ved at få et Truffle-scatter-symbol på Revealed Reel 2. Truffle-symbolet findes kun på Revealed Reel 2. Truffle tildeler en multiplikator på mellem 2x og 15x, der ganger alle gevinster på det aktuelle Reel Reveal-spin.

Hvis det aktuelle Reel Reveal-spin ikke giver en gevinst, vises multiplikatoren ikke.

Gevinsterne ganges først, når alle funktioner er stoppet.

[ til toppen ]

Revealed Reel 3 - Udvidende Wild-funktion

Udvidende Wild-funktionen udløses ved at få et Pogo-scatter-symbol på Revealed Reel 3. Pogo-symbolet vises kun på Revealed Reel 3. Pogo gør sine to nærmeste hjulpositioner til venstre Wild.

[ til toppen ]

Revealed Reel 4 - Moofia lykkepakke-vælger

Moofia lykkepakke-vælger udløses ved at få 2 eller 3 stablede mælkekarton-symboler på Revealed Reel 4. Mælkekarton-symbolet vises kun på Revealed Reel 4. Vælg et af mælkekarton-symbolerne for at få vist en bonusgevinst mellem 1x og 10x den samlede indsats.

[ til topppen ]

Revealed Reel 5 - Symbolopgradering-funktion

Symbolopgradering-funktionen udløses ved at få et figur-wild-scatter-symbol på Revealed Reel 5. Figur-wild-symboler vises kun på Revealed Reel 5. Når et figur-wild-symbol vises på hjulet, opgraderes alle matchende figursymboler til Wild-symboler på hjul 1 til 4 under det pågældende Reel Reveal-spin.

• Wild Stellina-symbolet gør alle Stellina-symboler Wild på hjul 1 til 4.
  • Wild Mozzarella-symbolet gør alle Mozzarella-symboler Wild på hjul 1 til 4.
  • Wild SANDy-symbolet gør alle SANDy-symboler Wild på hjul 1 til 4.
  • Wild Donutella-symbolet gør alle Donutella-symboler Wild på hjul 1 til 4.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet

Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

• BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og animation.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget animation.
  • LAV - Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animation opnås selv på langsommere computere.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Gevinster fra Moofia lykkepakke-vælger udbetales i tillæg til linjegevinster.

Når ét 2x Wild-symbol er en del af en linjegevinst, fordobles den pågældende gevinst. 2x Wild-symbolet visses kun på hjul 3 i basisspillet og flytter et hjul til venstre med hvert Reel Reveal-spin.

Alle symboler, der ændres som følge af et Reel Reveal-spin, ændres tilbage til det oprindelige symbol efter det pågældende spin.

Der kan højst udløses 5 Reel Reveal-spins under Reel Reveal-funktionen, fordi det hjul i fra basisspillet, som indeholder pil-symbolet, til sidst vil rykke ud af hjulvinduet.

Gevinster udbetales først efter det sidste Reel Reveal-spin.

Wild-symbolet vises kun på hjul 1, 2, 4 og 5 i basisspillet.

Pil-scatter-symbolet vises kun på hjul 5 i basisspillet og flytter et hjul mod venstre under hvert Reel Reveal-spin.

Caramella-scatter-symbolet vises kun på Revealed Reel 1.

Truffle-scatter-symbolet vises kun på Revealed Reel 2.

Pogo-scatter-symbolet vises kun på Revealed Reel 3.

Moofia mælkekarton-scatter-symbolet vises kun på Revealed Reel 4.

Wild Stellina-scatter-symbolet vises kun på Revealed Reel 5.

Wild Mozzarella-scatter-symbolet vises kun på Revealed Reel 5.

Wild Sandy-scatter-symbolet vises kun på Revealed Reel 5.

Wild Donutella-scatter-symbolet vises kun på Revealed Reel 5.

Gevinster vises i penge.

Uanset størrelsen af din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Reel Reveal-funktionen plus det resultat, der udløste funktionen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i Reel Reveal-funktionen, afsluttes Reel Reveal-funktionen omgående, uanset resterende antal Reel Reveal-spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

© TOKIDOKI, LLC. Udviklet af Simone Legno. Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.