Galacticos

Main game_DA

Mål:

Galacticos er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rækker, Galactic Wild med ekstra spil og gevinster i begge retninger. Du vinder i henhold til kombinationerne af de forskellige symboler, som vises på de valgte gevinstlinjer. Den GEVINSTOVERSIGT der er vist nedenfor, er kun vejledende. Den dynamiske gevinstoversigt viser altid det respektive udbetalingsbeløb for den valgte indsats på de 10 betalingslinjer.

paytable_da_desktop

rsz_1paylines

Spilinformation:

• Der spilles på 10 linjer.
  • Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • SAMLET INDSATS viser antallet af linjer ganget med indsatsen per valgt linje.
  • INDSATSEN/LINJE kan ændres ved at klikke på rsz_plus og rsz_minus.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Gevinstoversigten viser altid det respektive udbetalingsbeløb for den valgte indsats på de 10 faste betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Kun den højeste gevinstkombination på en aktiv linje fra enten venstre til højre og/eller højre til venstre betales.
  • Linjer betaler fra venstre og højre, undtagen 5 ens (med eller uden Wild), som kun betaler én gang.
  • Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATS": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 10 linjer på spilleautomaten. Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på rsz_plus til højre for INDSATS/LINJE eller sænke den ved at klikke på rsz_minus-knappen til venstre. Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke på -knappen nederst på spilskærmen for at indbetale.
  • LINJER: Der spilles automatisk på 10 linjer.
  • MAKS. INDSATS: Klik på rsz_1rsz_11max_bet for at spille med maks. indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med INDSATS/LINJE. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på rsz_help nederst på spilskærmen ved siden af Spilindstillinger og Lyd eller ved at klikke på rsz_info under WIN STUDIOS logoet. Præmierne der vises i gevinstoversigten er per enhedsindsats og dette spil har en dynamisk gevinstoversigt. Udbetalingerne der vises i gevinstoversigten ganges med indsatsen.
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på rsz_close i Gevinstoversigt-vinduet eller ved at klikke på spil.
  • Spil: Klik på SPIL rsz_spin_button for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med gule farvebokse og animerede symboler inde i dem, hvor det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen under "GEVINST".
  • Lydstyrke: rsz_volume_on afspiller spillets musik. Klik på rsz_volume_on-symbolet for at slå lyden fra lyd fra.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    •  Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
    •  Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    •  Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
        • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
        • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
        • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
Auto spin_Da
  • For benytte auto-spin funktionen skal du klikke på "AUTO-SPIN" rsz_auto_spin_button (1) nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på stop autospil-knappen rsz_stop_auto_spin_button for at stoppe autospil funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIL" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• Du kan ændre spilindstillingerne, ved at klikke på Spilindstillinger-knappen nederst på skærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil.

Advanced settings_da

Spilleregler:

• Du kan spille på 10 linjer med forskellige indsatsværdier.
  • Spil-knappen starter spillet med den valgte indsats.
  • Ved valg af MAKS. INDSATS spilles der med den maksimale indsatsværdi.
  • Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 10 faste linjer.
  • Galactic Wild-symbolet erstatter alle symboler.
  • Kun den højeste gevinstkombination på en aktiv linje fra enten venstre til højre og/eller højre til venstre betales.
  • Linjer betaler fra venstre og højre, undtagen 5 ens (med eller uden Wild), som kun betaler én gang.
  • Gevinster på forskellige linjer lægges sammen.

Galactic Wild ekstra spil bonusspil:

• Galactic Wild-symboler vises kun på hjulene 2, 3 og 4.
  • Når et eller flere Galactic Wild-symboler vises hvor som helst på hjulene 2, 3 og 4 udløses Galactic Wild bonusspillet.
  • I Galactic Wild bonusspillet, udvides Galactic Wild-symbolet og dækker hele hjulet. Der forbliver det, mens de andre hjul drejer i ekstra spil.
  • Hvis et nyt Galactic Wild-symbol vises under ekstra spil, udvides det og forbindes med eventuelle tidligere Galactic Wild i yderligere ekstra spil.
  • Galactic Wild bonusspillet slutter når der ikke vises nye Galactic Wild-symboler i et ekstra spil.
  • Maks. antal ekstra spil tilladt er 3.
  • Op til 2 yderligere Galactic Wild-symboler kan vises efter et Galactic Wild-symbol har aktiveret ekstra spil. Der udløses 1 ekstra spil for hvert Galactic Wild-symbol der vises - maks. 3 ekstra spil.
  • Ekstra spil spilles med den samme indsats som i det spil der udløste dem.

Browser-knap panelfunktioner:

Browser panel_DA
  • Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal  for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96,78%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af ekstra spil, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes, automatisk starte bonusspillet, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  for at indbetale.

3. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 05-02-2020