Gorilla Gold Megaways

INTRODUKTION

Gorilla Gold Power 4 Slots™ er en 6-hjulet spillemaskine med 4 spillemaskiner, der alle 4 er aktive samtidig. Strejf vildt omkring i dette mægtige jungleeventyr med op til 470.596 måder at vinde på. Der er strømmende symboler og en aktiv ubegrænset gevinstmultiplikator under Gratis Spins, som øges efter hver gevinst. Udløs Super Spins og prøv at låse op for ekstra spillemaskiner, som giver flere chancer for at vinde stort!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Alle 4 spillemaskiner er aktive i hovedspillet, og det er muligt at vinde på alle 4 spillemaskiner samtidigt.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Der er symbol-placeringer over hjul 2, 3, 4 og 5. De hjælper med at danne gevinster, og de er de eneste pladser, som kan afsløre Wild-symboler. Disse erstattes fra højre.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 7 symboler.
  • Hver spillemaskine kan have op til 117.649 måder at vinde på (470.596 måder i alt).
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen pr. spillemaskine (den samlede indsats er 4x indsatsen pr. spillemaskine + 1x indsatsen for Super-indsatsen).
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.
  • RTP: 96%

Joker

• Wild-symbolet kan kun forekomme på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5 på hver spillemaskine.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Mystisk symbol

• De Mystiske Symboler kan forekomme hvor som helst.
  • HEMMELIGT SYMBOL FORVANDLES TIL ET ANDET SYMBOL UNDTAGEN SCATTER OG WILD

Scatter

• Scatter-symbolet kan forekomme på alle hjul, men ikke på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • 4 eller flere synlige Scatter-symboler tildeler Gorilla Gold Bonus.
  • Spin hjulet for at blive tildelt et antal Gratis Spins eller Super Spins.
  • 4 Scatter = Op til 20 Gratis Spins eller 15 Super Spins.
  • 5 Scatter = Op til 25 Gratis Spins eller 20 Super Spins.
  • 6 Scatter = Op til 30 Gratis Spins eller 25 Super Spins.
  • 7 Scatter = Op til 35 Gratis Spins eller 30 Super Spins.

GRATISSPIL

• Under Gratis Spins øges den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator med 1 efter hver strøm.
  • Under Gratis Spins kan pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5 afsløre Gratis Spins Scatter-symboler og tildele ekstra Gratis Spins:
    • 3 Gratis Spins Scatters = 5 ekstra Gratis Spins.
    • 4 Gratis Spins Scatters = 10 ekstra Gratis Spins.
  • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

SUPER SPINS

• Under Super Spins øges den ubegrænsede gevinstmultiplikator med 1 efter hver strøm.
  • Indsaml Guldaber for at låse op for ekstra spillemaskiner og få tildelt ekstra spins:
    • 5 Guldaber = Låser op for den 1. ekstra spillemaskine og tildeler 5 ekstra Gratis Spins.
    • 15 Guldaber = Låser op for den 2. ekstra spillemaskine og tildeler 5 ekstra Gratis Spins.
    • 30 Guldaber = Låser op for den 3. ekstra spillemaskine og tildeler 5 ekstra Gratis Spins.
  • Når Super Spins er slut, bliver den samlede gevinst for disse spins vist. Alle gevinster krediteres til spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

BONUS-GARANTI

• Under Super Spins, hvis den samlede gevinst er under 100 x Super Spin-indsatsen, bliver der tildelt 5 ekstra Super Spins.

GAMBLE

• Før Gratis Spins starter, kan spilleren vælge at gamble med det antal gratis spins, de starter med.
  • Et vindende udfald er det relevante antal gratis spins.
  • Ethvert gevinstløst gamble tildeler det relevante antal Gratis Spins.
  • Et tryk på TAG SPINS tildeler de gratis spins og starter gratis spins-bonusrunden.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Funktionssymboler er spredte gevinster og tildeles, når de forekommer på en vilkårlig position på hjulene.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Gratis Spins og Super Spins spilles med den samme indsats per spil som det udløsende spin.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 20.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent, baseret på en aktiv valutakurs. Andre operatørgrænser kan gælde).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 16-04-2020