Merlin's Millions SuperBet

Spilleregler

Spil 50 faste rækker
Udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten
Gevinster på vinderrækker ganges med det beløb, der er satset pr. vinderrække
Scattergevinster ganges med den samlede indsats (undtagen super indsats)
Scattergevinster tilføjes til betalingsrækkegevinster
Største gevinst kun på hver af de udvalgte betalingsrækker
Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstrækker lægges sammen
Alle gevinster sker på de valgte rækker med undtagelse af tilfældigt placerede ORB og OWL
Alle symboler betales i retning venstre mod højre undtagen for tilfældigt placerede ORB, som altid giver betaling
MERLIN vises stablet på hjulene 2, 3 og 4 og erstatter alle andre symboler undtagen spredte ORB og OWL
ORB vises kun på hjul 2, 3 og 4
OWL vises kun på hjul 1, 3 og 5

SUPER INDSATS

Super Bet er en EKSTRAINDSATS, der kan indstilles med kontrolknappen ved siden af hjulene for at give følgende forbedringer
- Spil 50 rækker + 50x din aktuelle indsats pr. række  ALLE MERLIN ERSTATNINGSGEVINSTER x2
- Spil 50 rækker + 100x din aktuelle indsats pr. række  ALLE MERLIN ERSTATNINGSGEVINSTER x4
- Spil 50 rækker + 200x din aktuelle indsats pr. række  ALLE MERLIN ERSTATNINGSGEVINSTER x6
- Spil 50 rækker + 250x din aktuelle indsats pr. række  ALLE MERLIN ERSTATNINGSGEVINSTER x8
- Spil 50 rækker + 300x din aktuelle indsats pr. række  ALLE MERLIN ERSTATNINGSGEVINSTER x10
MERLINS erstatningsmultiplikatorer er også aktive under Gratis spil

GRATIS SPIL-FUNKTION

5 Gratis spil tildeles når 3 ORB vises
Under de Gratis spil står MERLIN ved siden af hjulene og vil gøre symbolerne på hjulene WILD
Funktionen kan gen udløses
Gratis spil bliver spillet på de samme rækker og med samme indsats som det udløsende spil
Gevinster i gratis spil lægges til gevinstrækken og scattergevinster

Owl-bonus
Owl-bonusfunktionen tildeles når 3 OWL vises
Vælg fra de ugler som vises på skærmen og vind de viste priser
Bliv ved med at vælge indtil "SAML" vises
Alle præmier ganges med den udløsende indsats (Eksklusiv Super Bet)
Owl-bonusfunktionen kan udløses under gratisspil funktionen

Spilfunktion (hvis relevant)

For at satse en gevinst skal du trykke på SPIL og derefter vælge FARVE eller KULØR
Gevinsten bliver FORDOBLET (x2), hvis valget af FARVE er korrekt
Gevinsten bliver FIRDOBLET (x4), hvis valget af KULØR er korrekt
Gevinster kan satses op til 5 gange
Jackpotgevinster kan ikke satses

Sådan spiller du

Den indsats du ønsker at spille for kan justeres med (-)- og (+)-knapperne. Dette er et spil med 50 faste rækker, så det er ikke muligt at justere spillerækker.   Max-knappen for indsatser vil automatisk vælge den maksimale indsats. Superbet-knappen lader dig vælge din ekstra-indsat for at kunne vinde endnu mere!
Spin: Spinner hjuler.
Autospil: Giver automatiske fortløbende normale spil for et vist antal spins. Instillinger for spins ligger mellem 5 til 500 spins.
Info: Adgangsbetaling belønner for vindende symbolkombinationer. Indholder ydermere spillets regler.

Spillet viser al din information i følgende visningsfelt:
Saldo: Viser din samlede saldo
Indsats: Viser det satsede beløb per spillet række.
Super Bet: Viser det ekstrabeløb, der statses for at spille superbet.
Vind: Viser det vundne beløb vundet med det pågældende spin.
Samlet indsats: Daen samlede indsats. Det består af indsatsen ganget med 50 rækker og inklusiv Superbet (om nogen).

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.