Mystery Express

Alle ombord! Pak din bagage til en togrejse fuld af intriger i Mystery Express! Rejs med den mystiske Christopher og Isabella gennem Europas hovedstæder, mens du låser op for nye niveauer og steder med den populære Niveau op Plus-funktion. Hold øje med det gyldne lokomotiv, som går forud for funktionen Mystiske wilds i grundspillet – den kan udløses på ethvert spin og forvandle 1 til 5 hjul til wild! Udløs Bon Voyage-bonussen og kast terningen op til 50 gange for at bevæge dig frem på kortet til nye steder og større gevinster.

Sådan satser du

Mystery Express har 30 gevinstlinjer.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatser er fastsat til 30 gevinstlinjer.

Linjeindsats

Viser den aktuelle linjeindsats i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at indsende indsatsen og spinne hjulene.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94.05%.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet et forudbestemt antal spins til den nuværende samlede indsats.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs-/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Mystisk wild-bonus

Den mystiske wild-bonus kan udløses efter ethvert resultat i grundspillet, som ikke indeholder et wild-symbol på det første hjul eller et bonussymbol på nogen af hjulene. Når den mystiske wild-bonus bliver udløst, bliver der vist tilfældige tog, som forvandler 1 til 5 hjul til wild-hjul. Når 1 til 5 hjul er blevet forvandlet til wild, evalueres alle gevinster og udbetales baseret på denne nye, endelige hjultilstand.Ingen gevinster tildeles før denne endelige tilstand.

Bon Voyage-bonus

Bon Voyage-bonussen udløses, når tre bonus-scatter-symboler vises hvor som helst på det første, tredje og femte hjul. Hvis der er et bonussymbol på første og tredje hjul og ingen gevinst, gives der en ekstra chance til at lande et bonussymbol på det femte hjul, hvilket i så fald udløser Bon Voyage-bonussen. Vælg en af de tre bonussymboler for at afsløre det indledende antal terningekast: to, tre eller fire.

Afhængigt af det opnåede niveau kan rejsen starte fra London, Paris, Venedig eller Istanbul. Tryk på knappen KAST for at kaste terningen og flytte toget rundt på kortet.

Forskellige bonusfunktioner tildeles rundt om på kortet.

Ekstra billet:

Hvis der landes på et Ekstra billet-felt, bliver der tildelt 1 eller 2 ekstra kast.

Multiplikator:

Hvis der landes på et multiplikator-felt, bliver der tildelt fra 2 til 10 gange den samlede indsats.

Minispillemaskine-bonus:

Hvis der landes på Paris, Beograd, Budapest eller Bruxelles bliver minispillemaskinebonussen udløst. Minispillemaskinerne tilbyder rigere og rigere gevinster med 2xwild-, 3xwild- og 4xwild-symboler, efterhånden som niveauerne stiger. Se gevinstoversigten for detaljer.

Hjulbonus:

Hvis der landes på London, Venedig, Istanbul eller Wien, bliver hjulbonussen udløst. Hjulgevinsterne stiger efterhånden som niveauerne stiger. Se gevinstoversigten for detaljer.

Mystisk kasse:

Hvis der landes på et diamant-felt har det ingen effekt før niveauet for opdagelsesrejsende. På niveauet for opdagelsesrejsende vil diamantfeltet blive forvandlet til et felt med en mystisk kasse. Vælg en mystisk kasse og vind op til 200 gange den samlede indsats.

Bon Voyage-bonussen er begrænset til 50 terningekast.

Niveau Op Plus-Funktion

Hver gang et bonussymbol vises på hjulene i grundspillet, tildeles der rejseerfaringspoint. Optjen flere rejseerfaringspoint og gå op i niveau ved at:

  • Udløse Bon Voyage-bonussen
  • Lande på Ekstra billet-feltet
  • Lande på minispillemaskinebonus-feltet
  • Lande på Hjulbonus-feltet

Rejseerfaringspoint forbliver fra den ene spillesession til den næste og tages med fra spil til spil.

Måleren for rejseerfaringspoint, som kan ses i øverste venstre hjørne, viser saldoen med rejseerfaringspoint og det procentvise fremskridt til at nå næste niveau.

Når saldoen med rejseerfaringspoint når visse tærskler, bliver der tildelt et nyt niveau. Se gevinstoversigten for tærsklerne. Når man går et niveau op, bliver der tildelt en ny titel, og man låser automatisk op får nye funktioner i Bon Voyage-bonussen.

Niveau Titel Belønninger
1 Rejsende Start på dette niveau. Toget starter fra London.

Minispillemaskiner og hjul er i kobber.
2 Omrejsende Paris' baggrund er låst op. Toget starter fra Paris.

Minispillemaskiner og hjul er i bronze med rigere gevinster.

1. sæt klæder er låst op.
3 Eventyrer Venedigs baggrund er låst op. Toget starter fra Venedig.

Minispillemaskiner og hjul er i sølv med rigere gevinster.

2. sæt klæder er låst op.
4 Opdagelsesrejsende Den Mystisk kassebonus er låst op på pladsen før Venedig.
5 Globetrotter Istanbuls baggrund er låst op. Toget starter fra Istanbul.

Minispillemaskiner og hjul er i guld med rigere gevinster.

3. sæt klæder er låst op.

Regler

Ved misbrug og fejl annulleres alle spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Gevinstlinjer ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen bonussymbolet.

Gevinster i Bon Voyage Bonussen er uafhængigt af linjegevinster og lægges til det samlede, udbetalte beløb.

Bonus scatter-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset det resterende antal gratis spins.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Chancen for at ramme et hvilket som helst udfald er altid den samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes påvirker tidligere tab heller ikke fremtidige chancer.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets affilierede, og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret hos det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Sidst opdateret 26 december 2019

Seneste opdatering: 21-04-2020