Ghostbusters Triple Slime

Tre gange så mange spøgelser og spøgelsesjagter samt tredobbelt spænding med Ghostbusters™ Triple Slime! MultiWay Xtra-gameplay med spændingen ved at dreje tre hjul med op til 7 pile i Triple Slime Bonus.

Sådan spiller du

Ghostbusters™ Triple Slime byder på 720 gevinstmåder for kun 50 mønter.
MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i penge.
Klik på venstre pil (-) for at reducere møntværdien.
Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

720 MÅDER
Viser det aktuelle antal valgte spilmåder. Indsatsen er fastsat til 720 gevinstmåder, hvilket koster 50 mønter.

SPIN
Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ Til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med 720 gevinstmåder med den aktuelle linjeindsats.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det angivne antal spil, indtil der klikkes på STOP-knappen, Triple Slime Bonus udløses eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i visse jurisdiktioner.

[ til toppen ]

MultiWay Xtra-funktion

Med MultiWay Xtra-funktionen er der 720 gevinstmåder på hvert spin. MultiWay Xtra-gevinster udbetales for matchende symboler i enhver position i tilstødende kolonner startende fra kolonnen yderst til venstre eller højre. Hvis der er end ét matchende symbol i samme kolonne ganges gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Logo-, Scatter- og bonussymboler. Kun den største MultiWay Xtra-gevinst for hvert symbol udbetales for hvert spin.

Eksempel på en MultiWay Xtra-gevinst:
Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat med Egon-symbolet. Fordi der er mindst ét Egon- eller wild-symbol i hver af de første fire kolonner, vinder spilleren gevinsten for fire Egon MultiWay Xtra-symboler, hvilket udbetaler 15 mønter per vej.

Gevinsteksempler: 1 x 2 x 3 x 1 Egon → 6 gevinstmåder:

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

Wild

Egon

Egon

Wild

Wild

Wild

Wild

1 Egon

2 Egon

3 Egon

1 Egon

Sådan bestemmes udbetalingen for denne kombination:

1. Tæl antallet af Egon- og wild-symboler i hver kolonne.
  2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antallet af måder med gevinsten for de fire Egon-symboler (6 x 15 = 90). Gevinsten er på
    90 mønter.

Det reelt vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

[ til toppen ]

Slimer Scatter Bonus

Slimer Scatter Bonus udløses når tre eller flere Bonus Scatter-symboler vises i enhver position på hjulene.

Symbolerne, der udløste bonussen bliver straks til drejende hjul.

Hjulene stopper i rækkefølge fra venstre mod højre.

Når hjulene stopper, lægges de markerede værdier sammen, ganges drefter med den udløsende møntværdi for at bestemme den samlede bonus.

Hver symbolhjul får tilknyttet et bestemt drejehjul. Se gevinstoversigten for detaljer.

Slimer Scatter Bonus-gevinster er uafhængige af MultiWay Xtra-gevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

[ Til toppen ]

Triple Slime Bonus

Triple Slime Bonus udløses ved at få 3 eller flere Bonus-scattersymboler vises i enhver position på hjulene.

Når bonusrunden er udløst, vises 12 spøgelser.

Vælg et antal spøgelser svarende til antallet til udløsende bonussymboler. Hvis en bonus for eksempel udløses med 7 bonussymboler, tildeles der 7 valg.
Hvert enkelt valgt spøgelse tildeler en pil til enten det lilla, grønne eller røde hjul.

Hvert hjul har 3 pile. Alle spøgelser, der vælges efter de første tre for det pågældende hjul, udløser et forhåndsbestemt beløb. Se gevinstoversigten for detaljer.

Hvis der ikke er nogen pile til det grønne eller lilla hjul, tildeles midterpilen på det grønne hjul.

Når alle muligheder er foretaget, skal der klikkes på knappen for at dreje hjulene.

De lilla og grønne hjul indeholder gevinstværdier, mens det røde hjul indeholder multiplikatorværdier.

Bonussen udbetaler summen af alle værdier på felter ud for aktive pile på det lilla og grønne hjul, plus eventuelle ekstraværdier tildelt i løbet af valgbonussen, ganget med summen af multiplikatorværdier på det røde hjul ud aktive pile, ganget med den udløsende møntværdi.

Bonussymboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

[ Til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MultiWay Xtra-gevinster udbetales for samme symbol i enhver position i tilstødende kolonner.

Samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay Xtra-gevinster udbetales fra venstre til højre og højre til venstre.

Kun den største MultiWay Xtra-gevinst for hvert symbol udbetales for hvert spin.

Samtidige MultiWay Xtra-gevinster fra forskellige symboler lægges til.

MultiWay Xtra-gevinster ganges med den samlede møntværdi.

Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet.

Bonusgevinster er uafhængige af MultiWay Xtra-gevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelttransaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Triple Slime-bonussen plus det resultat, der udløste bonusrunden.

El retorno teórico total para el jugador es del 94.22%

[ Til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Undtagelsen er spil, hvor et spin låser op for en funktion med et efterfølgende spin eller række spins iht. spillets regler. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede i gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom
TM & © 2016 Columbia Pictures. Alle rettigheder forbeholdes.

“GHOSTBUSTERS” By Ray Parker, Jr. © 1984 EMI Golden Torch Music Corp. og Raydiola Music. Alle rettigheder kontrolleres i fællesskab af EMI Golden Torch Music Corp. og Raydio Music undtagen verdensomspændende synkronisering. Rettigheder styres udelukkende styret af EMI Golden Torch Music Corp. Alle rettigheder forbeholdes. International ophavsret er beskyttet. Brugt under tilladelse.

“GHOSTBUSTERS” Skrevet og udført af Ray Parker Jr. Med tilladelse fra Columbia Pictures Industries, Inc. og Arista Records, Inc. under licens fra Sony Pictures Music Group.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 01-02-2023