Niagara Falls

SPILLEREGLER

SADAN SPILLER MAN

• Placer din indsats ved at vlge et SAMLET INDSATSBELOB
  • Tryk pa SPIN knappen for at fa hjulene til at spinne. Spin knappen skifter til en stopknap, nar hjulene begynder at spinne. Tryk pa STOP knappen for at stoppe hjulene med det samme.
  • For at spille uden at trykke pa SPIN hver gang, tryk pa AUTOSPIL knappen og indstil betingelserne for autospil. Bekraeft derefter. Spin knappen skifter til en STOP knap, som du kan trykke pa for at stoppe autospil.

SADAN UDREGNER DU GEVINSTEN PA DIN GEVINSTLINJE

Hvis tre eller flere identiske symboler er opstillet som vist i GEVINSTLINJE sektionen, har du levet en vindende kombination.

For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, tael antallet af identiske symboler, der er i rkkefolge fra venstre. I GEVINSTTABELLEN finder du symbolet og prmiebelobet for enten 3x, 4x eller 5x. Kun den hojeste gevinst pr. linje udbetales.

For at udregne den samlede gevinst, skal du udregne og laegge alle linjegevinster sammen.

Under AUTOSPIL vises gevinster ikke individuelt. Alle gevinster tilfojes samtidigt og tildeles straks.

I tilfaelde af en bonus spin runde tilfojes det samlede gevinstbelob fra bonus til det aktiverende spin.

SPILPAN EL

• SALDO: Viser din kontosaldo i din hjemvaluta
  • SHAKE: Viser antallet of Shakes akkumuleret pr. indsats.
  • SAM LET GEVINST: Viser gevinsten for den aktuelle udbetaling.
  • SAMLET INDSATS: Viser det aktuelle indsatsbelob. Tryk p5 - eller + for at mindske eller (age den samlede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan vIge at spille spillet uden at trykke p.5 spin knappen hver gang. Klik p.5 autospil knappen og st de betingelser du onsker, tryk herefter bekraeft.
  • SPIN: Tryk p5 knappen for at starte en spilrunde. Mens hjulene spinner bliver knappen til en stop knap. Tryk p5 stop knappen og hjulene stopper.

TILF/ELDIGHED

Hjulene spinner pa fair vis med lige chance for at stoppe pa enhver position ved hjlp of en certificeret tttfaetdtg tal generator.

SPIL GENOPRETNING

Hvis dit spit afbrydes mens det spilles, bliver dine fremskridt gemt, sa du kan genspille den afbrudte session eller springe over genspillet, nar spillet er genindIst. Uanset hvad, sa vil din gevinst blive tildelt og tilfojet til din satdo straks.

Funktionsfejl ugyldiggor alle gevinster og spil. Kun den hojeste gevinst pa hver linje bliver udbetalt. Alle gevinstlinjer giver gevinst fra venstre mod hojre. Den samlede teoretiske spillegevinst er pa 96,2%. Pa grund af de hoje produktionsvrdier af dette spil kan hardware af lavere kvalitet lobe ind i prstations- og kompatibilitetsproblemer. Under visse omstndigheder kan du muligvis ikke spille spillet.

Seneste opdatering: 09-05-2019