Mega Rise

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

VOKSENDE MULTIPLIKATOR

Symboler, der danner gevinstlinjer tilføjes til den voksende multiplikatorlinje med en gevinstmultiplikator. Gevinstlinjen for hvert symbol, der vises i den Voksende Multiplikatorlinje øges med multiplikatoren. Hver gevinstlinje, der dannes af et symbol, øger multiplikatoren af det symbol med én for kommende spins. Sympbolmultiplikatoren kan gå op til 100x.

Den Voksende Multiplikatorlinje indeholder tre symboler, og hvert spil begynder med foruddefinerede symbolmultiplikatorer. Hvert nyt symbol, der danner en gevinstlinje, vil blive føjet til den Voksende Multiplikatorlinje og flytte to symboler én position og fjerne det symbol, der først blev føjet til. Symboler, der skubbes ud af den Voksende Multiplikatorlinje får deres multiplikator nulstillet. Symboler føjes til den Voksende Multiplikatorlinje baseret på indekset fra den gevinstlinje, de danner med gevinstlinje 1 som den første og gevinstlinje 5 som den sidste.

MEGA RISE JETON

  • Mega Rise Jetonen kan komme frem under ethvert spin.
  • Enten øger den multiplikatoren for et vilkårligt symbol på den Voksende Multiplikatorlinje med op til x3 eller låser et vilkårligt symbol på den Voksende Multiplikatorlinje indtil, den danner en gevinstlinje.
  • Kun to symboler ad gangen kan låses.

GYLDEN MEGA RISE JETON

  • Den Gylden Mega Rise Jeton kan komme frem under ethvert spin.
  • Enten øger den multiplikatoren for et vilkårligt symbol på den Voksende Multiplikatorlinje med op til x7 eller låser et vilkårligt symbol på den Voksende Multiplikatorlinje med to låse. Hvert symbol kan have maksimalt tre låse på et hvilket som helst tidspunkt. Hvert spin, der udløser en gevinstlinje dannet af det låste symbol, vil fjerne en af låsene.

SÅDAN SPILLER DU MEGA RISE

SPILFORLØB

  • Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusiv symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.
  • Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.
  • Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusiv alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Daily Jackpot (time)

Nuværende startværdi er: € 2.259,91, Næste minimum startværdi er: € 2.259,91

Mega Jackpot (progressive)

Nuværende startværdi er: € 56.497,90, Næste minimum startværdi er: € 56.497,90

Hourly Jackpot (time)

Nuværende startværdi er: 112,99 €, Næste minimum startværdi er: 112,99 €

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 95.19%.

Seneste opdatering: 03-09-2020