Inca Idols

Regler

Dette spil har en teoretisk tilbagebetaling på 94.06%

Inca Idols er et betalingsspil med klynger bestående af et 6-hjuls 5-rækkers videoslot. Et symbol er en del af en klynge, hvis dette er vandret eller lodret ved siden af det samme symbol.

Du spiller med 10 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises i væddemålsstyringen.

Klynge

Gevinster beregnes ved at: Tælle antallet af matchende symboler i en klynge og udbetale værdien som vist i gevinsttabellen ganget med indsatsniveauet. Vinderkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

5 eller flere symboler, der vises i en klynge, giver en gevinst i henhold til udbetalingstabellen.

Flere klynger med det samme symbol, der ikke støder op til hinanden, udbetaler som separate klynger.

Samtidige gevinster fra flere klynger tilføjes gevinsten.

Omdrejninger

Når en gevinstmåde udbetales, ødelægges symbolerne, og de resterende symboler vælter ned for at erstatte dem.

Alle ødelagte symboler erstattes med tilfældige symboler.

Hvis de nye symboler også danner en gevinstmåde, udbetales disse også, og flere symboler vælter ind for at erstatte dem. Dette vil fortsætte, indtil der ikke kan forekomme flere gevinstmåder.

Wilds

Wilds kan vises på alle hjul under grundspil og Gratis Spins.

Wilds erstatter alt undtagen Bonus-symbolerne.

Giant Wild og tilfældige Wilds tilbydes under funktionerne forklaret nedenfor.

Bonus

Bonus vises på alle hjul.

Wild kan ikke vises på den øverste, vandrette rulle.

At få 5 eller flere Bonus-symboler giver Gratis Spins.

Fremkomst af 5 eller flere Bonus-symboler under Gratis Spins genaktiverer 15 Gratis Spins.

Giant Wilds

Funktionen Giant Wild aktiveres tilfældigt på ethvert vindende spin, når der ikke er flere mulige omdrejninger.

Giant Wild tilbyder en Wild i størrelsen 2x2 med mulighed for at konvertere den til en Wild i størrelsen 3x3.

Funktionen Giant Wilds kan aktiveres mere end én gang ved et vindende spin.

Tilfældie Wilds

Random Wild funktionen aktiveres tilfældigt på ethvert vindende spin, når der ikke er flwere mulige omdrejniger.

Funktionen Random Wilds tilbyder op til 4 Wild-symboler hvor som helst på hjulene og med muligheden for at øge antallet af Wilds op til 8.

Funktioen Random Wild kan aktiveres mere end én gang ved et vindende spin.

Multiplikator i grundspillet

Hvert grundspin har en stigende Multiplikator, der fortsætter gennem dette spin.

Multiplikator for grundspins vil stige +1 for hver omdrejning under dette spin.

Multiplikator nulstilles til 1 ved hvert nyt grundspin.

Gratis Spins Multiplikator

Grati Spins har en trinvis Multiplikator, der fortsætter gennem Gratis Spins.

Gratis Fpin Multiplikator vil stige +1 for hver omdrejning under Gratis Spins.

Køb Gratis Spins

Den gennemsnitlige retur til spiller for funktionen køb Gratis Spins, 15 Gratis Spins med x1 Multiplikatormulighed, er 94,65 %.

Den gennemsnitlige retur til spiller for funktionen køb Gratis Spins, 15 Gratis Spins med x5 Multiplikatormulighed, er 94,01 %.

Den gennemsnitlige retur til spiller for funktionen køb Gratis Spins, 20 Gratis Spins med x1 Multiplikatormulighed, er 94,48 %.

Den gennemsnitlige retur til spiller for funktionen køb Gratis Spins, 25 Gratis Spins med x1 Multiplikatormulighed, er 94,84 %.

Den maksimale udbetaling for spillet Køb Gratis Spins er 4.500x indsatsen.

Denne menu giver dig mulighed for at vælge mellem 4 muligheder for at købe Gratis Spins.

Du kan trække dig fra at købe funktionen på et hvilket som helst tidspunkt, indtil du har bekræftet den.

Yderligere information

Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.

Den maksimale udbetaling for spillet er 4.500x indsatsen.

Hvis maksimal udbetaling er nået, stopper alle tilbageværende Gratis Spins og omdrejninger og den maksimale udbetaling tildeles.

Basisspil og Gratis Spins har forskellige sæt hjul.

For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets hjemmeside.

For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets hjemmeside.

I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spil og udbetalinger og alle berørte spil refunderes.

Sidst opdateret 30/05/2022

V 1.8109.33.1

Seneste opdatering: 31-10-2022