Sea Hunter

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Kanonerne er ladte i Sea Hunter, et videoslotspil med 3 hjul, der spilles over 5 faste gevinstlinjer med undervandsdyr, der svømmer i havet og er klar til at blive mål for eksplosive gevinster!

Aktivér kanonerne ved at vinde flere spil i træk. En måler vises på kanonerne, og når måleren når det påkrævede niveau, vises en kanon-power-up, der bruges ved næste spil. Så snart der er et spil uden gevinst, bliver måleren nulstillet. Der er fire kanon-power-ups:

Vækstkanon: Kræver to gevinster i træk. Ved næste spil skyder kanonerne mod en tilfældig symboltype. Alle matchende symboler bliver dernæst opgraderet til næste symbol på gevinstoversigten. Gevinster bliver herefter beregnet. Wild-symbolet bliver aldrig valgt og kan ikke opgraderes.

Klisterskud: Kræver fire gevinster i træk. Kanonerne skyder mod en tilfældig symboltype. Alle matchende symboler, herunder alle wilds, forbliver klistrende, og der gives et gratis omspil. Måleren nulstilles ikke ved tabt omspil, men øges med én, hvis omspillet giver gevinst.

Kraftigt sprænghoved: Kræver fem gevinster i træk. Ved næste spil bliver mellem et og tre wild-symboler placeret på tilfældige steder overalt på hjulene.

Multiplikator-morter: Kræver seks gevinster i træk. Spilleren får et gratis Win Spin, hvor der er garanti for gevinst. Kanonerne skyder dernæst hjulene for at gange gevinsten med en tilfældig mængde op til maksimalt x 15!

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 16-05-2018