Dragon Maiden

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Lad lykkens flamme brænde, og oplev dragepigens skønhed! Dragon Maiden er en spillemaskine med 5 hjul, 243 gevinstmuligheder, udvidende wilds, ekstraspil og gratisspil med udvidende hjul.

I Dragon Maiden finder du det kraftfulde scatter-symbol med dragen og den knivskarpe dragepige med sine skatte som de højtbetalende symboler samt klassiske kortkulører som de lavtbetalende symboler. Dragepigen kan når som helst blive til wilds, hvilket gælder for alle dragepigesymboler på hjulene og giver mulighed for at gøre dem op til 3 symboler høje. Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol bortset fra drage-scatters og hjælper med at danne vinderkombinationer.

2 eller flere drage-scatters på hjulene udløser et ekstraspil, hvor hjulene med drage-scatters holdes i ro. Hvis der lander endnu et drage-scatter under ekstraspillet, udløses der endnu et spil med det tilbageværende hjul, hvor det ekstra hjul med et drage-scatter også holder stille. Det bliver ved med at ske, indtil der ikke kommer flere drage-scatters. 3 eller flere scatter-symboler med dragen udløser gratisspil, som det ses herunder: x3 drage-scatter = 8 ekstraspil x4 drage-scatter = 10 ekstraspil x5 drage-scatter = 12 ekstraspil

Drage-scatters har ekstra kræfter under gratisspil. Når der lander et drage-scatter på et hjul, bliver hjulet 1 symbol højere op til højst 6 symboler. Når du opnår den maksimale højde, tildeles du et gyldent ekstraspil. Hvis der lander en drage-scatter på et hjul med den maksimale højde, tildeles du yderligere 1 gyldent gratisspil.

Gyldne gratisspil finder sted efter gratisspil. Der spilles på alle 5 hjul med den maksimale højde på 6 symboler. Gevinster fra gyldne gratisspil føjes til den samlede gevinst fra gratisspil hidtil og kan potentielt give monstrøse gevinster.
Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

Betalingstabel

- Viser betalingstabellen.

Autospil

- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Spil

- Starter runden ved at dreje hjulet.

Stop

- Stopper hjulene hurtigere.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.49%

Seneste opdatering: 07-05-2019