4 Corners Of Rome

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 5 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.
Gevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spin- session.

Gevinstlinje-regler

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Spillet indeholder 40 gevinstlinjer.

Scatter-symboler

Bonussymboler er scatter-symboler.
Scatter forekommer på hjul 2, 3 og 4.
Scatter-symboler vises kun i basisspillet.
Dette symbol har ikke en udbetaling.

Multiplikator-symboler

Ram et Multiplikator-symbol for at indsamle 1 Lock and Load-multiplikator.
Dette symbol vises kun i gratis spin.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler.
Wild-symbolet forekommer i Lock and Load-funktionen.

Lock and Load-multiplikator

Land 2 scatter-symboler eller et Multiplikator-symbol for at indsamle 1 Lock and Load-multiplikator.
Indsamlede multiplikatorer vises i multiplikator-feltet.
Indsaml op til maksimum x5.
Den samlede multiplikator påføres Lock and Load-gevinsten.
I basisspillet nulstiller multiplikatoren til x1, efter Lock and Load-bonussen er slut.
Under Gratis Spin nulstilles multiplikatoren ikke til x1, før Gratis Spin-bonussen slutter.

Lock and Load

Match 2 symboler i diagonalt modsatte hjørner for at udløse en låsende linje.
Lock and Load-bonussen startes ved at udløse en låsende linje.

Symboler på den låsende linje bliver ombyttet til at matche det udløsende symbol.
Hvis begge diagonale hjørnesymboler matcher, bliver der udløst 2 låsende linjer.
Den symbolposition, hvor 2 låsende linjer krydser hinanden, opgraderes til et Wild- symbol.
Symbolerne på de låsende linjer er låst på hjulene.
Hjulene re-spinner, indtil der ikke dannes nogen nye gevinstkombinationer.
Under re-spin bliver den symbolposition, hvor et vindende symbol anderledes end det udløsende symbol møder en låsende linje, forvandlet til et Wild-symbol.
Gevinster tildeles, når funktionen slutter.
Lock and Load-multiplikatoren påføres alle gevinster.

Gratis Spin Bonusvælger

Land 3 Scatter-symboler for at udløse Bonusvælgeren.
Vælg 1 af de 3 tilgængelige Gratis Spin-bonustilstande.
3 Gratis Spin-tilstanden spilles med op til 4 hjørner forvandlet til Wilds.
6 Gratis Spin-tilstanden spilles med op til 3 hjørner forvandlet til Wilds.
9 Gratis Spin-tilstanden spilles med op til 2 hjørner forvandlet til Wilds.
Gratis Spin-tilstanden starter, når en Gratis Spin-tilstand er blevet valgt.

Gratis spin

Lock and Load er garanteret for hvert Gratis Spin!
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Fuldt Opladt Bonus

Lås alle hjul under Lock and Load-funktionen for at udløse den Fuldt Opladte bonus.
En fuldt opladt Bonus tildeler ekstra Gratis Spin.
I 3 Gratis Spin-tilstanden tildeles der 3 ekstra spin.
I 6 Gratis Spin-tilstanden tildeles der 2 ekstra spin.
I 9 Gratis Spin-tilstanden tildeles der 1 ekstra spin.
Denne funktion er kun tilgængelig under Gratis Spin.

Bonus-køb

Gamble eller køb dig til Gratis Spin-funktionen!
Øg eller reducer dine chancer for at vinde en gamble-gevinst.
Et succesfuld gamble udløser Gratis Spin-funktionen.
For en 100 % chance købes Gratis Spin-funktionen.
Lock and Load-multiplikatoren tildeles tilfældigt, hvis Gratis Spin udløses via funktionen.
Funktionen spilles til nuværende indsats.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Spilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Bank-knap: Viser banksiden.

Startknappen: Afslutter spillet.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Yderligere oplysninger

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Gevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spin- session.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.
Overordnet TBP: 96,05 %.
3 Gratis Spin-tilstand: 96,19 %.
6 Gratis Spin-tilstand: 96,06 %.
9 Gratis Spin-tilstand: 96,06 %.
TBP for Bonus-køb: 89,57 %.
3 Gratis Spin-tilstand med Bonus-køb: 89,74 %.
6 Gratis Spin-tilstand med Bonus-køb: 89,53 %.

9 Gratis Spin-tilstand med Bonus-køb: 89,43 %.
Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Oversættelse af spiltermer

Lock and Load - Lås og Lad

Seneste opdatering: 20-06-2022