WWE Clash of the Wilds

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 40 gevinstlinjer.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den viste vind over-værdi rundes ned og er næsten den højest mulige gevinst, der kan vindes på et enkelt spin.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler.

Gratis spin

3 Wild-symboler på samme hjul udløser Gratis Spin.
Hvert hjul udløser sin egen individuelle Gratis Spin-funktion.
Hvis Wild-symbolerne fylder flere hjul på samme spin, udløses de individuelle Gratis Spin-funktioner én ad gangen, gående fra venstre mod højre.
Hjul 1 udløser 6 Gratis Spin med Wild Blocks-funktionen.
Hjul 2 udløser 6 Gratis Spin med Wild Multipliers-funktionen.
Hjul 3 udløser 6 Gratis Spin med Nudging Wilds-funktionen.
Hjul 4 udløser 6 Gratis Spin med Sticky Wilds-funktionen.
Hjul 5 udløser 3 Gratis Spin med Ladder Match-funktionen.
Gratis Spin spilles automatisk, med undtagelse af Ladder Match-funktionen, hvor spin skal startes manuelt.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gratis Spin med Wild Blocks-funktionen

På hvert spin kan der lande en blok med Wild-symboler på hjulene.
En blok med Wild-symboler kan bestå af 2x2, 3x3 eller 4x4 Wild-symboler.
Hele blokken med Wild-symboler er måske større end det synlige hjulområde.
Hvis der landes et karakter-symbol med en guldramme, bliver der tildelt 1 ekstra Gratis Spin.

Gratis Spin med Wild Multipliers-funktionen

På hvert spin lander der 1-5 Wild-symboler med en multiplikator på 2x på hjulene.
Hvert Wild-symbol med 2x, som deltager i en gevinstlinje, ganger den respektive gevinstlinje med 2.
Hvis der landes et karakter-symbol med en guldramme, bliver der tildelt 1 ekstra Gratis Spin.

Gratis Spin med Nudging Wilds-funktionen

Når der lander mindst 1 Wild-symbol på hjulene, skubbes hjulet for at afsløre et helt hjul med Wild-symboler.
Hvis der landes et karakter-symbol med en guldramme, bliver der tildelt 1 ekstra Gratis Spin.

Gratis Spin med Sticky Wilds-funktionen

Når et Wild-symbol lander, markeres dets position som Wild, indtil Gratis Spin- sessionen slutter.
Hvis der landes et karakter-symbol med en guldramme, bliver der tildelt 1 ekstra Gratis Spin.

Gratis Spin med Ladder Match-funktionen

Når du starter, har det første niveau en præmie på 1x nuværende indsats.
Funktionen starter med 3 gratis spin.
Udover startniveauet er der 8 niveauer, du kan nå.
Når du gennemfører et niveau, får du en kontant præmie.
For at gennemføre et niveau skal en vis mængde guldrammer indsamles.
Guldrammerne forekommer rundt om karakter-symbolerne.
Niveau 1: Der skal indsamles 5 guldrammer for at vinde 5x nuværende indsats.
Niveau 2: Der skal indsamles yderligere 10 guldrammer for at øge gevinsten til 15x nuværende indsats.
Niveau 3: Der skal indsamles yderligere 15 guldrammer for at øge gevinsten til 40x nuværende indsats.
Niveau 4: Der skal indsamles yderligere 20 guldrammer for at øge gevinsten til 100x nuværende indsats.
Niveau 5: Der skal indsamles yderligere 25 guldrammer for at øge gevinsten til 500x nuværende indsats.
Niveau 6: Der skal indsamles yderligere 30 guldrammer for at øge gevinsten til 1 000x nuværende indsats.
Niveau 7: Der skal indsamles yderligere 35 guldrammer for at øge gevinsten til 5 000x nuværende indsats.
Niveau 8: Der skal indsamles yderligere 40 guldrammer for at øge gevinsten til 10 000x nuværende indsats.
Efter hver 5. indsamlede guldramme nås et booster-punkt (med undtagelse af niveau 1).

Ved et booster-punkt bliver en af følgende belønninger givet: op til 10 guldrammer, op til 3 ekstra spin eller Sikker Zone.
I Sikker Zone bliver den nuværende præmie forøget til et niveau mellem den nuværende præmie og præmien for næste niveau.
Når et niveau er afsluttet, nulstilles mængden af indsamlede guldrammer til 0 og spin til 3.
Funktionen fortsætter, indtil alle spin er spillet, eller alle niveauer er gennemført.
Hvis det højeste niveau ikke gennemføres, er belønningen præmien for det opnåede niveau eller for den sidste Sikker Zone.

Bonus-køb

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse gratis spin-funktionen.
35x den aktuelle indsats udløser Gratis Spin med Wild Blocks-funktionen.
35x den aktuelle indsats udløser Gratis Spin med Wild Multipliers-funktionen.
35x den aktuelle indsats udløser Gratis Spin med Nudging Wilds-funktionen.
40x den aktuelle indsats udløser Gratis Spin med Sticky Wilds-funktionen.
50x den aktuelle indsats udløser Gratis Spin med Ladder Match-funktionen.
Funktionen spilles til nuværende indsats.
Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Indstillinger for autospil

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.
Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.
Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Spilstyring

Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Fortsæt-knap: Gå videre til næste skærm.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Tryk på spin-knappen under autospil afslutter den nuværende autospil-session.

Startknappen: Afslutter spillet.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
All WWE programming, talent names, images, likenesses, slogans, wrestling moves, trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners. © 2022 WWE. All Rights Reserved.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.
Overordnet TBP: 96,13 %.
Bonus-køb med Wild Blocks: 96,16 %.
Bonus-køb med Wild Multipliers: 96,18 %.
Bonus-køb med Nudging Wilds: 96,13 %.
Bonus-køb med Sticky Wilds: 96,16 %.
Bonus-køb med Ladder Match: 96,16 %.

Seneste opdatering: 27-10-2022